Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga IV tema

QUOTE(Wiqtea @ 2014 11 03, 17:13)
Na tai sakau, kad  laisva lankomumą turėjau, kai eidavau į darbą neidavau į paskaitas, tik kad atsiskaityt reikdavo viska, nei karto jokios skolos neturėjau smile.gif, bet pirmais metais buvo labai sunku... labai labai, tai jei reiktų vėl iš naujo nebežinau ar pirmus metus pakelčiau... reiktų atsisakyt ko nors...
Laisvas lankomumas duodamas tuomet kai žmogus turi darbą, reikia nešti darbo grafiką, arba duoda ir su mažu vaiku, kai mokaisi, tada gimimo liudijimo reikia. Užpildai prašymą, susirenki visų dėstytojų parašus, nes jie turi sutikt, paskui priduodi viską į dekanatą ir lauki sprendimo.
Su tokiu grafiku nelabai ir palankysi, jei kasdien reikia dirbt... nebent tik tartis, kad į atsiskaitymus atvyksi  g.gif
Sakau Pirmam kurse tai baisiai sunkus uždavinys, darbas, mokslas, vaikas... o aš dar tuo metu su 2 metų sūnui viena buvau, tai įsivaizduokit kaip aš visk viena tempiau.... wacko.gif  fear.gif  gun_bandana.gif  umn.gif  bash.gif

Na taip sunkiai viska suderinti.o kai prasidėjo praktika juk ja reik lankyti kasdien kaip i darbą,kaip tada praktika suderinti su darbu?nepykit kad klausimų tiesiog noriu viska issiaiskinti
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2014 11 03, 19:03)
Na taip sunkiai viska suderinti.o kai prasidėjo praktika juk ja reik lankyti kasdien kaip i darbą,kaip tada praktika suderinti su darbu?nepykit kad klausimų tiesiog noriu viska issiaiskinti

Tai tariesi, negali darbo dienomis atidirbi dvigubai savaitgaliais, per dieną būdavo apie 5-6 valandas praktikos, jas stumdytis ir derintis gali kaip tik nori, aišku viską derini su to skyriaus vyr slaugytoja, nes ji už praktiką atsakinga būna smile.gif Svarbu valandas atidirbti, o kaip jau sutarsi kaip, ir kada čia jūsų reikalas.
Mums praktika prasidėjo pirmame kurse, antrame semestre ir tai ne iš karto jau prasidėjus smile.gif, o daugiau tiek ten to mokslo net nepajusdavom... ir vėl praktiką ateidavo.
Gal kituose miestuose kitaip smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal yra dirbanciu Vokietijoje ir norinciu papasakoti apie isidarbinima ten ir pati darba?
Atsakyti
Sveikos, slaugytojos smile.gif Ateinu su prašymu užpildyti anketą baigiamajam darbui smile.gif Būsiu labai dėkinga už jūsų sugaištą laiką. Tikiu, kad prisimenat save kai studijavot, žinot, kaip svarbu surinkti anketas, tai labai džiaugsiuosi, jei atsakysite į klausimus smile.gif [URL=http://######/f/slaugytoju-nuomone-apie-netradicinius-neuropatinio-skausmo-malsinimo-metodus-bbfmz6h.fullpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiaudine: 01 gruodžio 2014 - 18:36
Sveikos slaugytojos, turiu klausimėlį. Girdėjau,kad nuo trecio kurso imanoma issiimti licencija ir pradėti dirbti pagal specialybę. Ar cia tikrai tikros kalbos?
Atsakyti
Sveikutes koleges 4u.gif visai apmirusi tema, kur visos papuole? Auuuuu!!!!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos forumietės, smile.gif

Kreipiuos į Jūs su klausimu, gal žinosite, jei ne teks kitur tiesiogiai rašyti.

Tai va, situacija dabar pas mane tokia, jog neseniai baigiau magistrą, bakalaure studijavau visai neįdomia specialybę..(blogai,kai stojant nežinai ko nori..sad.gif ), bet dabar mane pradėjo traukti medicina, aišku aukščiau bambos nešoksiu ir medicinos jau nestudijuosiu, bet yra slaugos studijos:) studijų metu dėstomi dalykai atrodo tikrai įdomūs, bet va studijos trunka 4 metus, tai jei baigčiau, bučiau įkopusi beveik i 3 dešimtį..(kodėl aš iškart nestojau į panašias studijas), net nežinau ar verta būtų mėgint studijuot, ar tiesiog bandyt susirasti kokį nors administratorės darbą..esu pasimetus.. Tai žodžiu einu prie esmės.

Kaip tokiu atveju turėtų būti pateikiami stojimo dokumentai, negi reikėtų pateikti vidurinio išsilavinimo rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(žemuogė @ 2015 02 26, 15:32)
Sveikos forumietės, smile.gif

Kreipiuos į Jūs su klausimu, gal žinosite, jei ne teks kitur tiesiogiai rašyti.

Tai va, situacija dabar pas mane tokia, jog neseniai baigiau magistrą, bakalaure studijavau visai neįdomia specialybę..(blogai,kai stojant nežinai ko nori..sad.gif ), bet dabar mane pradėjo traukti medicina, aišku aukščiau bambos nešoksiu ir medicinos jau nestudijuosiu, bet yra slaugos studijos:) studijų metu dėstomi dalykai atrodo tikrai įdomūs, bet va studijos trunka 4 metus, tai jei baigčiau, bučiau įkopusi beveik i 3 dešimtį..(kodėl aš iškart nestojau į panašias studijas), net nežinau ar verta būtų mėgint studijuot, ar tiesiog bandyt susirasti kokį nors administratorės darbą..esu pasimetus.. Tai žodžiu einu prie esmės.

Kaip tokiu atveju turėtų būti pateikiami stojimo dokumentai, negi reikėtų pateikti vidurinio išsilavinimo rezultatus?

sveika, 4u.gif stojant teks pateikti vidurinio issilavinimo atestata, mokslas bus jau mokamas.kai baigsite studijas busite ikopusi 3 desimti? tai juk pati jaunyste, tad pirmyn siekti savo svajones mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
As bakalaura slaugos atsiemiau budama 31m,ir dabar dirbu medicinoje:)
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2015 02 26, 15:55)
sveika,  4u.gif stojant teks pateikti vidurinio issilavinimo atestata, mokslas bus jau mokamas.kai baigsite studijas busite ikopusi 3 desimti? tai juk pati jaunyste, tad pirmyn siekti savo svajones mirksiukas.gif sekmes 4u.gif

Ačiū Jums už paskatinimą smile.gif turbūt niekada nėra per vėlu siekti tai, ko nori.. smile.gif Bet bėda yra tame, kad aš nesu laikiusi biologijos egzamino..

*EljaRo* tikrai tokių metų baigėte studijas?smile.gif Tikrai šaunu! Ar dabar esate patenkinta savo darbu? Beje, kur studijavote?
Atsakyti
QUOTE(žemuogė @ 2015 03 07, 00:02)
Ačiū Jums už paskatinimą smile.gif turbūt niekada nėra per vėlu siekti tai, ko nori.. smile.gif Bet bėda yra tame, kad aš nesu laikiusi biologijos egzamino..

*EljaRo* tikrai tokių metų baigėte studijas?smile.gif Tikrai šaunu! Ar dabar esate patenkinta savo darbu? Beje, kur studijavote?

Sveiki,niekur nedingome,linkejimai is Sveicarijos😀
Atsakyti
Sveikos merginos.Labai smagu,kad taip noriai dalinates informacija 4u.gif

Pas mane situacija tokia-esu baigusi socialines slaugytojos specelybe profkej.Savo mieste darbo nerandu.Sugalvojau studijuoti bendrosios praktikos slauga klaipedos kolegijoje.Mano planas toks:

Priduoti dokumentus ax.gif kazkaip gauti laisva lankyma (gyvenu 50km nuo kolegijos).Ir stacia galva pulti i mokslus.Turiu biologijos,istorijos mokyklinius egzaminus,taipogi vokieciu kalbos lietuviu interpretacijos bei gramatikos valstybinius.Stojamasis balas kaip ir isnestu.Beda,kad jau irgi ne jaunuole esu ir visko bijau blush2.gif

panasus klausimas jau buvo,taciau noreciau patikslinimo-ar mano egzaminai tinka?Kaip reikalai su laisvu lankymu klaipedos kolegijoje? Gal esate susidurusi?

Gal prie duodamas dokumentus pirmiau su kazkuo pasikonsultuoti paciame sveikatos mokslu fakultete?Jeigu konsultuotis tai su kuo?

Aciu brangiosios uz busimus atsakymus 4u.gif
Atsakyti