Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

QUOTE(mazutukee @ 2013 10 03, 08:16)
1 litras 16litu?gal galima suzinoti kur jus pirkot toki kieki taip pigiai? blink.gif

Nailshope 4u.gif tik sakau kad nezinau ar galima su jo nuriebalinti naga pries visa procedura g.gif gal kas is profiu pasidalintu info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 03 spalio 2013 - 12:09
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 03, 11:53)
Na ikeliu darbeliu kuriu dar tikiuosi buvau nekelus, tik, kad man siaubingai prastai su ju darimu, is visu gal tik 10% buna nufotografuota  lotuliukas.gif

net nebezinau kuria foto komentuoti biggrin.gif grazus tvarkingi darbeliai, patiko.
Kas del paletes, tai truksta melynu, violetiniu, juodos? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 03, 11:53)
Na ir keliu savaja palete, vasara baigesi bet tik ne mano paleteje, siaubingai reik ivairoves o as tiesiog pasimetu nuejus rinkt pirktis spalvu  doh.gif kokiu mazdaug reiketu dar?

Draugių/klienčių reikia klausti, ko jos nori mirksiukas.gif Aš bent jau taip darau, kartais iš jų pasiūlytų ir pačiai kokią neblogą spalvą prisitaikau ax.gif Mano skoniui paletėje trūksta "juodulių" ir kokių pilšvų/rusvų "murziukų", bet gal jos pačiai visai nebūtų einamos. Kaip pvz pas mane mažai kas gundosi ta HG Make a difference, o nori visokių arba neutralių arba sodriai raudonų/bordinių/juodų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 03, 13:08)
net nebezinau kuria foto komentuoti  biggrin.gif grazus tvarkingi darbeliai, patiko.
Kas del paletes, tai truksta melynu, violetiniu, juodos?  g.gif  smile.gif

Aciu 4u.gif tai va kad truksta bet ne viena negrazi man doh.gif pasiemiau tamsiai melyna is IBD ziuresiu kaip einama bus, juodos nebus, tikrai neims niekas lotuliukas.gif violetine sviesiai galvoju, zalios su blizgutciais norisi dar gal g.gif

QUOTE(Tikrė @ 2013 10 03, 13:10)
Draugių/klienčių reikia klausti, ko jos nori mirksiukas.gif Aš bent jau taip darau, kartais iš jų pasiūlytų ir pačiai kokią neblogą spalvą prisitaikau ax.gif Mano skoniui paletėje trūksta "juodulių" ir kokių pilšvų/rusvų "murziukų", bet gal jos pačiai visai nebūtų einamos. Kaip pvz pas mane mažai kas gundosi ta HG Make a difference, o nori visokių arba neutralių arba sodriai raudonų/bordinių/juodų ax.gif

o vat pas mane make a difference kaip tik pradejo einama but doh.gif black cherry berry ir ta ibd smokey plum visai neeinamos doh.gif
Atsakyti
Tresnia, o Coral Sunset spalva tokia kaip nuotraukoj g.gif ? Klausiu todel, kad pas mane jin tokia kazkokia oranzine doh.gif . O pirkau tai prisiziurejus internete, kad ji tikrai koraline ir jokio oranziskumo nebuvo matyt unsure.gif .
Atsakyti
ibd Dolomite 2 sluoksniai ir auksiniai blizgiai. Foto nelabai ryski nes su tel fotkinau
user posted image
Atsakyti
Tresnia, darbeliai grazus nezinau net ka komentuot, nagu formos, klienciu pirstai nusiseke, ne kazkokie isplateja - dekingi zodziu 4u.gif wub.gif

Del paletes atejus pas Jus rudeni ar ziema nezinociau ka rinktis, nes ner tamsiu spalvu, kazkokio baklazano, bordavu, rudu atspalviu 4u.gif bet jei pazistat klientes ir jos neinamos tai gal ju ir nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 03, 12:16)
o vat pas mane make a difference kaip tik pradejo einama but  doh.gif black cherry berry ir ta ibd smokey plum visai neeinamos  doh.gif

Na tuomet tikrai reikia klausti ateinančių merginų, ko nori/tinka/patinka (aš tiesiog tiesiai šviesiai klausiu, atverčiu kokį "nagyną" internete) 4u.gif Nes, kiek žmonių, tiek skonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 03, 12:53)
Na ikeliu darbeliu kuriu dar tikiuosi buvau nekelus

Vieni visai geri,kiti maziau geri,bet praktika manau tai labai greitu istaisys tuos trukumelius smile.gif
Atsakyti
Merginos, aš naujokė šiame reikale ir man kažkaip nesiseka doh.gif prieš 3 savaites pirmą kartą pati nusilakavau kojų nagus geliniu laku. Naudoju HG priemones. Su kojom viskas tvarkoj, niekas niekur neatsilupo, neatšoko ir pan. Nu bet ką daryt su rankom tai neišmąstau! Jau du kartus lakavausi ir abu kartus ta pati velniava: nusilakavau mažiau nei prieš savaitę, o ant blogosios rankos jau lupasi iš apačios (nestipriai, bet dviejų nagū matosi), o dešinės rankos kelių nagų kampučiai atrodo kaip nutrupėję. Ką darau blogai? Gal per mažai pašiaušiu kraštelius, kampelius? O gal per storą sluoksnį kokio pagrindo ar topo užtepu? Nes tas kampelis kur atskilęs jis toliau kaip ir nesilupa, bet čia laiko klausimas, nes jis kliūna visur... Dar pastebėjau, kad temos pradžioje, prie instrukcijų rašot, kad su spalva laikyti 2minutes, bet ant buteliuko rašo 1min., ar gali būti, kad tos minutės man ir trūksta? Ir tuo pačiu dar vienas klausimėlis: Jūsų temoj skaičiau, kad kartais tepat 1, kartais 2 sluoksnius topo. Pagal ką nusprendžiate kiek tų sluoksnių tepti? Aš čia prisiskaičius pamaniau, kad jei tepsiu 2 tai tvirčiau laikysis, bet panašu, kad nelabai smile.gif Ai, na ir dar vieną. Kai lakuodavausi salone (meistrė lakuodavo) tai viena galiuką taip plonai užtepdavo, o kita net po nagu prilakuodavo, bet abiejų laikydavo vienodai. Kraštelį tikrai sąžiningai lakuoju, bet man nesigauna jis toks "bukas", gal reikėtų daugiau prilakuot? Būsiu labai dėkinga, jei kuri atsakysit ir nepyksit už šitą paklodę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 03, 13:18)
Tresnia, o Coral Sunset spalva tokia kaip nuotraukoj g.gif ? Klausiu todel, kad pas mane jin tokia kazkokia oranzine doh.gif . O pirkau tai prisiziurejus internete, kad ji tikrai koraline ir jokio oranziskumo nebuvo matyt unsure.gif .

na zinot kaip tik isbegau nufotografuot savuosius, kadangi butent ta spalvyte nusilakavus, tai va nezinau kokia cia ji jums ar oranzine ar ne, man ji koraine labai blush2.gif atsiprasysiu uz nagu "grozi" persilakuot reikia 4u.gif
user posted image

QUOTE(Tikrė @ 2013 10 03, 13:42)
Na tuomet tikrai reikia klausti ateinančių merginų, ko nori/tinka/patinka (aš tiesiog tiesiai šviesiai klausiu, atverčiu kokį "nagyną" internete) 4u.gif Nes, kiek žmonių, tiek skonių ax.gif

na taip, bet juk del kekvienos spalvu nepripirksi, bankrotas greit butu biggrin.gif

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 10 03, 13:46)
Vieni visai geri,kiti maziau geri,bet praktika manau tai labai greitu istaisys tuos trukumelius  smile.gif

tikrai taip, ir dar reik ismokt fotografuot geru kampu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 03, 13:03)
na zinot kaip tik isbegau nufotografuot savuosius, kadangi butent ta spalvyte nusilakavus, tai va nezinau kokia cia ji jums ar oranzine ar ne, man ji koraine labai  blush2.gif atsiprasysiu uz nagu "grozi" persilakuot reikia  4u.gif
na taip, bet juk del kekvienos spalvu nepripirksi, bankrotas greit butu biggrin.gif
tikrai taip, ir dar reik ismokt fotografuot geru kampu  blush2.gif

matai, koraline spalva sunku nufotografuoti kad nuotraukoje atrodytu kaip realybeje.
Manau, kartais gerai skirti laiko spalvu maisymui pastudijuoti - turi kelias bazines spalvas ir maisai sau atspalvi koki nori. Nors yra tokiu spalvu, kurios tiesiog nepamainomos, man pvz. tokia yra Good Gossip.
Atsakyti