Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(yerena @ 2013 09 27, 22:50)
Dėl kiekvieno moliūgo panaudojimo- elementari taisyklė- iškepkite, išvirkite ir paragaukite žalią to paties moliūgo gabaliuką. Viskas, toliau reikalinga tik fantazija.
Pvz. visus vištienos kotletus gaminu citrininius, aš visada valgau kepsnį su saldžiu šermukšnių padažu. Klausimas- o valgytų taip Jūsų vyras...

Neturiu fantazijos verysad.gif O žali moliūgai man visi vienodai neskanūs blush2.gif Tai man jau geriau iš karto žinot,ar su druska juos naudot,ar cukrum pabarstyt...Va,pernai parašėt man sąrašiuką,kurie tinkamiausi sriubai,nusipirkau ir patenkinta kaip livaras.

Maniškiui tai viskas skanu,ką padarau ax.gif Vieną kartą buvo neskanu ...bet daugiau tokios klaidos jis nedaro tongue.gif
Būčiau visai šermukšnius pamiršus doh.gif
QUOTE(matuke @ 2013 09 28, 16:01)
Neuzilgo kepsiu siuos keksiukus  tongue.gif

O man tas pirmas skaniai atrodo g.gif Svarbiausiai,kad nieko nereikia su kočėlais valiot, bo baisiai tokių receptų nemėgstu,kur kažką miltais reikia vis pabarstyt...

Nu,troškiniams ir sriuboms,tai jau žinau....O va,kad varškės patiekaluose taip skanu bus,nemaniau schmoll.gif Tokiems tik Sweet mama ir Sweet dumpling turiu,ir vėliau tas Muscade gal tiks..

Yerena,parašykit,jei nesunku,kurios veislės labiausiai su varške tinka ir aš atsikabinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 09 28, 15:59)
Maniškiui tai viskas skanu,ką padarau  ax.gif Vieną kartą buvo neskanu ...bet daugiau tokios klaidos jis nedaro  tongue.gif

thumbup.gif . Geras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 09 28, 16:59)
Neturiu fantazijos  verysad.gif  O žali moliūgai man visi vienodai neskanūs blush2.gif

o man skanu... bigsmile.gif Einu pagraužti, kad jau priminėt.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 09 28, 16:01)
Neuzilgo kepsiu siuos keksiukus  tongue.gif
Gal Yerena ir sukritikos, kad ne desertinis moliubas, bet naudosiu Ushiki Kuri, nes vieninteli turiu jau subrendusi, parsivezta pries 3 savaites cool.gif

4u.gif dėkui už receptus...visko norisi thumbup.gif wub.gif o kas per keksiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 09 28, 16:59)

Maniškiui tai viskas skanu,ką padarau  ax.gif Vieną kartą buvo neskanu ...bet daugiau tokios klaidos jis nedaro  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau visi derliu nueemet g.gif nebepaliekat g.gif
Gal kas zinot kada skaniausias po nurinkimo crown prince, ir kur ji labiausiai tinka naudoti, net bijau pjauti, nes pries pora sav, tai visai neskanus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 18:26)
o man skanu...  bigsmile.gif Einu pagraužti, kad jau priminėt..  biggrin.gif

Ka ponia grauziat g.gif
QUOTE(diuni @ 2013 09 28, 19:35)
4u.gif dėkui už receptus...visko norisi thumbup.gif  wub.gif o kas per keksiukai ax.gif

doh.gif
Soriukas kaip cia nuorodos nera blush2.gif
http://www.beatosvir.../#comment-16703
Zinokit ZIAURIAI SKANUS bigsmile.gif
Dregni, kvapnus, superrrr. Prieskonius dejau misini meduoliams, nes atskirai imbieras buvo ispirktas. Vietoj jogurto pyliau nsmini rugpieni niaaaaam essen.gif
Atsakyti
Keksiukai suvalgyti, o siems pilvuose tiesiog nebeliko vietos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 09 28, 20:08)
Ka ponia grauziat  g.gif

JPB.... smile.gif
Atsakyti
Skaitau seniai.Bet neiskesiu ax.gif Yerenos patirtis apie moliugus - auginimas, veisles,ypatumai, ir, aisku, receptai, sudeti i knyga , butu labai laiku . Kazkuri buvot ta minti issakiusi. Pritariu visaip kaip.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 20:54)

Ka gamini is JPB, ar pjovei kad zalia valgytum? Ir ko taip anksti ax.gif

Beje, pirmakart paragavau Ushiki kuri, nustebau kad moliugai buna tokie krakmolongi blink.gif
Labai tiko i keksiukus , zieveles nelupau, pamenu kad ju zievele suminksteja. Dabar nekantrauju ismeginti sriuba trinta is tokiu krakmolingu , tik jauciu kad reikia man pertraukos nuo moliugu cool.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kuri galit įmesti nuorodą SM temos apie valgius iš moliūgo, nu niekaip nerandu doh.gif doh.gif doh.gif Radau tik apie cukinijas verysad.gif
Ačiū
Atsakyti