Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 26, 12:42)
Tikiuosi  buti  nestuke.gif smile.gif o kokio ilgio tavo cikla?

Dazniausiai 30 dienu. Tai O turetu vykt 16CD. Bet sakau, praeita cikla nuejau apziurai 14CD ir folikulas jau buvo 24/25mm (nepamenu tiksliai), bet tokio dydzio jau turi ovuliuot. O Ovitrelis suveike tik po dvieju dienu..

Gaudau virusiuka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 26, 19:31)
As buvau pas Valyte

O sakykit ar gali buti toks dalykas  g.gif  vakar susileidau Ovitrelle, siandien pasidariau OT, ir ogi nieko, baltas, vos vos iziurimas vaiduoklis pries sviesa gal ir matyt, bet vistiek neteigiamas  verysad.gif
Tai negi man nesuveike tas Ovitrelle, gal kazka ne taip padariau.... jetau jau geriau buciau to OT nedarius, dabar tik klausimu daugiau galvoj kilo. Bliamba, negi mano grazuolis folis gali neovuliuoti?? Jis vakar buvo 20 mm. Bandysiu ryt dar ta OT daryt, bet jau dabar prededu bijot, kad isvysiub balta antros juostekes vietoj  doh.gif
Gaudau ir as virusiuka, man ir vieno uzteks  rolleyes.gif

O as pas Cesnaviciene

Net nezinau g.gif Man irgi idomu ar gali Ovitrelis nesuveikti. O BT matuoji?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 26, 19:31)
As buvau pas Valyte

O sakykit ar gali buti toks dalykas  g.gif  vakar susileidau Ovitrelle, siandien pasidariau OT, ir ogi nieko, baltas, vos vos iziurimas vaiduoklis pries sviesa gal ir matyt, bet vistiek neteigiamas  verysad.gif
Tai negi man nesuveike tas Ovitrelle, gal kazka ne taip padariau.... jetau jau geriau buciau to OT nedarius, dabar tik klausimu daugiau galvoj kilo. Bliamba, negi mano grazuolis folis gali neovuliuoti?? Jis vakar buvo 20 mm. Bandysiu ryt dar ta OT daryt, bet jau dabar prededu bijot, kad isvysiub balta antros juostekes vietoj  doh.gif
Gaudau ir as virusiuka, man ir vieno uzteks  rolleyes.gif

mergaites nedarykit tu ot, tik nervu gadinimas tikras. zinau kad sunku islaukti.

is mano asmenines patirties: kai dar nezinojau kokios problemos pas mane ir bandem naturaliai dariau ir as tuos ot, ir teigiamus rode ir pan o is tikruju jokios o pas mane nebudavo. tiesiog nevygdavo ji doh.gif tai va ir zinok dabar. siaip o po ovitrelio po 36 val gali ivykti, + hormonai nuo geriamu bei leidziamu vaistu gali durniuoti tad geriau ot i sali mesk ir kantriai palauk 2 savaites o tada hcg kraujuko tyrima pasidaryk ir viskas bus aisku.

zinau ka reiksia laukti, ta kiekviena diena skaiciuoti yra siaubinga. atrodo tai taip paprastai dienos labai greitai bega bet kai jau kazka skaiciuoji tai doh.gif man ir dabar savaites gan letai slekna kai skaiciuoju savo nestuke.gif savaites ir taip norisi greiciau ta lelyte ant ranku paimt wub.gif

taip kad nusiramink, auksciau nosi ir kaip bus taip. jau nieko nepakeisi, ovitrelio antros dozes niekas neskiria tad arba arba. mano pirmam cikle irgi buvo vienas folis, irgi o lyg ir vyko nes sonai braskejo bet va gale ciklo nieko neuzkibo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2013 10 26, 20:07)
mergaites nedarykit tu ot, tik nervu gadinimas tikras. zinau kad sunku islaukti.

taip kad nusiramink, auksciau nosi ir kaip bus taip. jau nieko nepakeisi, ovitrelio antros dozes niekas neskiria tad arba arba. mano pirmam cikle irgi buvo vienas folis, irgi o lyg ir vyko nes sonai braskejo bet va gale ciklo nieko  neuzkibo  verysad.gif

Aciu tau, uz protinga patarima 4u.gif mesiu von as tuos OT, nes tikras nervu gadinimas man cia.
Kaip bus taip, tikiu kad O bus or taskas tongue.gif
Sunku laukti, bet as kantri motera, islauksiu.
O sonai tai man irgi visada braska kad ohoho, bet tada ir O vyksta (prg apie 70 buna) bet finale neuzkimba, ir zinok dabar zmogus kodel. Kadangi is savo puses nieko daugiau pafdaryt negaliu, tai eisiu vyra pakibint, nors naudos bus blush2.gif

O BT matuoju, tai laikosi apie 36,5, niekas nekrenta, niekas nekyla.
Prisiduosiu ryt, kaip cia bus.
O kur ODI dingo???
siandien gal NT pagadino? idomu ir mumi, ka gero uzmatei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 26, 20:24)
Aciu tau, uz protinga patarima  4u.gif  mesiu von as tuos OT, nes tikras nervu gadinimas man cia.
Kaip bus taip, tikiu kad O bus or taskas  tongue.gif
Sunku laukti, bet as kantri motera, islauksiu.
O sonai tai man irgi visada braska kad ohoho, bet tada ir O vyksta (prg apie 70 buna) bet finale neuzkimba, ir zinok dabar zmogus kodel. Kadangi is savo puses nieko daugiau pafdaryt negaliu, tai eisiu vyra pakibint, nors naudos bus  blush2.gif

O BT matuoju, tai laikosi apie 36,5, niekas nekrenta, niekas nekyla.
Prisiduosiu ryt, kaip cia bus.
O kur ODI dingo???
siandien gal NT pagadino? idomu ir mumi, ka gero uzmatei  mirksiukas.gif

Pagadinau. Riebus I smile.gif uztat is tu nervu vyrui ir sau vitaminu nupirkau biggrin.gif

O tu, mesk ot, ir megaukis ND! O ateina! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2013 10 26, 20:07)
jau nieko nepakeisi, ovitrelio antros dozes niekas neskiria tad arba arba. mano pirmam cikle irgi buvo vienas folis, irgi o lyg ir vyko nes sonai braskejo bet va gale ciklo nieko  neuzkibo  verysad.gif

Man ovitreli skyre 10c.d., o 12c.d dare iui, tai foliai dar nebuvo ovuliave. Is karto po iui suleido dar viena ovitreli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 10 26, 23:28)
Pagadinau. Riebus I smile.gif  uztat is tu nervu vyrui ir sau vitaminu nupirkau biggrin.gif 

O tu, mesk ot, ir megaukis ND! O ateina! wink.gif

Vitaminai gerai mirksiukas.gif nors naudos duos.
Mes irgi saujom papildus ir vitaminus ryjam, gal sveikesni busim bigsmile.gif
O kaip temp tavo ODI ?? kol dar laikosi, tol vilties yra mirksiukas.gif
na o jei netycia mmmm ateitu, tai reikstu naujo ciklo pradzia, nauja stimuliacija, kas irgi nera blogai smile.gif

Ale tu matai, net du kartus Ovitrelle yra skyre, kaip idomiai g.gif
butu mano valia ir as dar karta sau pasiskirciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 27, 12:23)
Vitaminai gerai  mirksiukas.gif  nors naudos duos.
Mes irgi saujom papildus ir vitaminus ryjam, gal sveikesni busim  bigsmile.gif
O kaip temp tavo ODI ?? kol dar laikosi, tol vilties yra  mirksiukas.gif
na o jei netycia mmmm ateitu, tai reikstu naujo ciklo pradzia, nauja stimuliacija, kas irgi nera blogai  smile.gif

siandien irgi NT riebus I smile.gif taip, kad biggrin.gif o BT tai kalnuoti kalneliai doh.gif na, taip, naujas ciklas - naujos viltys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -odi-: 27 spalio 2013 - 12:25
QUOTE(-odi- @ 2013 10 27, 13:25)
siandien irgi NT riebus I smile.gif taip, kad biggrin.gif o BT tai kalnuoti kalneliai  doh.gif  na, taip, naujas ciklas - naujos viltys  4u.gif

Na kolkas grazus tavo BT grafikas smile.gif
O kokio ilgio siaip ciklas buna?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 27, 12:38)
Na kolkas grazus tavo BT grafikas  smile.gif
O kokio ilgio siaip ciklas buna?

dazniausiai budavo 28d. paskutinis t.y P ciklas truko 35d. tai ir nezinau koks sis bus rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Oho kiek cia visko nutiko per savaitgaly smile.gif
Odi, laikykis viskas bus gerai smile.gif
Pifiene, tikrai mest OT ir ramiai megaukis ND biggrin.gif
Ainyte, o tau dar daug liko laukti iki NT?
Feltri, dekui tau uz virusiuka 4u.gif gaudau ir as biggrin.gif linkiu, kad neprailgtu laukimo savaites smile.gif
19891010, kaip tau sekasi?
O mano X failai tesiasi toliau lotuliukas.gif maniau penktad. sulaukusi MMM, jau apsidziaugiau, kad galesiu pradeti nauja cikla , bet deja vos patepliojo rusvomis isskyromis (visai nepanasu i mmm ir pas mane taip niekada nebudavo) ir viskas dingo doh.gif nebezinau ka ir daryti, visus sonus spaudzia, esu issiputusi kaip balionas, krutis skauda verysad.gif jeigu nebuciau pasidaruysi HCG manyciau, kad esu nestuke.gif, bet deja kraujas viska parode. MMM veliuoja jau 12 d. doh.gif
Merginos patarkite, ko man imtis verysad.gif Vizitas pas gyd. suplanuotas rytoj, bet kol nera mmm nemanau, kad verta svaistytis pinigais.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 28, 08:20)

Odi, laikykis viskas bus gerai  smile.gif

O mano X failai tesiasi toliau  lotuliukas.gif maniau penktad. sulaukusi MMM, jau apsidziaugiau, kad galesiu pradeti nauja cikla , bet deja vos patepliojo rusvomis isskyromis (visai nepanasu i mmm ir pas mane taip niekada nebudavo) ir viskas dingo  doh.gif nebezinau ka ir daryti, visus sonus spaudzia, esu issiputusi kaip balionas, krutis skauda  verysad.gif jeigu nebuciau pasidaruysi HCG manyciau, kad esu  nestuke.gif, bet deja kraujas viska parode. MMM veliuoja jau 12 d.  doh.gif
Merginos patarkite, ko man imtis  verysad.gif Vizitas pas gyd. suplanuotas rytoj, bet kol nera mmm nemanau,  kad verta svaistytis pinigais.

tikiuosi geriausio 4u.gif

hmmm rolleyes.gif nu tikrai, kad X failai pas tave, net nezinau ka ir patart unsure.gif manau vistiek reiktu pasirodyt gyd.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 28, 09:20)
Labas rytas,
Oho kiek cia visko nutiko per savaitgaly  smile.gif
Odi, laikykis viskas bus gerai  smile.gif
Pifiene, tikrai mest OT ir ramiai megaukis ND  biggrin.gif
Ainyte, o tau dar daug liko laukti iki NT?
Feltri, dekui tau uz virusiuka  4u.gif gaudau ir as  biggrin.gif linkiu, kad neprailgtu laukimo savaites  smile.gif
19891010, kaip tau sekasi?
O mano X failai tesiasi toliau  lotuliukas.gif maniau penktad. sulaukusi MMM, jau apsidziaugiau, kad galesiu pradeti nauja cikla , bet deja vos patepliojo rusvomis isskyromis (visai nepanasu i mmm ir pas mane taip niekada nebudavo) ir viskas dingo  doh.gif nebezinau ka ir daryti, visus sonus spaudzia, esu issiputusi kaip balionas, krutis skauda  verysad.gif jeigu nebuciau pasidaruysi HCG manyciau, kad esu  nestuke.gif, bet deja kraujas viska parode. MMM veliuoja jau 12 d.  doh.gif
Merginos patarkite, ko man imtis  verysad.gif Vizitas pas gyd. suplanuotas rytoj, bet kol nera mmm nemanau,  kad verta svaistytis pinigais.

Sveika 4u.gif

Man pries du men buvo anovuliacinis ciklas, tai mmm nebuvo nei kvapo, nors tikrai zinojau, kad nesilaukiu (prg buvo apie1,4). Tai ginius liepe dufo pagert 10 tabl ir jei nieko, ateit. Tai spejau man atrodo 4 isgert ir pramuse thumbup.gif
Gal ir tu bandyk??

Atsakyti