QUOTE(yerena @ 2013 09 27, 22:50)
Dėl kiekvieno moliūgo panaudojimo- elementari taisyklė- iškepkite, išvirkite ir paragaukite žalią to paties moliūgo gabaliuką. Viskas, toliau reikalinga tik fantazija.
Pvz. visus vištienos kotletus gaminu citrininius, aš visada valgau kepsnį su saldžiu šermukšnių padažu. Klausimas- o valgytų taip Jūsų vyras...
Pvz. visus vištienos kotletus gaminu citrininius, aš visada valgau kepsnį su saldžiu šermukšnių padažu. Klausimas- o valgytų taip Jūsų vyras...
Neturiu fantazijos


Maniškiui tai viskas skanu,ką padarau


Būčiau visai šermukšnius pamiršus

QUOTE(matuke @ 2013 09 28, 16:01)
Neuzilgo kepsiu siuos keksiukus

O man tas pirmas skaniai atrodo

Nu,troškiniams ir sriuboms,tai jau žinau....O va,kad varškės patiekaluose taip skanu bus,nemaniau

Yerena,parašykit,jei nesunku,kurios veislės labiausiai su varške tinka ir aš atsikabinsiu
