Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 42

QUOTE(NERA @ 2013 10 11, 11:31)
Kaunas. Matukevičius ir Špakauskas su savo brigadom.
Ida1, gaminkit savus ledus mirksiukas.gif
sposa, jei neskiria , pirkit patys. Jei nesusitiprinsit mamos, neatlaikys pagrindinio gydymo unsure.gif Jatau, kaip silpnai ji turėjo jaustis su tokiu K kiekiu unsure.gif
Tisą sakant aš irgi esu už tai,kad nors ką nors valgytų , kad ir čipsus, jei tik jie po truputį kelią atvers normaliam maistui. unsure.gif

kokie ledai smile.gif .ledai jau praitas etapas.siandien jau namines vistienos buljonukas garuoja.grizta vyras is ligonines.tam kartui atsilasinom. thumbup.gif Tarp kitko si karta visai be didelio sleikstulio.ir pykinimo.nes zofrana dazniau leidosi.Forume isskaiciau.kad zofrano nereikia bijoti,o jei jau pradeda pykinti tai tada jau ilgam tas pykinimas.ir apetito nebuvimas.O gal ledai padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 10 11, 13:12)
kokie ledai smile.gif .ledai jau praitas etapas.siandien jau namines vistienos buljonukas garuoja.grizta vyras is ligonines.tam kartui atsilasinom. thumbup.gif Tarp kitko si karta visai be didelio sleikstulio.ir pykinimo.nes zofrana dazniau leidosi.Forume isskaiciau.kad zofrano nereikia bijoti,o jei jau pradeda pykinti tai tada jau ilgam tas pykinimas.ir apetito nebuvimas.O gal ledai padejo mirksiukas.gif

Bet tai kaip smagu skaityti jusu optimistines zinutes thumbup.gif thumbup.gif Kaip jos skiriasi nuo pirmuju.
Linkiu, kad ir toliau visas cia dalyvaujancias dziugintumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 10 11, 13:12)

tikra tiesa, aš kadangi chemijos metu ėjau darban, tai zofraną man suleisdavo chemijos pradžioje, baigus lašint ir dar išrašydavo į namus, būdavo dienų kai atsikeldavau ir kad išeit, susileisdavau pati į raumenis, man labai padėjo, beveik be pykinimo pragyvenau tą laiką ir apetitas nebuvo dingęs.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 10 11, 14:13)
tikra tiesa, aš kadangi chemijos metu ėjau darban, tai zofraną man suleisdavo chemijos pradžioje, baigus lašint ir dar išrašydavo į namus, būdavo dienų kai atsikeldavau ir kad išeit, susileisdavau pati į raumenis, man labai padėjo, beveik be pykinimo pragyvenau tą laiką ir apetitas nebuvo dingęs.

Na va gaila.kad viduri gydymo susivokiau.nes pirmieji kartai buvo tragiski.bet gal kitiems patarimas pravers. 4u.gif Nors veliau.geriau negu niekada smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 11, 12:36)
Bet tai kaip smagu skaityti jusu optimistines zinutes thumbup.gif  thumbup.gif Kaip jos skiriasi nuo pirmuju.

Iš tiesų, atrodo , kad du skirtingi žmonės rašė smile.gif Tikiuosi ir namuose tą patį spinduliuojate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 11, 13:36)
Bet tai kaip smagu skaityti jusu optimistines zinutes thumbup.gif  thumbup.gif Kaip jos skiriasi nuo pirmuju.

Meile suteikia sparnuus.o viltis dar nezlugus.spinduliouju ir namuose bigsmile.gif visada tokia buvau.Tiesiog viskas viena diena sugriuvo.o visose pasakose buna daug blogio.ir skausmo.ir LAIMINGA PABAIGA blush2.gif .To linkiu ir jums.ir jusu artimiesiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 10 11, 16:57)
Meile suteikia sparnuus.o viltis dar nezlugus.spinduliouju ir namuose bigsmile.gif visada tokia buvau.Tiesiog viskas viena diena sugriuvo.o visose pasakose buna daug blogio.ir skausmo.ir LAIMINGA PABAIGA blush2.gif .To linkiu ir jums.ir jusu artimiesiems 4u.gif

Fainiai čia parašei, šaunuolė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
dar vienas poziuris apie mityba ir ligu (tame tarpe ir vezio) rysi
http://www.delfi.lt/...a.d?id=62936304
Atsakyti
Siandien mamos palatoje buvo 70-mete moteris, atejusi aplankyti drauges. Kai issikalbejo, pasirodo jau bene 15 m. gyvena po diagnozes ir skrandzio pasalinimo. thumbup.gif labai mamai nuotaika pakele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 10 10, 21:49)
kokie keisti sutapimai g.gif o kaip jautetes naujoje vietoje? norejote kraustytis?
Ida, o kaip jusu kraustymasis buvo? malonus?

nu tikrai keisti,nepatikesite,siandien sedejau prie gyd. kabineto,tai isgirdau pokalbi ,jauna moteris sake,visos problemos prasidejo naujam bute...bet nepatogu buvo isikisti: ir man taip buvo smile.gif greiciausiai cia sutapimai...
kraustytis norejom,nes gime mazoji,kraustemes i didesni buta,bet buvom prisirise prie seno,ilgai ten gyvenom,tai paskutini vakara su vyru sedejom su asarom...
ir prie naujo ilgai negalejau priprasti,o dar pries tai buvo remontas doh.gif vyras juroje,as pati su drauge tapetus klijavau,mazajai vos metukai,maitinau dar pati,buvau ziauriai pavargusi,bet galvojau taip ir turi buti...nu o po to prasidejo

patikrinime viskas gerai,sveika smile.gif tik prabuvau ligonineje nuo 8.30 iki 15.00 doh.gif kosmaras,eiles dideles..liginiu skaicius dideja,o gydytoju ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2013 10 11, 19:47)

patikrinime viskas gerai,sveika smile.gif tik prabuvau ligonineje nuo 8.30 iki 15.00 doh.gif kosmaras,eiles dideles..liginiu skaicius dideja,o gydytoju ne verysad.gif

Svete thumbup.gif , o dėl kraustymosi, na ir aš persikrausčiau birželį, ligą diagnozavo spalį, mes prieš tai nuomavom butus, o čia nuosavas, tad su tuo niekaip nerišu aš tos ligos, nes požymiai buvo dar anksčiau, aš jau metus prieš pas gydytojus kelius myniau, tad tai tiesiog sutapimas 4u.gif
Atsakyti
Sveta, džiaugiuosi tavo patikrinimo rezultatais, taip pat džiaugiuosi tavo vidiniu pasikeitimu ir atsiradusia stiprybe mirksiukas.gif , nes kai gydeisi, atsimenu forume buvai kitokia - persigandusi ir jautri wub.gif

Mano jausmai prieš patikrą irgi pasikeitę - nebėra tos stingdančios baimės, tiksliau baimė yra, bet ji kitokia, nebeatimanti žadą unsure.gif Gal kad labiau užsiėmusi esu?
Atsakyti