matuke, proporcijų kaip tokių neturiu, bet kepu 2 Butternut (sumoje ~4 kg) neluptus, bet prapjautus išilgai, odele į viršų orkaitėje iki minkštumo, vėliau šaukštu išimu visą minkštimą į puodą, įpilu vištienos sultinio, skardinę kokosų pieno bei 2 a.š. curry prieskonių. Žirklėm sukarpau virš puodo raudoną čilį.
QUOTE(yerena @ 2013 11 03, 14:04)
Sriubai pagal savo konsistencija tinka, bet spalva gaunas nekokia, tokia purvina

Aha,tokia triznavota spalva,bet aš ciberžolės įmetu-labai pataiso

QUOTE(yerena @ 2013 11 03, 20:24)
Todėl kad konkrečiai šis moliūgas nesultingas ir max stiklinę iš viso išspaustumėte. Jis tinka kitiems patiekalams 





QUOTE(diuni @ 2013 11 04, 11:24)
Mums Princai patys skaniausi žali.
Pasigirsiu. Vis dar valgom melionus. "muskatnaja belaja" puikiausiai laikosi , nepernoko nė vienas. Skonis dieviškas, gal dėl to, kad kitų jau nėra.
Tik šitų ir beturiu.

QUOTE(vasarema @ 2013 11 04, 20:13)
Mums Princai patys skaniausi žali.


QUOTE(rytorasa @ 2013 11 04, 20:36)




QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 04, 19:16)
Pasigirsiu. Vis dar valgom melionus. "muskatnaja belaja" puikiausiai laikosi , nepernoko nė vienas. Skonis dieviškas, gal dėl to, kad kitų jau nėra.
Tik šitų ir beturiu.






QUOTE(diuni @ 2013 11 05, 13:09)


manau, kad būtų skanu, tik va, kad jis kietokas..


diuni, saldžius moliūgus (jei lieka) sunaudoju vietoj morkų į vietnamietiškas Do Chua salotas iš stiklainio (tarkuoju korejietiškoms morkoms skirta tarka).
aš savo vaikiną apgaudinėju: duodu keptus moliūgus, o pateikiu kaip keptus ananasus
sakė, kad skanūs ir kepti ananasai


