QUOTE(oliuxxx @ 2013 10 10, 07:05)
Vargsiukas vaikas,sveikatos jam

Man irgi nuolat atrodo,jog mano suneliui kyla limfmazgiai

panikuoju,baisu man kai suserga mazas zmogutis tokia liga.,nuolat bandau save raminti.
Linkiu sulaukti teigiamo atsakymo del vyro,o svarbaiusia jums stiprybes,jums tenka daug istverti
Mes be poilsio siais metais

dar pavasari visas demesys buvo nukreiptas i vyro chemoterapijas, mazojo vyruko nesuziurejau laiku - to pasekoje plauciu uzdegimas

ilgai negijo. kokius keturis kartus rentgena vis kartojo. aisku, man vaidenos, kad koks auglys ten

dabar irgi panasi istorija. as vos spejau issikapstyt is gripo, krito vaikas su limfmazgiais
nezinau, gal jau cia mano sapaliojimai ir paranoja, bet ligos mums sutapo su persikraustymu i kitus namus
netradicine terapija
QUOTE(ida1 @ 2013 10 10, 07:23)
Labas.kur cia neprisiminsi

.maziukui greiciausia buvo uminis limfadenitas nuo gerkles.vaikams taip buna.nebijokit.kitokio pobudzio ligos nuo antibiotiku nepraina.O kad neramu.tai praeis su laiku.aisku galit ramiai pastebeti ar kas nesikartoja.Vyro naujienos puikios.sulauksit vaistu ir pasveiksit nuo to viruso.o jam pagrindines ligos gydymas jau baigtas?
taip, baigtas geguze. ir va 5 menesiai kaip neissikapstom su silpnu krauju.
QUOTE(NERA @ 2013 10 10, 09:28)
BrAiVa, jaučiu nepatenka į kompensuojamus dėl to, kad tai nėra pagrindinis susigimas

Labai tikiuosi, kad kompensuos
Uf, gerai, kad mažiukui tik tiek, bet tas blogosios ligos diagnozavimas bet kokiao susirgimo atveju manau niekada nesibaigs
Mūsų žinios tokios-motinio auglio MRT-be pakitimų, pilvo echo-be pakitimų, sintigrafija- kaupimasis sumažėjęs(švitinimas veikė).
tikriausiai del to
geros jusu zinios, taip ir toliau