Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

QUOTE(ENIGMA @ 2013 10 08, 19:57)
Na štai, aš, tu, Nataliunčikas (būtinai) , ir nu dar kas pvz. Juma  bigsmile.gif nu ir kitos laukiamos, ale jau nesusigaudau katra iš kurio galo  mirksiukas.gif

g.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2013 10 08, 18:57)
dar pvz. Juma  bigsmile.gif mirksiukas.gif
an iš kaimo tongue.gif
Atsakyti
nu tai organizuojam jomajo.
atai jau smegenys voratinklėja
Atsakyti
norec ir as ale man toli is ano galo vaziuot.gal kaunieciu yra...kaune daznai buna....

man taip pries pusvalandi gimda pradejo kietet :-( atrodo nei nervinau nei ka dirbau..... nesuprantu....kodel sis nestumas taip sunkiai prasidejo.....nors pirmas irgi nepyragai buvo.....
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 10 08, 19:05)

Nu atsiprašau ax.gif

QUOTE(Germinė @ 2013 10 08, 19:07)
an iš kaimo  tongue.gif

nieko, tokiam dielui atmins tongue.gif

QUOTE(taburete @ 2013 10 08, 19:27)
nu tai organizuojam jomajo.
atai jau smegenys voratinklėja

na tai kada tinka, ne ainu žiūrėt kada vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2013 10 08, 19:51)
Nu atsiprašau  ax.gif
nieko, tokiam dielui atmins  tongue.gif
na tai kada tinka, ne ainu žiūrėt kada vyksta  g.gif

nu va cia tai geras klausimas
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 10 08, 20:04)
nu va cia tai geras klausimas

Agotos gryčioj vyksta ketvirtadienį 19 val. reikia registruotis, kadangi dalyvavau kadais tai jie man vis primena smile.gif

"Protų mūšis"
Trečiadieniais: Vilniuje, Gedimino pr. 24 esančiame "CanCan pizza" restorane.
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2013 10 08, 19:57)
Na štai, aš, tu, Nataliunčikas (būtinai) , ir nu dar kas pvz. Juma  bigsmile.gif nu ir kitos laukiamos, ale jau nesusigaudau katra iš kurio galo  mirksiukas.gif

Aš nebent kada prie Kauno galėsiu pasijungti blush2.gif Vilniuje esu buvus iš viso 2 kartus biggrin.gif
Atsakyti
Vakar auklėtoja pasipiktino,kad mažė į grupę atvedama 5min iki jos darbo pradžios...
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 09, 08:08)
Vakar auklėtoja pasipiktino,kad mažė į grupę atvedama 5min iki jos darbo pradžios...

nu labas rytas blink.gif Darbovietėse yra taip kad jeigu darbas nuo 8, turi jau 5 min priimti anksčiau. Mano darbas nuo 10, darbe daržnai būnu 9,30 ir nuo tada durys atviros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 09, 08:08)

o pas jus nėra "budinčios" grupės?
aš nežinau, ką apie mane galvoja auklėtojos. paskutines 2 savaites vaiko iš vis nevedu, pats nueina - kažkoks nikis užėjo, "mama, aš jau didelis, galiu ir pats nueiti".
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 10 08, 16:27)
nu mes irgi link tos kamasutros nuėjom, tai atsakėm, kad "hamakas" hihihi.gif
o teisingas atsakymas paprastas , kaip du kart du - KAMAZ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lotuliukas.gif o aš supratau rolleyes.gif nes ten Kamaz'ai pagrindinė važiavimo/gyvenimo priemonė

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 08, 16:38)
na, nelabai jinai ką ir padėtų. esu su jais susidūrusi kaip pranešėm dėl nemokamų atlyginimų, šantažo, pinigų vokeliuose, tai kas iš to....kelis kartus atvažiavo, paskui surašė raštus, o pasirodo tie raštai yra ...tik patariamojo pobūdžio 4u.gif jokios galios neturi.....

Tiek daug prirašiusios, pasiguodusios 4u.gif bet vistiek miela skaityti 4u.gif esate puikios, mielos ir ...savos 4u.gif džiaugiuosi, kad čia esu 4u.gif
žiūrium kad visos su visokiomis bėdelėmis susidūrusios. Mano didžiajai irgi įtarinėjo ir hidrocefaliją, ir hyperaktyvumą, dabar vargstam su tonzilėm, adenoidais...mažasis visas išbertas..... o ką reiškia būti kitokiai- žinau ir aš...turiu nuo vaikystės ligą, kuri nepagydoma, bent jau aš neišgijau verysad.gif vaikystėje daug teko kentėti, patirti kitų žvilgsnius, bet o ką darysi...išmoksti žmogus gyventi su tuo, susitaikai..... 4u.gif
g.gif nu nežinau, parašai oficialų raštą, užvizuoji ir jau kitą diena šukuos i v hvost i v grvu, viskas jau praeita irnesakyk.gif

QUOTE(ENIGMA @ 2013 10 08, 21:20)
Agotos gryčioj vyksta ketvirtadienį 19 val. reikia registruotis, kadangi dalyvavau kadais tai jie man vis primena smile.gif
"Protų mūšis"
Trečiadieniais: Vilniuje, Gedimino pr. 24 esančiame "CanCan pizza" restorane.
thumbup.gif
Atsakyti