Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 42

QUOTE(safyre @ 2013 10 10, 12:31)
priminkit prasau, kokia pas jus diagnoze? ka turite omeny motininis auglys? pats pagrindinsi? nepjautas jis?

Ewingo sarkoma. Motininis auglys pjautas, bet jo vieta-kaklinė stuburo sritis. Idealiai pašalinti neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 10 10, 15:57)
Ewingo sarkoma. Motininis auglys pjautas, bet jo vieta-kaklinė stuburo sritis. Idealiai pašalinti neįmanoma.

Rezultatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 10 10, 12:33)
Kam nera apetito per chemija.aisku visiem nera.pabandykit ledus 4u.gif.mums padeda po penkias porcijas vaniliniu suvalgo smile.gif

kai tik nera apetito, suauges zmogus supras, kad reikia nori nenori valgyti nors po truputi...cia skundziausi kad mama niekaip negali, visiskai panasus pozymiai kaip anoreksija. Pasirodo, kad tai ne kokia naujiena:
http://www.vuoi.lt/i....php?2143980895
mama siandien i ligonine pagulde, laime, kad padareme tyrimus, nors niekas nerekomendavo. Jau chemijos metu neteko 6 kg, po to dar krito, pasekoje ko visi rodmenys baisus, kalis 2,16 unsure.gif ...pradejo lasinti siandien. Kai paprasiau gydytojos kokio megace parasyti, pasake, kad cia visai nesamone, atseit sportuojantys naudoja, kam cia mamai blink.gif ...nors jos chemike, sake, kad esant reikalui reikia ji vartoti. Dabar tik tikiuosi, kad pavyks sustipreti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 10 10, 17:23)
kai tik nera apetito, suauges zmogus supras, kad reikia nori nenori valgyti nors po truputi...cia skundziausi kad mama niekaip negali, visiskai panasus pozymiai kaip anoreksija. Pasirodo, kad tai ne kokia naujiena:
mama siandien i ligonine pagulde, laime, kad padareme tyrimus, nors niekas nerekomendavo. Jau chemijos metu neteko 6 kg, po to dar krito, pasekoje ko visi rodmenys baisus, kalis 2,16  unsure.gif ...pradejo lasinti siandien. Kai paprasiau gydytojos kokio megace parasyti, pasake, kad cia visai nesamone, atseit sportuojantys naudoja, kam cia mamai  blink.gif ...nors jos chemike, sake, kad esant reikalui reikia ji vartoti. Dabar tik tikiuosi, kad pavyks sustipreti  verysad.gif

Kokia cia gydytoja taip pasake? blink.gif Visiems onkologiniams po chemijos raso ir vargo nemato drinks_cheers.gif Vargu, ar sportininkams rekomenduojami vaistai, keliantys apetita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 10 10, 17:23)
mama siandien i ligonine pagulde, laime, kad padareme tyrimus, nors niekas nerekomendavo. Jau chemijos metu neteko 6 kg, po to dar krito, pasekoje ko visi rodmenys baisus, kalis 2,16  unsure.gif ...pradejo lasinti siandien. Kai paprasiau gydytojos kokio megace parasyti, pasake, kad cia visai nesamone, atseit sportuojantys naudoja, kam cia mamai  blink.gif ...nors jos chemike, sake, kad esant reikalui reikia ji vartoti. Dabar tik tikiuosi, kad pavyks sustipreti  verysad.gif

Tai jau antrai chemijai pagulde?Mums ..megace.. pats gydytojas pasiule.prie ko cia sportininkai g.gif .Instrukcijoj aiskiai parasyta padeda salinti kuno svorio mazejima onkologiniams ligoniams.Issiaiskinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oliuxxx @ 2013 10 10, 07:05)
Vargsiukas vaikas,sveikatos jam 4u.gif  Man irgi nuolat atrodo,jog mano suneliui kyla limfmazgiai doh.gif panikuoju,baisu man kai suserga mazas zmogutis tokia liga.,nuolat bandau save raminti.
Linkiu sulaukti teigiamo atsakymo del vyro,o svarbaiusia jums stiprybes,jums tenka daug istverti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes be poilsio siais metais verysad.gif dar pavasari visas demesys buvo nukreiptas i vyro chemoterapijas, mazojo vyruko nesuziurejau laiku - to pasekoje plauciu uzdegimas doh.gif ilgai negijo. kokius keturis kartus rentgena vis kartojo. aisku, man vaidenos, kad koks auglys ten doh.gif dabar irgi panasi istorija. as vos spejau issikapstyt is gripo, krito vaikas su limfmazgiais verysad.gif
nezinau, gal jau cia mano sapaliojimai ir paranoja, bet ligos mums sutapo su persikraustymu i kitus namus verysad.gif
netradicine terapija

QUOTE(ida1 @ 2013 10 10, 07:23)
Labas.kur cia neprisiminsi 4u.gif .maziukui greiciausia buvo uminis limfadenitas nuo gerkles.vaikams taip buna.nebijokit.kitokio pobudzio ligos nuo antibiotiku nepraina.O kad neramu.tai praeis su laiku.aisku galit ramiai pastebeti ar kas nesikartoja.Vyro naujienos puikios.sulauksit vaistu ir pasveiksit nuo to viruso.o jam pagrindines ligos gydymas jau baigtas?

taip, baigtas geguze. ir va 5 menesiai kaip neissikapstom su silpnu krauju.

QUOTE(NERA @ 2013 10 10, 09:28)
BrAiVa, jaučiu nepatenka į kompensuojamus dėl to, kad tai nėra pagrindinis susigimas  unsure.gif Labai tikiuosi, kad kompensuos unsure.gif
Uf, gerai, kad mažiukui tik tiek, bet tas blogosios ligos diagnozavimas bet kokiao susirgimo atveju manau niekada nesibaigs unsure.gif
Mūsų žinios tokios-motinio auglio MRT-be pakitimų, pilvo echo-be pakitimų, sintigrafija- kaupimasis sumažėjęs(švitinimas veikė).

tikriausiai del to unsure.gif
geros jusu zinios, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e...;s=2&no=100

įdomūs komentarai
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 10 10, 11:33)
Kam nera apetito per chemija.aisku visiem nera.pabandykit ledus 4u.gif.mums padeda po penkias porcijas vaniliniu suvalgo smile.gif

Smarkiai abejočiau dėl ledų, ne tik todėl, kad juose daug cukraus ir visokių priemaišų, bet dar ir todėl, kad jie šalti. Jei problema yra krūtinės ląstoje, negalima šaldyti tų vietų. Juk yra grėsmė susirgti peršalimo ligomis, o kai ligonis gydomas, jis yra nusilpęs ir nesukovos su virusais ar bakterijomis. O plaučiai, bronchai ir visa gerklė, kaip visi žinome, mėgsta šilumą. Todėl ir valgyti ir gerti reikėtų tik tai, kas šilta.

Išvis su karščiu ir šalčiu reikia atsargiai. Negalima kaitinti operuotų ar spinduliuotų vietų. Todėl geriau maudyti po dušu, o jei vonia, tai nelabai karšta ir geriau tegu vanduo nesiekia probleminės vietos. Tas pats ir su saule. Nedirginti, neerzinti, nelįsti.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 10 10, 19:58)
Smarkiai abejočiau dėl ledų, ne tik todėl, kad juose daug cukraus ir visokių priemaišų, bet dar ir todėl, kad jie šalti. Jei problema yra krūtinės ląstoje,  negalima šaldyti tų vietų. Juk yra grėsmė susirgti peršalimo ligomis, o kai ligonis gydomas, jis yra nusilpęs ir nesukovos su virusais ar bakterijomis. O plaučiai, bronchai ir visa gerklė, kaip visi žinome, mėgsta šilumą. Todėl ir valgyti ir gerti reikėtų tik tai, kas šilta.

Išvis su karščiu ir šalčiu reikia atsargiai. Negalima kaitinti operuotų ar spinduliuotų vietų. Todėl geriau maudyti po dušu, o jei vonia, tai nelabai karšta ir geriau tegu vanduo nesiekia probleminės vietos. Tas pats ir su saule.  Nedirginti, neerzinti, nelįsti.

Gaila.kad isbrokavot mano ledu dietos atradima.busime atsargus 4u.gif
Atsakyti
http://www.cancerres...ng-radiotherapy
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 10 10, 19:42)

nereikia absoliutinti, kad ir savo istorijos, taip yra kam likimo duota su ta pačia liga ilgai ir laimingai gyventi ir atvirkščiai, kai nesiseka su ja kovoti, pyksti, tai ir komentarai būna atitinkami, aš net labai įdėmiai neskaičiau, man labiau belestristika tai ir tiek. Man ir sekasi, bet aš nepropoguoju jokio sveiko gyvenimo būdo ir nesiūlau jo kitiems ax.gif

O va dėl šiaurietiško vaikščiojimo, tik patvirtino mano nuomone, bet pati tai neisiu, nes esu baisi tinginė doh.gif
Atsakyti
http://www.cancerres...ng-radiotherapy

Str. kalbama, ką valgyti ir gerti švitinimo metu. Įdomu, kad patariama valgyti kuo daugiau proteino: mėsa, žuvis, kiaušiniai, sūriai. Pataria, jei nėra apetito, valgyti dažnai ir po truputį, ir pereiti prie daug riebalų turinčios mitybos, kad būtų gaunamas pakankamas kiekis kalorijų. Žodžiu, valgyti riebiai, faina, esame kalbėję, kad labai tinka sūdyti lašiniai su bemiele duona ir česnakais ar svogūnais. Labai gerai juodosios alyvos, jos ir apetitą skatina ir su radiacija kovoja, kaip ir sūdyti lašiniai. Raudonas vynas arba valgomasis šaukštas konjako. Gerti daug vandens.
Atsakyti