Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

matuke, proporcijų kaip tokių neturiu, bet kepu 2 Butternut (sumoje ~4 kg) neluptus, bet prapjautus išilgai, odele į viršų orkaitėje iki minkštumo, vėliau šaukštu išimu visą minkštimą į puodą, įpilu vištienos sultinio, skardinę kokosų pieno bei 2 a.š. curry prieskonių. Žirklėm sukarpau virš puodo raudoną čilį.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 11 03, 14:04)
Sriubai pagal savo konsistencija tinka, bet spalva gaunas nekokia, tokia purvina  ax.gif

Aha,tokia triznavota spalva,bet aš ciberžolės įmetu-labai pataiso smile.gif
QUOTE(yerena @ 2013 11 03, 20:24)
Todėl kad konkrečiai šis moliūgas nesultingas ir max stiklinę iš viso išspaustumėte. Jis tinka kitiems patiekalams  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Visai nesultingas,kažin ar ta stiklinė gautųsi.Šiemet tikrai per mažai sultingų auginau...
Atsakyti
Sveikutės,

darau cukatas iš moliūgų ir labai jau ilgai džiovinti reikia.Moliūgas pats sultingas, kokia veislė nežinau, nes eina jau metai iš metų bobutės sėklos.
Noriu paklausti gal yra kokia veislė kurią išbandėte cukatoms daryti?
Svarbiausia, kad būtų geltonas ir mažai sultingas. smile.gif g.gif
Atsakyti
ax.gif tai ką iš Princų galinat , papasakot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 11 04, 11:24)
ax.gif tai ką iš Princų galinat , papasakot ax.gif  4u.gif

Mums Princai patys skaniausi žali.
Atsakyti
Pasigirsiu. Vis dar valgom melionus. "muskatnaja belaja" puikiausiai laikosi , nepernoko nė vienas. Skonis dieviškas, gal dėl to, kad kitų jau nėra. bigsmile.gif Tik šitų ir beturiu.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2013 11 04, 20:13)
Mums Princai patys skaniausi žali.


drinks_cheers.gif aha, skanus, labai saldus. Kur patiekaluose jį naudoti nesugalvoju, nes desertų negaminu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 04, 20:36)
drinks_cheers.gif aha, skanus, labai saldus. Kur patiekaluose jį naudoti nesugalvoju, nes desertų negaminu....  rolleyes.gif

bigsmile.gif tikrai...tai gal tiktų tokios salotoms kaip su morkomis žaliomis- tarkuotos morkos , džiovinti vaisiai , apelsinas , riešutai , šlakelis alyvuogių aliejaus...ar skanu kažin būtų su tuo princu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 04, 19:16)
Pasigirsiu. Vis dar valgom melionus. "muskatnaja belaja" puikiausiai laikosi , nepernoko nė vienas. Skonis dieviškas, gal dėl to, kad kitų jau nėra. bigsmile.gif  Tik šitų ir beturiu.


blink.gif blink.gif blink.gif Nieko sau.. lapkritį dar savus dieviško skonio melionus valgot wub.gif Pas mus net pomidorai seniai užsibaigę, o čia melionai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 11 05, 13:09)
bigsmile.gif tikrai...tai gal tiktų tokios salotoms kaip su morkomis žaliomis- tarkuotos morkos , džiovinti vaisiai , apelsinas , riešutai , šlakelis alyvuogių aliejaus...ar skanu kažin būtų su tuo princu g.gif


manau, kad būtų skanu, tik va, kad jis kietokas.. g.gif Bet pabandyti verta.. mirksiukas.gif
Atsakyti
diuni, saldžius moliūgus (jei lieka) sunaudoju vietoj morkų į vietnamietiškas Do Chua salotas iš stiklainio (tarkuoju korejietiškoms morkoms skirta tarka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 05 lapkričio 2013 - 14:36
aš savo vaikiną apgaudinėju: duodu keptus moliūgus, o pateikiu kaip keptus ananasus blush2.gif sakė, kad skanūs ir kepti ananasai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti