QUOTE(adija5 @ 2013 11 03, 02:01)
Sriubai tikrai Marina tinka
Sriubai pagal savo konsistencija tinka, bet spalva gaunas nekokia, tokia purvina
QUOTE(matuke @ 2013 11 03, 10:41)
Yerena, taip, ten papelija kur sausas kotas ribojasi su nesudziuvusia dalim, tik tiek kad jau visai arti moliugo mesos,
ar neprades gesti
...Ir dar viriau moliugu sriubyte su kokoso pienu ir imbieru, mmmmm...... kaip skanu....dar pasibarsciau virsu Memel Blue suriu ...apsiedimas
Jei kotelio
pagringas bus padengtas pelėsiu- būtinai pradės gęsti pats moliūgas. Arba nuvalote kotelį ir džiovinate moliūgus, arba nulaužote kotelius visiškai ir juos stebite, arba dedate tokius vienetus arčiau virtuvės ir pirmoje eilėje juos sunaudojate.
Beje, kadangi mėgstate prieskonius, pabandykite kitą kartą sriubą gaminti iš iškepto moliūgo ir vištienos sultinio bei pagardinti kokosų pienu, curry bei aitriąja paprika.