Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Pifiene @ 2013 10 22, 15:00)
Jei jauti, kad nereikia eiti (tikrai buvo O) tai neik  blush2.gif  na as jauciu neiciau, nebent lieptu  doh.gif
Bet kai pagalvoji, tai didesnes siauba ir geda keliancios proceduros neimanoma sugalvot  doh.gif

Tikrai, kad gedingiausia procedura unsure.gif Na neisiu, gal nieko tokio ir nenutiks smile.gif
Atsakyti
Laba, galiu perleisti duphastono 5 tabletes 4u.gif Temos neseku, rašykit į a.ž mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va aš po giniaus,liko dvi puslytės-cistos,tai šį mėnesį praleidžiam... Oj kaip sunku... verysad.gif Laukti laukti laukti....
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2013 10 23, 18:07)
Na va aš po giniaus,liko dvi puslytės-cistos,tai šį mėnesį praleidžiam... Oj kaip sunku...  verysad.gif Laukti laukti laukti....

Imki 4u.gif Tas laukimas ir mane zudo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2013 10 23, 18:07)
Na va aš po giniaus,liko dvi puslytės-cistos,tai šį mėnesį praleidžiam... Oj kaip sunku...  verysad.gif Laukti laukti laukti....

vajej 4u.gif
na susideliosi mintis per ta laika, ir su naujom jegom kibsi i sekanti cikla.
Pamatysi, kaip greitai praeis tas laukimo laikas, tiesiog reikia nukreipt mintis kitur smile.gif
As buvau sandien pas homeopate (na ji gine, bet praktikuoja ir ta sryti) tai truputi praplove smegeneles tongue.gif bet man patiko. Pratestavo su aparatu, skyre lasiuku (nes turiu problemu ir su skydliauke, kur su vaistais ziuriu niekas nebesitvarko, o tik blogeja). Tai kazkaip tikiu, kad sitas reikalas iseis i gera bigsmile.gif
Nors palikau 315,- uz procedura ir lasiuku 3 bonkes, bet kazkaip negaila unsure.gif bile tik pamacitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 23, 22:05)
vajej  4u.gif
na susideliosi mintis per ta laika, ir su naujom jegom kibsi i sekanti cikla.
Pamatysi, kaip greitai praeis tas laukimo laikas, tiesiog reikia nukreipt mintis kitur  smile.gif
As buvau sandien pas homeopate (na ji gine, bet praktikuoja ir ta sryti) tai truputi praplove smegeneles  tongue.gif  bet man patiko. Pratestavo su aparatu, skyre lasiuku (nes turiu problemu ir su skydliauke, kur su vaistais ziuriu niekas nebesitvarko, o tik blogeja). Tai kazkaip tikiu, kad sitas reikalas iseis i gera  bigsmile.gif
Nors palikau 315,- uz procedura ir lasiuku 3 bonkes, bet kazkaip negaila  unsure.gif  bile tik pamacitu  g.gif

Tai tik 1-a apziura tiek kainuoja, veliau mokesi zenkliai maziau smile.gif As pati kelis metus pas ja lankiausi ir galiu atsiliepti tik gerai 4u.gif

Labukas visoms rolleyes.gif As siandien pradejau -aja stimuliacija bigsmile.gif Tik truputi neramina, kad pries tai neapziurejo gine g.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 10 24, 11:24)
Tai tik 1-a apziura tiek kainuoja, veliau mokesi zenkliai maziau smile.gif  As pati kelis metus pas ja lankiausi ir galiu atsiliepti tik gerai 4u.gif

Labukas visoms rolleyes.gif  As siandien pradejau -aja stimuliacija bigsmile.gif  Tik truputi neramina, kad pries tai neapziurejo gine g.gif

o gal galima tos stebuklingos gydytojos kontaktus i AZ? cia kuriam mieste?
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 10 24, 11:43)
o gal galima tos stebuklingos gydytojos kontaktus i AZ? cia kuriam mieste?

Cia mes tai ne pas ta pacia homeopate lankomes smile.gif As Kaune. O kuriam mieste paciai reikia?
Atsakyti
Liabuka merginos 4u.gif
kaip jus laikotes????

As ok, eisiu pas daktaryte 11.04 ir jei viskas ok tuomet atnesiu i sia tema vaisingiausius linkejimus ir virusiukus smile.gif

Is visos sirdies kiekvienai is jusu linkiu sekmytes!
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 10 24, 15:01)
Cia mes tai ne pas ta pacia homeopate lankomes smile.gif  As Kaune. O kuriam mieste paciai reikia?

Ir as Kaune 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Duzgyte @ 2013 10 24, 19:17)
Liabuka merginos  4u.gif
kaip jus laikotes????

As ok, eisiu pas daktaryte 11.04 ir jei viskas ok tuomet atnesiu i sia tema vaisingiausius linkejimus ir virusiukus  smile.gif

Is visos sirdies kiekvienai is jusu linkiu sekmytes!

Labai lauksime virusuotu linkejimu wub.gif

O as is giniaus jau sy ryta smile.gif
Truputi pamirses jis mane buvo, tai atleke paknupstom lotuliukas.gif
Bet svarbu, kad atleke, tai mano vienintelis foliukas iki 20 mm uzaugo, gleivine ~ 12 mm. Siandien Ovitrelle ir meiles naktys nusimato ax.gif
Atsakyti
Pagaliau mano MMM atejo, skambinsiu gyd. del vizito, tikiuosi mano cista isnyko ir jau galesiu vel pradeti nauja cikla, bet jeigu ne tada reikes praleisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 25, 09:50)
Pagaliau mano MMM atejo, skambinsiu gyd. del vizito, tikiuosi mano cista isnyko ir jau galesiu vel pradeti nauja cikla, bet jeigu ne tada reikes praleisti  doh.gif

Uz nauja cikla 4u.gif
tikekis geriausio, kad nereiks praleisti, o kaip bus taip smile.gif
Atsakyti