Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

QUOTE(noraeleo @ 2013 10 02, 19:42)
o emi dazai stigsta led ar tik UV?  4u.gif

abejose
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2013 10 02, 20:48)
Neišdegė po perkūnais lotuliukas.gif Aš turiu 6.8 (vieną kartą tik lakavausi, kažko sunkiai man su ja sekasi draugauti, nors dažniausiai man pirmą kartą su nauju laku sunkiai lakuojasi..), dar vieną dėl vyresnių tetų rožinį perlamutrą 5.9, o laukiu atkeliaujant 9.10, 8.8 ir 9.1 Tai taip išeina, kad vis tiek vieną nusižiopsojau net nežinodama biggrin.gif

ph34r.gif nu ot lotuliukas.gif neberasysiu spalvu.
Atsakyti
Del dizaino su folija - tai turint laiko, pavartykite sio FB puslapio nuotraukas, yra neblogu minciu.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 02, 20:02)
ph34r.gif nu ot  lotuliukas.gif neberasysiu spalvu.

Gyvenkime draugiškai biggrin.gif Šiandien nusilakinau ProGel Roman Red (turiu ją jau senokai, ale tik anytai kojų nagus tepiau, erzino skystumas ax.gif ) Dviejų sluoksnių kaip ir užteko, bet visas grožis atsiskleidė tik po 3.. Na labai graži spalva ax.gif Foto tik tokia baisa pabaisa, neturiu kuo kokybiškai fotografuoti ProGel Roman Red
Atsakyti
panos, dar klausimėlis - atkreipiau dėmesį į šias spalvas:

PN 7.10
PN 16.10 (ar ji būtų tokia tarsi šokoladinė ruda?)
PN 15.2 (ar ji būtų tokia lengvai rausva, tarsi pagrindas prancūziškam, kai nagai tokie labai jau lengvi, tvarkingi, vos ne "vestuviniai" atrodo?)

ačiū už pasidalinimą įspūdžiais, jei kuri žino ką nors apie spalvas šias bigsmile.gif 4u.gif

ir dar - gal kuri bandė ir gali pasidalint įspūdžiais apie PN gelio lipnumo valiklį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 02 spalio 2013 - 20:22
QUOTE(andorinha @ 2013 10 02, 20:12)
Del dizaino su folija -  tai turint laiko, pavartykite sio FB puslapio nuotraukas, yra neblogu minciu.

Oj cia kokiu groziu papylei yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 02, 20:27)
Oj cia kokiu groziu papylei  yu.gif

as tik atradau biggrin.gif ten kazkas gerai pasidarbavo ir viska i viena vieta surinko.
Atsakyti
Jolkuce, nebegirsiu aš tavęs biggrin.gif Ir taip viskas aišku biggrin.gif

Kas dėl PN spalvų, pas mane žiauriai gerai eina šiuo metu 5.2 . Aš asmeniškai tokia niekad nesilakuočiau, ne mano skonio, bet klientės ją griebia ohoho
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 10 02, 20:21)
panos, dar klausimėlis - atkreipiau dėmesį į šias spalvas:

PN 7.10
PN 16.10 (ar ji būtų tokia tarsi šokoladinė ruda?)
PN 15.2 (ar ji būtų tokia lengvai rausva, tarsi pagrindas prancūziškam, kai nagai tokie labai jau lengvi, tvarkingi, vos ne "vestuviniai" atrodo?)

ačiū už pasidalinimą įspūdžiais, jei kuri žino ką nors apie spalvas šias  bigsmile.gif  4u.gif

ir dar - gal kuri bandė ir gali pasidalint įspūdžiais apie PN gelio lipnumo valiklį?

as siandien pirkau ta valikli, bet nezinau ar tinka naga pries lakavima nuriebalinti g.gif nes lipnumui nuimti tai tikrai zinau kad tinka. 1 litras kainavo 16 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 02, 20:17)
as siandien pirkau ta valikli, bet nezinau ar tinka naga pries lakavima nuriebalinti g.gif nes lipnumui nuimti tai tikrai zinau kad tinka. 1 litras kainavo 16 lt  4u.gif

ačiū už greitą reakciją 4u.gif

vis tik pasiėmiau spalvas 16.10, 15.2 ir tą lipnumo valiklį - žiūrėsiu, kas čia bus smile.gif būčiau ėmus ir daugiau, ale kad sekmadienį grožio paroda laukia, lankstinukas sakė, kad ten OPI gelinių bus, tai reiks ten piniginę pravert laugh.gif
Atsakyti
Pasirodau savo naujausiais pirkiniais smile.gif
user posted image

IBD - hawaiian ice, black lava+candy blast, vixen rouge, she's blushing
user posted image

o cia palyginimui: HG-passion , ibd - she's blushing, abi be jokio blizgucio, labai panasios, HG gal geriau pignemtuota
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 02 spalio 2013 - 21:53
QUOTE(Kristalė* @ 2013 10 02, 21:52)
IBD - hawaiian ice, black lava+candy blast, vixen rouge, she's blushing

Vos pamaciau Hawaiian ice, is karto apie prancuza pagalvojau smile.gif kaip ten jam su pigmentacija, neskystas?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 02, 22:58)
Vos pamaciau Hawaiian ice, is karto apie prancuza pagalvojau  smile.gif kaip ten jam su pigmentacija, neskystas?

neskystas, bet sis gel. lakutis is naujo leidimo, tai labai septukas nepatiko, kietas ir dryzino labai doh.gif
Sia spalva tik del prancuzo ir emiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 02 spalio 2013 - 22:33