Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga IV tema

sveikos, ar girdejote ka apie "ismaniasias", isplestines praktikos slaugytojas. Kada jau bus pradeti mokymai, kiek truks ir t.t ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2015 04 16, 10:53)
sveikos, ar girdejote ka apie "ismaniasias", isplestines praktikos slaugytojas. Kada jau bus pradeti mokymai, kiek truks ir t.t ? 4u.gif

cia kolegijoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2015 03 16, 11:48)
Sveikos merginos.Labai smagu,kad taip noriai dalinates informacija 4u.gif

Pas mane situacija tokia-esu baigusi socialines slaugytojos specelybe profkej.Savo mieste darbo nerandu.Sugalvojau studijuoti bendrosios praktikos slauga klaipedos kolegijoje.Mano planas toks:

Priduoti dokumentus ax.gif kazkaip gauti laisva lankyma (gyvenu 50km nuo kolegijos).Ir stacia galva pulti i mokslus.Turiu biologijos,istorijos mokyklinius egzaminus,taipogi vokieciu kalbos lietuviu interpretacijos bei gramatikos valstybinius.Stojamasis balas kaip ir isnestu.Beda,kad jau irgi ne jaunuole esu ir visko bijau blush2.gif

panasus klausimas jau buvo,taciau noreciau patikslinimo-ar mano egzaminai tinka?Kaip reikalai su laisvu lankymu klaipedos kolegijoje? Gal esate susidurusi?

Gal prie duodamas dokumentus pirmiau su kazkuo pasikonsultuoti paciame sveikatos mokslu fakultete?Jeigu konsultuotis tai su kuo?

Aciu brangiosios uz busimus atsakymus 4u.gif

Sveikutė 4u.gif
studijuoju Kauno kolegijoj, bet manau tvarka turėtų būti panaši, tai papasakosiu kaip pas mus vyksta mirksiukas.gif tau reikalingi bus tavo mokyklos baigimo metais buvę egzaminų reikalavimai, kadangi išsilaikei biologiją, lietuvių, istoriją, tai turėtų tikrai užtekti, tik šiais laikais daug didesni reikalavimai ir reikalauja daugiau egzaminų g.gif Bet būtų tikrai naudingiau pasiskambinti ir viską plačiau susižinoti kada? kaip ? kas ir kur ? kontaktai turėtų būti interneto svetainėje
Atsakyti
Sveikos, jau beveik 2 men dirbu BPS Svedijoje ligonineje drinks_cheers.gif Isties didziulis skirtumas tarp musu ir Svedu, paliko ispudi slaugytojo padejejai - kokie jie issilavine! Didziule pagalba slaugytojai. Visi kalba svediskai, zinoma, jei koks zodis yra neaiskus, galima ir angliskai pasakyti - kolegos isvers. Visumoj man patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2015 05 07, 00:11)
Sveikos, jau beveik 2 men dirbu BPS Svedijoje ligonineje  drinks_cheers.gif Isties didziulis skirtumas tarp musu ir Svedu, paliko ispudi slaugytojo padejejai - kokie jie issilavine! Didziule pagalba slaugytojai. Visi kalba svediskai, zinoma, jei koks zodis yra neaiskus, galima ir angliskai pasakyti - kolegos isvers. Visumoj man patinka  drinks_cheers.gif

Sveiki. Tiffany,
mane labai sudomino pačios darbas Švedijoje, nes aš lankau švedų kalbos kursus ir planuoju išvažiuoti dirbti į Švediją. Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi? smile.gif Dirbsiu taip pat BPS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urtinija: 12 gegužės 2015 - 17:06
Sveikos slaugytojos! Oho kaip apmirusi tema. Klausykit Anglijoje gyvenančios slaugytojos, gal turite patikimų agentūrų, kurios įdarbintų slaugytoja Londone?
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2015 09 09, 10:00)
Sveikos slaugytojos! Oho kaip apmirusi tema. Klausykit Anglijoje gyvenančios slaugytojos, gal turite patikimų agentūrų, kurios įdarbintų slaugytoja Londone?

Eik pai per slaugos namus ar klinikas,kam tu tarpininku?juk pinigus darbdavys moka agenturoms us surasta nurse!
Atsakyti
Sveikos,
Ar čia yra sergančius plaučių vėžiu pacientus slaugytojų? Jeigu taip man reikia Jūsų pagalbos, nueikite į apklausą ir atsakykite į klausimus http://######/f/serg...nswers/new.html man tai labai svarbu.
Ačiū Jums už pagalbą. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaju3010 @ 2015 11 02, 01:11)
Sveikos,
Ar čia yra sergančius plaučių vėžiu pacientus slaugytojų? Jeigu taip man reikia Jūsų pagalbos, nueikite į apklausą ir atsakykite į klausimus ######/f/serganciuju-plauciu-v...nswers/new.html man tai labai svarbu.
Ačiū Jums už pagalbą.  smile.gif

Papildyta:
Sveikos,
Ar čia yra sergančius plaučių vėžiu pacientus slaugytojų? Jeigu taip man reikia Jūsų pagalbos, nueikite į apklausą ir atsakykite į klausimus : google svetainėje parašydamos" Sergančiųjų plaučių vėžiu slaugos poreikiai " ir paspausdami nuorodą kur yra apkla usa.lt
man tai labai svarbu.
Ačiū Jums už pagalbą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2015 09 09, 10:00)

Angel Human Resources nebloga agentūra, pačių anglų, bet turi lietuvių savo kolektyve, bent jau turėjo, čia jeigu aktualu ir problemos su anglų kalba biggrin.gif Dabar kaip tyčia ieško darbuotojų slaugos sektoriuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėčiau užduoti kelis klausimus, man 40 jau netoli, sugalvojau, kad noriu studijuoti BPS.
Klausimas ar ne per sena esu? Kaip manote?
Dar klausimas, kadangi kai vidurinę baigiau prieš 20 metų apskritai nežinojau ko noriu, neturiu biologijos egzamino... ar be jo įmanoma įstoti?

Dėkinga visiems už atsakymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveika Zydra, Sniege.

Oi kaip senai cia buvau užsukus, apskritai supermamose nežinau kiek laiko nesilankiau. 

Kaip mergaitės jums sekasi, ar Sniege įgyvendinai savo svajonę dėl Šveicarijos? Žydra ar tu tuose pačiuose kraštuose?

Atsakyti
Sveikos. 4u.gif nebeturiu galiojančios BPS licencijos.Kokia dabar tvarka norint įsigyti licenciją? smile.gif
Atsakyti