Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 42

QUOTE(NERA @ 2013 10 17, 11:46)
Pasiskambink patiems gamintojams, gražiai pakalbėk ir parduos užgrupinio kainą  mirksiukas.gif

abejoju labai, tiek jau to irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 10 17, 13:44)
abejoju labai, tiek jau to  irnesakyk.gif

pasiskambinkit tikrai, čia su ta beta taip yra, pvz. tikrai jei paslauga, o aš ją naudojuos, tai skambinu ir sakau, oho pas jumi nuolaidos, padaro ir man ta nuolaidą žinokit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Dvejojau - rašyt/nerašyt, pasidalint džiaugsmu šioje temoje ar ne - ar neįskaudinsiu, ar ne egoistiškai atrodys mano tokia žinutė. Bet kadangi rašiau anksčiau ir tiek pozityvo iš čia esančių sulaukiau, pagalvojau, kad negražu būtų vat taip dingt, nieko nepaaiškinus. O gal ir kruopelytę gerų emocijų į skyrelį įnešiu.
Rašiau, kad mano mamai, kuriai prieš trejus metus nustatytas kiaušidžių vėžys, aptiko žarnyne darinuką ir jį operavo. Niekas neabejojo, kad tai - ligos recidyvas. Prieš kelias dienas sužinojom biopsijos rezultatus - navikas ne vėžinis, o paprasčiausias pūlinys...
Ir Stratilatovas, operavęs ją gydytojas, ir Rudaitis - prižiūrintis ją dėl kiaušidžių problemų, sakė, kad neįtikėtina, kad stebuklas. Tik išleisdami vis tiek įspėjo neužmigt - diagnozė niekur nedingo.
Mama jau savo namuose - kas, kad sunkiai juda, kad dar pilvas kiek pūliuoja, kad kasdien sesutė ją perrišinėja, kad skauda. Ji džiaugiasi - sakė, negalvojo, kad kada nors taip džiaugsis, kad gyvena.

Ačiū, kad išklausėt ir palaikėt. Stiprybės, sveikatos ir - tikėkit stebuklais heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 17 spalio 2013 - 13:47
QUOTE(sposa @ 2013 10 17, 12:44)
abejoju labai, tiek jau to  irnesakyk.gif

tikrai pasiskambinkit. ir as ne viena karta esu taip susitarusi.
Atsakyti
Ūla, tai nuostabu thumbup.gif įsivaizduoju kaip visi džiaugiatės. Taip ir toliau laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2013 10 17, 14:46)
4u.gif
Dvejojau - rašyt/nerašyt, pasidalint džiaugsmu šioje temoje ar ne - ar neįskaudinsiu, ar ne egoistiškai atrodys mano tokia žinutė.

Butinai, butinai visoms reikia dalintis dziugiais pasiekimais drinks_cheers.gif Tai tiesiog privaloma drinks_cheers.gif Tai ne egoistinis dziaugsmas, tai VISU ligoniuku savotiska viltis, kad stebuklu buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2013 10 17, 14:46)
4u.gif
Dvejojau - rašyt/nerašyt, pasidalint džiaugsmu šioje temoje ar ne - ar neįskaudinsiu, ar ne egoistiškai atrodys mano tokia žinutė. Bet kadangi rašiau anksčiau ir tiek pozityvo iš čia esančių sulaukiau, pagalvojau, kad negražu būtų vat taip dingt, nieko nepaaiškinus. O gal ir kruopelytę gerų emocijų į skyrelį įnešiu.
Rašiau, kad  mano mamai, kuriai prieš trejus metus nustatytas kiaušidžių vėžys, aptiko žarnyne darinuką ir jį operavo. Niekas neabejojo, kad tai - ligos recidyvas. Prieš kelias dienas sužinojom biopsijos rezultatus - navikas ne vėžinis, o paprasčiausias pūlinys...
Ir Stratilatovas, operavęs ją gydytojas, ir Rudaitis - prižiūrintis ją dėl kiaušidžių problemų, sakė, kad neįtikėtina, kad stebuklas. Tik išleisdami vis tiek įspėjo neužmigt - diagnozė niekur nedingo.
Mama jau savo namuose - kas, kad sunkiai juda, kad dar pilvas kiek pūliuoja, kad kasdien sesutė ją perrišinėja, kad skauda. Ji džiaugiasi - sakė, negalvojo, kad kada nors taip džiaugsis, kad gyvena.

Ačiū, kad išklausėt ir palaikėt. Stiprybės, sveikatos ir - tikėkit stebuklais  heart.gif

Aciu.kad pasidalinot.puikiom ziniom thumbup.gif .tikrai pas jus STEBUKLAS ivyko.mamytei sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Akcija dar galioja 4u.gif

QUOTE(sposa @ 2013 10 17, 10:20)
Vakar susinervinau, jau lovoje užmečiau akį internete, žiūriu grupinis.lt Alkymer už pusę kainos pardavinėja, o liko pora minučių iki akcijos pabaigos  doh.gif ...kaip gaila, kad laiku nepamačiau.

Atsakyti
QUOTE(Diliuke @ 2013 10 17, 15:19)
Akcija dar galioja  4u.gif

na paziurejau, nieko nematau, viskas pasibaige smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 17 spalio 2013 - 16:38
QUOTE(sposa @ 2013 10 17, 17:31)
na paziurejau, nieko nematau, viskas pasibaige  smile.gif

tikrai dar galioja 4u.gif

http://grupinis.lt/v...ps.?show_more=1
Atsakyti
QUOTE(andra313 @ 2013 10 17, 20:29)

o tas alkymeras tinkamas esant siai ligai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(andra313 @ 2013 10 17, 21:29)
tikrai dar galioja  4u.gif

biggrin.gif tikrai dar veikia dvi val. Matyt kai ziurejau buvo sustabdyta, jie juk turi teise pratesineti kiek nori kartu. Tik gaila, kad atsiimti gali ne anksciau spalio pabaigos, o man dabar juk reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(safyre @ 2013 10 17, 22:13)
o tas alkymeras tinkamas esant siai ligai  g.gif ?

keik zinau visi vartoja, po chemijos ypac, juk reikia atsigauti, imuniteta pastiprinti smile.gif Chemijos metu tai negalima vartoti jokiu papildu.
Atsakyti