Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

QUOTE(Kuzia @ 2013 10 03, 16:37)
Fotkint tingiu lotuliukas.gif .
Paemiau is interneto, nes visiskai toks pat. Tik ant nagu spalva skiriasi lotuliukas.gif
user posted image

na tuomet arba leidima kazkoki netoki uztaiket, arba tuomet jau spalva kazkaip kitokia papuole g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 10 03, 12:32)
ibd Dolomite 2 sluoksniai ir auksiniai blizgiai. Foto nelabai ryski nes su tel fotkinau
user posted image

o va šitie tai grožis, tobula thumbup.gif
Jurgin@, kaip jūs blizgučius uždedate? ax.gif Va aš šiandien dariausi, ant galiukų dėjau (tipo auksinis blizgantis prancūzas ant juodo ir nude gelinio lako) ir nelabai kaip gavosi, gėda ir rodyti blush2.gif o gal čia tik treniruočių stoka?
Dariau taip:
Kai viską nusilakuoju iki galo, tada ant nagų piešių su topu šypsenėles, užkratau blizgiukais, kišu po LED lempa 30 s., ištraukusi iš lempos nuvalau su šepetėliu, tada tas šypsenėles vėl patepu topu, vėl į lempą 30 s. ir tada nuriebalinu. Kaip jūs darot? būčiau labai dėkinga už komentarą 4u.gif
Atsakyti
Kokie grazus pas vaidela ornamentai wub.gif ar cia irgi su kokiais spec dazais kaip emi ir folija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 03, 15:27)
man tai jau po savaites ta spalva atsibosta.... nesneku apie menesi ir dar papildyma su ta pacia spalva.. biggrin.gif abejoju ar tokiu zmoniu is vis yra.

Virs metu turejau tik HG Red Rot. ir nuolat ja lakavausi smile.gif Man ner nieko graziau, fataliskiau uz ryskiai raudonus nagus ir tai labai tinka prie mano stiliaus, taigi virs metu net nesusimastydama apie kitas spalvas lakavaus vien ja diena is dienos..
O dabar jau nusipirkau ir kelias tamsesnes , sviesesnes raudonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 03, 17:44)
Kokie grazus pas vaidela ornamentai wub.gif  ar cia irgi su kokiais spec dazais kaip emi ir folija  bigsmile.gif

biggrin.gif Neee,man dar toli toli iki dažų ar folijos-pirma reikia normaliai išmokti lakinti biggrin.gif .Čia tokie lipdukai.
Atsakyti
Durno,klausimo paklausiu doh.gif spalio 4 d ar bus nuolaida nailshope ? doh.gif
Atsakyti
Tresnia,Vaidela,Jurgin@ super darbeliai visu grazus ir tvarkingi thumbup.gif Vaidelos lipukai ir man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, jusu darbukai labai grazus wub.gif gal kurios susidomes ilgalaikiu laku IDO gelish,turiu ivairiu spalvu po 25 lt 4u.gif kokybe tikrai gera ir kurios isigijo yra labai patenkintos sitais lakais smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as vel su klausimais? blush2.gif Pas mane daba uzdetas ilgalaikis lakavimas,ant paciu galiuku uztepta gelio,kad prailgintu naga,daba jau atauge biskuti,tai kaip man daryt papildyma?ar taip kaip pirmam puslapi paaiskinta ?(su gelich laku) ar kitaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ema77: 03 spalio 2013 - 20:24
QUOTE(lilget @ 2013 10 03, 14:20)
Jurgin@ kas per auksiniai blizgiai, barstomi?  g.gif  jei barstomi juos beri ant kokios spalvos ar tepi sumaisius su kokiu topu ar bespalviu ar su kempynele, labai lygiai padengta tad idomu baisiai  blush2.gif

Butent sie karoliukai deti ant nulakuoto ir su bafiku pasiausto nago.Tepti klijai ir deliota smile.gif

QUOTE(Sunta @ 2013 10 03, 14:31)
Jau tavo klienciu naguciai kokie dekingi, tai eina sau sad.gif

Zinok nevisu dekingi tiesiog per 2-3lakavimus isgaunam grazia forma.Daug kas padaroma mirksiukas.gif

QUOTE(Zarute @ 2013 10 03, 14:42)
Jurgina -  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Karoliukus ant topo barstai???? g.gif

Sie buvo klijuoti su klijais,net nzn kaip geriau g.gif

QUOTE(-Alice- @ 2013 10 03, 17:03)
o va šitie tai grožis, tobula  thumbup.gif 
Jurgin@, kaip jūs blizgučius uždedate?  ax.gif  Va aš šiandien dariausi, ant galiukų dėjau (tipo auksinis blizgantis prancūzas ant juodo ir nude gelinio lako) ir nelabai kaip gavosi, gėda ir rodyti  blush2.gif  o gal čia tik treniruočių stoka?
Dariau taip:
Kai viską nusilakuoju iki galo, tada ant nagų piešių su topu šypsenėles, užkratau blizgiukais, kišu po LED lempa 30 s., ištraukusi iš lempos nuvalau su šepetėliu, tada tas šypsenėles vėl patepu topu, vėl į lempą 30 s. ir tada nuriebalinu. Kaip jūs darot? būčiau labai dėkinga už komentarą  4u.gif

Nelabai supratau ka nuvalai su sepeteliu g.gif
Nulakuoji,dedi i lempa, isimi is lempos, uzbarstai blizgiu i lempa,isimi,topas smile.gif
Atsakyti
o stampikas su heloweno simbolika yra tik vienas m13? nieko nerandu daugiau :/
Atsakyti
QUOTE(Vaidela @ 2013 10 03, 17:55)
biggrin.gif Neee,man dar toli toli iki dažų ar folijos-pirma reikia normaliai išmokti lakinti biggrin.gif  .Čia tokie lipdukai.

Na jau na, nereikia bijot tu dazu ir folijos, nera nieko paprasciau, jei siek tiek fantazijos turi. Imi plona teptuka, uzsipili Emi geliniu dazu i koki uzsidaranti indeli, ten jis gali net ir metus but, neisdzius, tepi ant nulakuoto, topu padengto ir nuriebalinto nago ka tik nori, linijas, gelytes, siaip koki kringeliuka, dedi i lempa 40 sekundziu, istraukus 20 sekundziu reikia atvesint dazus, tada prie to savo piesto kurinio pridedi folija neblizgia puse, siek tiek svelniai paspaudi, is naujo dedi topa, i lempa ir usio!!!!!! Tikrai paprasta ir lengva, o rezultatas - superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti