QUOTE(yerena @ 2013 10 06, 21:04)
jei išmesti moliūgą iš šiltų salotų, jį reiktų
kažkuom neutraliu pakeisti, nes jei vien tik kriaušės-sūris-riešutai, skoniai labai koncentruoti

padažo gi dar trūksta.
O kas tai būtų?Nors aš galvoju,kad gal pabandysiu dar kartą,bet tuos moliūgų gabaliukus sublenderiuosiu ir gausis kaip padažas

Aš jau ne pirmą kartą pastebiu,kad užmaskuoti moliūgai labai skaniai sueina,o va gabaliukais
anikaip 
Net ta pati sriuba,jei nesutrinta,man nelabai gardu,švelniai tariant,o va sutrinta jau
vau 
...
O gal žinot kokie moliūgai tiktų šokolade gabaliukais panardint?Nu kaip braškės ar vyšnios,pvz.

Su
Sweet dumpling nelabai-per sausi kažkokie gavosi pakepti orkaitėj.Ir
Yerena,gal galima tų citrininių
kotletų receptą,a?Nu nelabai man skanu kotletai aplamai,bet gal tie citriniai patiktų
Turiu krūvą naminio antienos ir vištienos faršo
QUOTE(saintlina @ 2013 10 06, 21:44)
O turiu visokių.. daugumą pažįstu. Iš tų, kur sodinau, bet neradau, yra Tristar Triamble, Marina di Chiogga ir Muscade de Provence.
Tai ir pas tavi tą
Triamble nukniso

?Pas mani 5 veislės dingo,o atsodino tik dvi...Marinas paliko,tuoj vieną ir bandysiu,nes vis ten prie kotuko sujungimo kažkoks skystimas pasirenka

Nupasakosiu:įdarysiu žąsį...
Antra para su tais boileriais duoduos-pilna vonia paukštienos
Kam juos vienu metu taip masiškai naikint niekaip nedašunta ,bet kai už dyką duoda,tai nelabai ir klausinėju
Ar ir jūs taip visus ant karto karakirinat?