QUOTE(DIVELONA @ 2015 03 16, 11:48)
Sveikos merginos.Labai smagu,kad taip noriai dalinates informacija
Pas mane situacija tokia-esu baigusi socialines slaugytojos specelybe profkej.Savo mieste darbo nerandu.Sugalvojau studijuoti bendrosios praktikos slauga klaipedos kolegijoje.Mano planas toks:
Priduoti dokumentus

kazkaip gauti laisva lankyma (gyvenu 50km nuo kolegijos).Ir stacia galva pulti i mokslus.Turiu biologijos,istorijos mokyklinius egzaminus,taipogi vokieciu kalbos lietuviu interpretacijos bei gramatikos valstybinius.Stojamasis balas kaip ir isnestu.Beda,kad jau irgi ne jaunuole esu ir visko bijau
panasus klausimas jau buvo,taciau noreciau patikslinimo-ar mano egzaminai tinka?Kaip reikalai su laisvu lankymu klaipedos kolegijoje? Gal esate susidurusi?
Gal prie duodamas dokumentus pirmiau su kazkuo pasikonsultuoti paciame sveikatos mokslu fakultete?Jeigu konsultuotis tai su kuo?
Aciu brangiosios uz busimus atsakymus
Sveikutė
studijuoju Kauno kolegijoj, bet manau tvarka turėtų būti panaši, tai papasakosiu kaip pas mus vyksta

tau reikalingi bus tavo mokyklos baigimo metais buvę egzaminų reikalavimai, kadangi išsilaikei biologiją, lietuvių, istoriją, tai turėtų tikrai užtekti, tik šiais laikais daug didesni reikalavimai ir reikalauja daugiau egzaminų

Bet būtų tikrai naudingiau pasiskambinti ir viską plačiau susižinoti kada? kaip ? kas ir kur ? kontaktai turėtų būti interneto svetainėje