stikliuk,o tai kiek tau metu...as cia visa biret pradejau bet noreciau dar 40-44 dar susilaukt vaikelio ( sveiko,grazaus ir mergytes),kaip sakoma mecztat nevredno... o as pamenu su antru vaiku tai visa nestuma pramiegojau,griztu is darbo kokia 3 nusistatau zadintuva 5 ir knarkiu,tada parsivedu is darzo dukra, ji zaidzia o as vel knarkiu

QUOTE(mentas @ 2013 10 09, 23:18)
stikliuk,o tai kiek tau metu...
greit bus 32

na, ka as cia taip liudnai....eisiu gult...rytoj daug darbu, ruosiuosi spintas aptvarkyt, bet tik zemesnes lentynas, nes i virsu bijau lipt

girdziu maniskiai koso miegodami...kaip mane uzkniso tie kosuliai

Buvau apziuret naujos Dominykos mokyklos. Nerealus ispudis
. Joje telpa viskas apie ka galima svajoti. Supermoderni, ypac auksti reitingai, visai prie pat namu. Gal kam minusas, kad labai grieztos taisykles, bet man patinka. O ir direktorius minejo, kad disciplina padeda siekt auksciausiu ivertinimu
.
Ejom per klases, kalbejomes su mokytojais. Geografijos mokytojas pernai atostogavo Lietuvoj
. Sake, labiausiai patiko Ventes Ragas
.

Ejom per klases, kalbejomes su mokytojais. Geografijos mokytojas pernai atostogavo Lietuvoj

kuzia neberk druskos ant zaizdos,liko 2 sav o as nevilty....
QUOTE(mentas @ 2013 10 09, 22:10)
Atsiprasau

Atsiusk savo post koda, paziuresiu kas gero pas jus yra.
pe4 7yz
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 10, 00:49)
. Sake, labiausiai patiko Ventes Ragas
.

Vaizdelis grazus

https://www.facebook...9...e=1
QUOTE(mentas @ 2013 10 10, 00:10)
Tu mažiesiems dvyniams ieškai mokyklos?

QUOTE(Kuzia @ 2013 10 09, 23:49)

Pažiūrėjo meistras kompą.dabar SM vien reklamos
Per visą puslapį.Bandžiau nuimt,ant seno kompo neturėjau visai.Tada rodo baltą langą.Išdidino raides,tai puslapį tenka tampyt į visas puses,o reklamos kryžiuko vistiek nerandu
Nekenčiu reklamos !!!!!!!!

Nekenčiu reklamos !!!!!!!!
skruzde man reikia ir dvyniams del mokyklos apsisprest ir vyriausiai paneliai,baigs siais metais pradine,o mokosi labai prasti tai nefakts kd paims ja kur nors...Dvyniai nuo kito rugsejo jau keliaus,tik tiek kd bus didziausi klasei nes cia eina nuo 4,o 4 mums po 2 sav jau bus....
QUOTE(mentas @ 2013 10 10, 08:47)
skruzde man reikia ir dvyniams del mokyklos apsisprest ir vyriausiai paneliai,baigs siais metais pradine,o mokosi labai prasti tai nefakts kd paims ja kur nors...Dvyniai nuo kito rugsejo jau keliaus,tik tiek kd bus didziausi klasei nes cia eina nuo 4,o 4 mums po 2 sav jau bus....
Primary pagal reitingus geriausia Werrington Primary School. Dar nieko tokia Fulbridge Primary School.
Tu negalvok, kad jau oj, nebutinai geriausia, akademiniu aukstumu nepasieks. Zinok, paprastai tokiose mokyklose tiesiog geriau tvarkosi visame kame. Tiesiog siulau labiau pasidomet sia mokykla.
Del mergytes labai sunku kazka pasakyt, nes viena mokykla nerodo rezultatu. O mylios spinduliu yra tik 2.