Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

stikliuk,o tai kiek tau metu...as cia visa biret pradejau bet noreciau dar 40-44 dar susilaukt vaikelio ( sveiko,grazaus ir mergytes),kaip sakoma mecztat nevredno... o as pamenu su antru vaiku tai visa nestuma pramiegojau,griztu is darbo kokia 3 nusistatau zadintuva 5 ir knarkiu,tada parsivedu is darzo dukra, ji zaidzia o as vel knarkiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 10 09, 23:18)
stikliuk,o tai kiek tau metu...

greit bus 32 blush2.gif nera tiek daug...bet sveikatos dievulis ar kazkas pagailejo verysad.gif metu nedaug nugyvenau,. bet daugiau nei puse ju nuolat ,,ant vaistu" ax.gif

na, ka as cia taip liudnai....eisiu gult...rytoj daug darbu, ruosiuosi spintas aptvarkyt, bet tik zemesnes lentynas, nes i virsu bijau lipt blush2.gif

girdziu maniskiai koso miegodami...kaip mane uzkniso tie kosuliai gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Buvau apziuret naujos Dominykos mokyklos. Nerealus ispudis cool.gif . Joje telpa viskas apie ka galima svajoti. Supermoderni, ypac auksti reitingai, visai prie pat namu. Gal kam minusas, kad labai grieztos taisykles, bet man patinka. O ir direktorius minejo, kad disciplina padeda siekt auksciausiu ivertinimu rolleyes.gif .

Ejom per klases, kalbejomes su mokytojais. Geografijos mokytojas pernai atostogavo Lietuvoj biggrin.gif . Sake, labiausiai patiko Ventes Ragas wub.gif .
Atsakyti
kuzia neberk druskos ant zaizdos,liko 2 sav o as nevilty....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 10 09, 22:10)

Atsiprasau blush2.gif
Atsiusk savo post koda, paziuresiu kas gero pas jus yra.
Atsakyti
pe4 7yz
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 10, 00:49)
Ejom per klases, kalbejomes su mokytojais. Geografijos mokytojas pernai atostogavo Lietuvoj biggrin.gif . Sake, labiausiai patiko Ventes Ragas  wub.gif .

Vaizdelis grazus rolleyes.gif
https://www.facebook...9...e=1
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 10 10, 00:10)

Tu mažiesiems dvyniams ieškai mokyklos? g.gif Ar čia kuriam kitam vaikui? D g.gif Dvyniams dar nei keturių metukų nėra, ar kiek jiems? Na, juk užsieniuose vaikučiai pradeda eiti į mokyklėles anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 09, 23:49)
disciplina padeda siekt auksciausiu ivertinimu rolleyes.gif .
drinks_cheers.gif nebus disciplinos ir bet koks gabus vaikas neišskleis jų
Atsakyti
Pažiūrėjo meistras kompą.dabar SM vien reklamos doh.gif Per visą puslapį.Bandžiau nuimt,ant seno kompo neturėjau visai.Tada rodo baltą langą.Išdidino raides,tai puslapį tenka tampyt į visas puses,o reklamos kryžiuko vistiek nerandu gun_bandana.gif
Nekenčiu reklamos !!!!!!!!
Atsakyti
skruzde man reikia ir dvyniams del mokyklos apsisprest ir vyriausiai paneliai,baigs siais metais pradine,o mokosi labai prasti tai nefakts kd paims ja kur nors...Dvyniai nuo kito rugsejo jau keliaus,tik tiek kd bus didziausi klasei nes cia eina nuo 4,o 4 mums po 2 sav jau bus....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 10 10, 08:47)
skruzde man reikia ir dvyniams del mokyklos apsisprest ir vyriausiai paneliai,baigs siais metais pradine,o mokosi labai prasti tai nefakts kd paims ja kur nors...Dvyniai nuo kito rugsejo jau keliaus,tik tiek kd bus didziausi klasei nes cia eina nuo 4,o 4 mums po 2 sav jau bus....

Primary pagal reitingus geriausia Werrington Primary School. Dar nieko tokia Fulbridge Primary School.

Tu negalvok, kad jau oj, nebutinai geriausia, akademiniu aukstumu nepasieks. Zinok, paprastai tokiose mokyklose tiesiog geriau tvarkosi visame kame. Tiesiog siulau labiau pasidomet sia mokykla.

Del mergytes labai sunku kazka pasakyt, nes viena mokykla nerodo rezultatu. O mylios spinduliu yra tik 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 10 spalio 2013 - 10:20