QUOTE(adija5 @ 2013 10 02, 22:14)
Bet kol kas tai man krakmolingesni patiekaluose patinka
Man irgi tokie kol kas patinka.
QUOTE(saintlina @ 2013 10 03, 11:02)
o kas auginot Muskade de Provence - ar tikrai jis toks skanus ir saldus, desertui labai tinkamas?
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane
Man irgi nė vienas nesudygo, o labai labai norėjau.
Kažkaip šiemet man moliūgai aplamai prastai dygo
QUOTE(Ex @ 2013 10 03, 11:18)
ohohooo..
benski kažkieno apetitas
bandau atspėt - laikot mažiausiai 5 karves
Neturim nė vienos, bet moliūgai labai valgomi. Tiesa aš nedarau tokių prabangių patiekalų, kaip yerena
QUOTE(yerena @ 2013 10 03, 15:05)
Supjaustytą (-us) kubeliais
Butternut moliūgą (-us) (aš jam odelės nelupu
) suberti į kepimo indą ar skardą, apšlakstyti aliejumi ir paskaninti džiovintais čiobreliais. Kepti orkaitėje iki minkštumo. Šiltus kubelius sudėti į lėkštę (vieną didelę ar kiekvienam asmeniškai), apibarstyti trupintu pelėsiniu sūriu. Jei reikia- paskaninti druska ir pipirais. Papildomai įdedu karamelizuotų kriaušių ir dar apibarstau paskrudintais aštriais migdolais (skrudinu kartu orkaitėje su moliūgu gabaliukais, tik atskiruose induose).
Jatau,, net apsiselėjau
Jums knygą ne tik apie moliūgų auginimą ir veislės reikia rašyti, bet ir apie jų panaudojimą su tokiais receptais