Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(Dusia37 @ 2013 09 30, 10:34)
Gal pravers tokioms pradedančiosiom kaip aš smile.gif nes jau susimaišau kas kaip smile.gif
http://namudarkytoja...-isirinkti.html

Daug netiesos. Kliuvo pasakymas, kad Acorn :"...Minkštimas kol šviežias, turi šiek tiek kartumo, kaip pipiriukais pabarstytas atrodo. Bet iškepus tai tampa labai dideliu privalumu" ir dar: "...squash'ai laikosi trumpiau...". Sweet Dumpling priskirtas tikriesiems moliūgams... ir t.t. g.gif

QUOTE(Lusasita @ 2013 09 30, 12:18)
bet kaip skanu  thumbup.gif 

Smagu thumbup.gif Aš irgi negaminu pagal receptą. Visada kur kas daugiau įmetu moliūgų kubelių ir pievagrybių.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 09 29, 20:28)
Kodel grauziamuju? Ka is ju darot? Kaip sunkiai jie pjaunasi doh.gif bandem sriuba virt, visai neblogai gavosi

Graužiamųjų todėl,kad jie skanūs ir neapdoroti termiškai.Nu valgai sau kaip arbūzą,sėklas tik išspjaudydama biggrin.gif Šitas dar lyg ir riešutų prieskonį turi turėt...
Nea,sriubos nevirsiu iš Prince,šitie desertiniai.Man iš Urichi skanesnė,nei iš Butternutų gaunasi...
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 30, 08:55)
JPB jau į pabaigą, suku galvą kokį sekantį reikės pjauti...  bigsmile.gif  g.gif

Nu tai ir sakau-imk Lungą.Šito užteks kokiom dviem dienom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 09 30, 14:12)
Man iš Urichi skanesnė,nei iš Butternutų gaunasi...

O Butternut yra dažniausiai naudojama sriuboms veislė. Man irgi iš krakmolingesnių veislių sriubos skanesnės, nes tirštesnės, nesisluoksniuoja, tikrąja to žodžio prasme- kreminės, su ryškiai išreikštu skoniu, ryškesnės spalvos.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 09 29, 21:06)
diuni, jei cheesecake'as- tai pagrindas Niujorko sūrio pyragas, tik apačia riešutinė (su keptais lazdyno riešutais) arba imbierinė, pakeltais kraštais iki formos viršaus ir be grietinės sluoksnio. Į įdarą (1 kg mascarpone arba varškės) papildomai 500 g kepto trinto moliūgo ir 2 a.š. prieskonių meduoliams.
Jei pyragas- trapi tešla, įdarui reikia (proporcijų nepasakysiu, darau iš akies, bet jis būna labai skystas, vėliau tirštėja trynių sąskaita orkaitėje, atšaldytas būna pudingo konsistencijos) kepto trinto moliūgo, trynių, cukraus, grietinėlės ir prieskonių (cinamono, imbiero, muskato riešuto, gvazdikėlių ir kardamono). Viršų padengti stooooru plaktos grietinėles sluoksniu.

wub.gif oj , kaip skaniai skaitosi...Dėkui 4u.gif visko norisi ...na kas sakė , kad moliūgai tik dekoracijos...pasikartosiu , man viena skaniausių ir įdomiausių daržovių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 09 30, 11:18)
bet kaip skanu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 


na, bandysiu ir aš šiandien smile.gif Tik jaučiu, nebus taip ypatingai skanu, nes grybų teks nedėt.. Yra namie grybų nepripažįstančių fool.gif
Atsakyti
as dar siandien misko grybu likucius suverciau ir pasisildziau, tik jau moliugo gabaliuku tai nebeliko , bet vistiek skanus padazas ir su duonyte thumbup.gif
Atsakyti
aš tai ryt šį patiekalą numačius gaminti smile.gif tik reikia nepamiršti išsiimti vištos kūno iš šaldiklio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 09 30, 14:42)
wub.gif oj , kaip skaniai skaitosi...Dėkui 4u.gif visko norisi ...na kas sakė , kad moliūgai tik dekoracijos...pasikartosiu , man viena skaniausių ir įdomiausių daržovių wub.gif

Dar vis dekoracija lotuliukas.gif Skaityt skanu, bet realiai visai negundo tie moliūgai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 30, 14:11)
Dar vis dekoracija  lotuliukas.gif Skaityt skanu, bet realiai visai negundo tie moliūgai  blush2.gif


mane gundo. Bet kai pagaminu ką nors, niekaip nesigauna taip, kad dar norėčiau..
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 09 30, 14:42)
na kas sakė , kad moliūgai tik dekoracijos...

Nu,dėl moliūgų,atsiprašysiu blush2.gif Nors vis tiek man jie tik po pomidorų,paprikų ir kalafiorų eina...Va dėl aguročių,tai jau tvirtai apsisprendžiau. Ir kas tokią daržovę išgalvojo... g.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 09 30, 14:43)
Yra namie grybų nepripažįstančių  fool.gif

Nu jo,aš irgi tokių čiudnų pažįstu ax.gif Nors man tas pievos grybas,tai irgi ne grybas irnesakyk.gif Bet aš su maliukais baravykuciais dariau...tai galėjo nei vištos kūno dalių nebūt essen.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 30, 15:28)
mane gundo. Bet kai pagaminu ką nors, niekaip nesigauna taip, kad dar norėčiau..

Pas mane kiek kitaip, paskaitau ir jaučiuosi jau pavalgius, soti soti biggrin.gif . Tai kartoti dar sykį tą patį jau nebeįdomu, kažkaip.
Atsakyti
Pas mane siandien moliugu pyragas, pagal Beatos keksiuku recepta, nu apsijedimas buvo kaip skanu tongue.gif
Rytoj darysiu moliugu-kiaulienos troskini, receptas is zurnalo Virtuve. Originale troskinys moliuginiam puode, as troskinsiu paprastai tiesiog puode cool.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 30, 08:55)
biggrin.gif

JPB jau į pabaigą, suku galvą kokį sekantį reikės pjauti...  bigsmile.gif  g.gif

Nu, o kaip skonis JPB bigsmile.gif
Kolkas man labiausiai atsiskleide ir bais universalus pasirode Ushiki Kuri. Del idomumo prapjoviau Delicata, nu neskanu zalia blush2.gif
Atsakyti