Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Labukas 4u.gif

graži dienelė šiandien buvo, saulėta wub.gif

QUOTE(largoconfuoco @ 2013 10 03, 18:00)
labas, kepu keksiukus dukrai į darželį - gimtadienis ryt smile.gif pirmą kartą neserga ir paminės gimtadienį darželyje  cool.gif
grupė didelė, daug prikept reikia  rolleyes.gif
o dar nepagalvojau, kad norės visi namie paragaut, kuriems daržely neklius  doh.gif  reik papildomą porciją užmaišyt  lotuliukas.gif

bigsmile.gif sveikinimai
Mano vyresnėlis taip pat ryt 5-tajį gimtadienį švęs darželyje. Tik aš grybukų pripirkau ax.gif

Ryte jo lauks siurprizas - balionų daug daug pripūsim ir dovaną paruoštą padėsim... tik reik sulaukt kol sumigs visi biggrin.gif

Šachmatais moka tik MB... norėčiau, kad vaikai mokėtų rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 10 03, 20:06)
Mes visa šeima mokam, išskyrus mažylį. Bet ir jis ilgainiui išmoks.

Nupirkau saldainių dėžučių, ryt vaikai savo auklėtojas pasveikins. Geriau saldainiai nei gėlės.

man mintus buvo sokolado nupirkt -bet nugalejo balsavimas geles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 03, 19:22)
Kad jus zinotumet, kaip jau laukiu atostogu unsure.gif . Pavargau, varau stresa pati sau ir kitiems, negaliu/bijau/(grauzia sazine) sau laiko leist net atsipalaidavimui. Jeigu neisprotesiu iki Nauju metu, gal ir gyvensiu ph34r.gif
Egzas uz poros savaiciu. 100% zinau, kad islaikysiu. Bet man reikalingas auksciausias ivertinimas angel_sadangel.gif . O tas labai sunkiai pasiekiamas net tiems kuriems gimtoji kalba anglu unsure.gif .

Tu kaip visada, stresuoji anksčiau laiko, kada jau nebuvai išlaikiuisi puikiai mirksiukas.gif

Aš padariau saldainių gėles ir man ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 03, 20:36)
man mintus buvo sokolado nupirkt -bet nugalejo balsavimas geles  ax.gif

aš tai net balsuot neleidau biggrin.gif Pasakiau, kad saldainių dėžės nevysta ir nenulūžta ir tiek užteko cool.gif
Atsakyti
As irgi UZ saldainius tongue.gif Nupirkau.

Kuzia, net neabejoju, kad viskas bus kaip turi buti 4u.gif
Atsakyti
Seubas su tais saldainiais-ir aš pirkau asorti ir triufelius.Jei visa klasė suneš... doh.gif
Atsakyti

rolleyes.gif kaip gerai, kad paskaiciau, kad ryt mokytoju diena, ot butu vaikams nefaina blush2.gif
Atsakyti
O aš perku gėles. Saldainiai man taip į pakišą neša blush2.gif , nesinori taip merkantiliškai sveikint mokytojos. Nors iš vienos esu girdėjus džiaugsmo šūksnį - kaip gerai, saldainių gavau, kam tos gėlės.
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 10 03, 21:16)
Nors iš vienos esu girdėjus džiaugsmo šūksnį - kaip gerai, saldainių gavau, kam tos gėlės.

Mano uosvenes stilius lotuliukas.gif .
Kazkada gimtadienio proga nuvaziavom sveikint, nupirkom geliu rolleyes.gif . Tai sako, oj, geriau reikejo vietoj geliu teleloto paimt ax.gif hihihi.gif

Aciu mergeliukai, kad tikit manim wub.gif .
Net ir galvojant, kad jei ir nesurinksiu to 30 paciu geriausiu ivertinimu, manes kazkoks kitas, galbut dar geresnis pasirinkimas laukia rolleyes.gif , ramiau nepasidaro. Jau is ausu garas eina lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,sergu user posted image
Enigma,nesigincysiu nei kiek,zaislai-aukletoju reikalas drinks_cheers.gif Aukletoja sake,kad padejeja vaiku ismetytus zaisliukus su sluota prie aukletojos stalo prisluodavo, tipo susirink cool.gif
As cia rasiau(ir skunde),kad dulkiu kamuoliai ant visumatomu valomu pavirsiu ir tragisku grindu,del kuriu vaikai murzini,"purvyne" issivolioje pareina namo,cia normaliai? g.gif
Direktore ne kokia aki ant aukletojos padejus(del asmeniniu,ne darbo reikalu),tai tikiu,kad ir ja butu "ant kilimelio" klupdzius.. Bet visas darzelis jau zinojo,kad aukletoja dirba padejejos darba,uzmesdavo seimininkutei,kad lai puse algos atiduoda jai.. Po atostogu sake keliais sveitesi abi aukletojos,jau tiek prisnerksta buvo.. cool.gif Zodz po mano skundo,direktore nebedave tam zmogui net pasitaisyt,nes zodiniu ispejimu ji turejo N,per keleta metu.
Sirdele aukletojai sustreikavo del vaiko savo,kuri veze i ligonine nakti.
Vakar musu grupej nebuvo visai darbuotoju,pasisiuliau padet,su 18vaikiuku,vajej vajej kaip visai ne saldu buvo,ypac i lauka iseit ir ten priziuret kiekviena biggrin.gif Bet kol pietuku miegojo,isvaliau visus zaisliukus,kampelius,pavirsius..Taip gera ant dusios kazkaip ax.gif

I mokykla prikepiau 20keksiuku,formeles tik kelias teturiu,tai per 4k soviau i orkaite,pavargau cool.gif
I darziuka deze arbatu ir rafaelo,kazkaip geliu nenesiu niekad turbut,rugsejo 1 tevu sunestos maciau kaip kibiriuke,prausykloje prastovejo visa savaite..Neturi jos namie tiek vazu gal ar kaip.. ax.gif

Sveikinimai sios dienos gimtuvininkams user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 04, 04:41)

I darziuka deze arbatu ir rafaelo,kazkaip geliu nenesiu niekad turbut,rugsejo 1 tevu sunestos maciau kaip kibiriuke,prausykloje prastovejo visa savaite..Neturi jos namie tiek vazu gal ar kaip.. ax.gif

Pasisakysiu dėl gėlių. Gėlės gražu, bet, kai tos mokytojos gauna didžiausius glėbius skirtingų rūšių, dydžių, formų, tai iš tiesų jos į kibiriuką tik ir tegali tilpti. Būna, jau atneša apvytusias doh.gif Man labai patiko buvusios dukros klasės idėja. Jie visada susitardavo ir nešdavo tik vienodas. Tarkim, kiekvienas po vieną sutartos spalvos rožę.
Ir iš pačių kolegių kartais išgirstu, kad geriau būtų 1 graži puokštė ar vazoninė gėlė. Bet kiek žmonių, tiek ir nuomonių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 10 03, 18:00)
labas, kepu keksiukus dukrai į darželį - gimtadienis ryt smile.gif pirmą kartą neserga ir paminės gimtadienį darželyje  cool.gif

Va, kaip smagiai sugalvojai. thumbup.gif

Pas mus tai neleisdavo neštis į darželį pirktinių ar namie keptų pyragų, tortų, nebent kai kur šakočius leisdavo. g.gif

Rytoj mažiaus gimtadienis, į mokyklą vaišes įdėsiu jam pirmadienį, nes nenoriu, kad jį iš anksto mokykloje pasveikintų, verčiau mes pirmi jį namie pasveikinsim. rolleyes.gif
Atsakyti