Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 42

QUOTE(ida1 @ 2013 10 20, 18:58)
labas vakaras.gal nida44 zinotumet.vokietijoj prie plauciu vezio pirmo gydymo metu.is kart svitina ir galva.del busimu metastaziu g.gif .Kazin kokie pas juos rezultatai?Lietuvoj tai neteko girdet apie tokius svitinimus galvos:blink:

Negirdėjau, o iš kur tokia info. Keistokas metodas, o iš kur žinoti, kokią vietą švitinti? Ar gali atmesti saitą, iš kurio ši info?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 10 20, 20:04)
Negirdėjau, o iš kur tokia info. Keistokas metodas, o iš kur žinoti, kokią vietą švitinti? Ar gali atmesti saitą, iš kurio ši info?

ir man labai keistokas.kazkokia nesamone.ai cia tokia tolima pazistama mus konsultavo.Ji onkologiniam vokietijos dirba radiologiniam poskyri.Paklausim ryto Lietuviu 4u.gif Del saito paklausiu kita karta kai susisieksim.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 10 20, 18:51)
Kurios - BRCA? Jei taip, tada valio

nei BRCA1, nei BRCA2...
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 10 20, 20:26)
nei BRCA1, nei BRCA2...

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alanija @ 2013 10 20, 20:01)
Šioje situacijoje mane labiausiai neramina, jog naujoji gydytoja sužinojus, jog  "pabėgome" iš vedėjos priežiūros, nepanorės užsiimti mūsų ligoniu, vengdama darbinių povandeninių srovių. Neesu aš ekstrasensas, bet  neapleidžia nuojauta, kad tikrai ne viskas padaryta. Norėtųsi išgirsti dar vieną nuomonę.

tai ir einat kreipiatės dėl tos nuomonės, baikit panos juokus, nei Jums turi rūpėt kas kam patinka nepatinka, ir kokios ten srovės praeina, visam pasauly normalu, kad žmogus kreipiasi į kelis gydytojus, saviškius turim aišku prie to pratint, bet kas tai padarys jei ne mes, kažkas juk turi pradėti 4u.gif

Jei jau taip neramina Jūsų situacija keiskit ne tik gydytoją, bet ir gydymo įstaigą, tiesiog siuntimą Jums gali išrašyt šeimos gydytojas, o Jūs kreipiatės į tą įstaigą kuri Jums atrodo tinkamesnė, pvz. siuntimas yra onkologui chemoterapeutui, o jau kur Jūs registruositės ar Kaune, Vilniuj, ar Klaipėdoj Jums teisė rinktis, dar ir dabar daugelis žmonių to nežino ir sukasi tam rate 4u.gif
Atsakyti
lyg nebuvo sios nuorodos ideta:
http://www.delfi.lt/...e.d?id=63003502
Atsakyti
Laba diena 4u.gif .paklausem radiologo onkologo apie vokietijoje taikoma metoda svitinti galva prie pv..atsake,kad sitas metodas taikomas visam pasauly.tik Lietuvoj ne.Yra taskai kur dazniausia metastazuoja juos ir svitina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 10 21, 11:04)
Laba diena 4u.gif .paklausem radiologo onkologo apie vokietijoje taikoma metoda svitinti galva prie pv..atsake,kad sitas metodas taikomas visam pasauly.tik Lietuvoj ne.Yra taskai kur dazniausia metastazuoja juos ir svitina unsure.gif

Kaip idomiai cia...

Mano teciui jau beliko 5 kartai spinduliavimo ir, pasak jo, bus pertrauka apie menesi, gal daugiau. Po to vel tyrimai. Ech... Tik man klausimas, ar uztenka tik plauciu nuotraukos? Negi viska ten taip aiskiai mato be KT?
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2013 10 21, 12:57)
Kaip idomiai cia...

Mano teciui jau beliko 5 kartai spinduliavimo ir, pasak jo, bus pertrauka apie menesi, gal daugiau. Po to vel tyrimai. Ech... Tik man klausimas, ar uztenka tik plauciu nuotraukos? Negi viska ten taip aiskiai mato be KT?

KT spinduliai pavojingi po radiacijos, numirti zmogus gali jau nuo tyrimu. Mums KT darys tik gruodzio pabaigoj, nors svitino rugsejo pabaigoj. Rentgena dare praeita savaite. Rentgenas ne toks pavojingas.
Plius, mums daktaras sake, kad taip staigiai nesimato rezultatai, nes ir po svitinimo "verda" lasteles, baigia tik po triju menesiu.
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2013 10 21, 12:57)
Kaip idomiai cia...

Mums KT darys po triju savaiciu po svitinimo.pries penkta chemija.Jau atsigavo maniskis.laksto.galiu pasakyti.kad ketvirtas kursas chemijos sunkus buvo verysad.gif atlaikem.Dabar jau kaupiames tolimesniam gydymui thumbup.gif .Visom sveikatos 4u.gif
Atsakyti
http://lungcancer.ab...rofradbrain.htm

Taip, Ida, tai vadinasi prophylactic cranial radiation, profilaktiškai švitinima galva, kad plaučių v. neišplistų į smegenis. Veikia atmintį, intelektinius sugebėjimus ir pan. Bet tikrai toks metodas yra.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...i-i-taikini.htm
Atsakyti