QUOTE(saintlina @ 2013 10 06, 21:44)
Iš tų, kur sodinau, bet neradau, yra Tristar Triamble, Marina di Chiogga ir Muscade de Provence...Arba tie mano žalieji nei vieni iš paminėtųjų, užaugo neaišku kas 

QUOTE(NERA @ 2013 10 07, 10:10)
Nei vieno iš paminėtų nėra nuotraukoje. Visiems yra būdingi tam tikri požymiai- stipriai išreikštos rievės (ir užuomazgą galima pagal tai atpažinti), spalva, žiedo pusėje galiuko užbaigimas, gumbai. Gal būt gavote kryžmintas sėklas

QUOTE(adija5 @ 2013 10 07, 02:46)
O kas tai būtų?Nors aš galvoju,kad gal pabandysiu dar kartą,bet tuos moliūgų gabaliukus sublenderiuosiu ir gausis kaip padažas
O gal žinot kokie moliūgai tiktų šokolade gabaliukais panardint? Ir Yerena,gal galima tų citrininių...

O gal žinot kokie moliūgai tiktų šokolade gabaliukais panardint? Ir Yerena,gal galima tų citrininių...
Gal cukinija, jei moliūgas netinka? Kokio skonio ir konsistencijos būtų moliūgo padažas? Dėl šokolado- pabandykite muskatines veisles, jos sultingos, turi malonų meliono aromatą bei salstelėjusi skonį. Bet ar tiks toks derinys- sunku nuspėti valgytojo skonį.
Citrininiai kotletai (darau iš akies):
vištienos krūtinėlės mėsos
kiaušinis
druskos
kalendros sėklų
citrinos žievelės
juodgrūdės sėklų
smulkintų (šviežių, marinuotų ar džiovintų) aitriųjų pipirų.
Viską (jei vaikai valgys, jiems pipirų nedėti) sumesti į smulkintuvą, formuoti kotletus rankas vis drėkinant vandeniu, nes baisiai aplimpa faršu (papildomai dar gausiai apvolioju sezamo sėklose) ir kepti keptuvėje. Tiekti su daržovėmis (mums skainiausia su šermukšnių padažu).