Merginos, aš naujokė šiame reikale ir man kažkaip nesiseka

prieš 3 savaites pirmą kartą pati nusilakavau kojų nagus geliniu laku. Naudoju HG priemones. Su kojom viskas tvarkoj, niekas niekur neatsilupo, neatšoko ir pan. Nu bet ką daryt su rankom tai neišmąstau! Jau du kartus lakavausi ir abu kartus ta pati velniava: nusilakavau mažiau nei prieš savaitę, o ant blogosios rankos jau lupasi iš apačios (nestipriai, bet dviejų nagū matosi), o dešinės rankos kelių nagų kampučiai atrodo kaip nutrupėję. Ką darau blogai? Gal per mažai pašiaušiu kraštelius, kampelius? O gal per storą sluoksnį kokio pagrindo ar topo užtepu? Nes tas kampelis kur atskilęs jis toliau kaip ir nesilupa, bet čia laiko klausimas, nes jis kliūna visur... Dar pastebėjau, kad temos pradžioje, prie instrukcijų rašot, kad su spalva laikyti 2minutes, bet ant buteliuko rašo 1min., ar gali būti, kad tos minutės man ir trūksta? Ir tuo pačiu dar vienas klausimėlis: Jūsų temoj skaičiau, kad kartais tepat 1, kartais 2 sluoksnius topo. Pagal ką nusprendžiate kiek tų sluoksnių tepti? Aš čia prisiskaičius pamaniau, kad jei tepsiu 2 tai tvirčiau laikysis, bet panašu, kad nelabai

Ai, na ir dar vieną. Kai lakuodavausi salone (meistrė lakuodavo) tai viena galiuką taip plonai užtepdavo, o kita net po nagu prilakuodavo, bet abiejų laikydavo vienodai. Kraštelį tikrai sąžiningai lakuoju, bet man nesigauna jis toks "bukas", gal reikėtų daugiau prilakuot? Būsiu labai dėkinga, jei kuri atsakysit ir nepyksit už šitą paklodę