QUOTE(aliunte @ 2013 10 03, 12:51)
1. nusilakavau mažiau nei prieš savaitę, o ant blogosios rankos jau lupasi iš apačios (nestipriai, bet dviejų nagū matosi), o dešinės rankos kelių nagų kampučiai atrodo kaip nutrupėję. Ką darau blogai?
2. Jūsų temoj skaičiau, kad kartais tepat 1, kartais 2 sluoksnius topo. Pagal ką nusprendžiate kiek tų sluoksnių tepti? Aš čia prisiskaičius pamaniau, kad jei tepsiu 2 tai tvirčiau laikysis, bet panašu, kad nelabai
1. Kokia spalva lakuojat? Pakaitaliokit, gal būtent kažkokia spalva prasčiau laikosi

Nes jei ant kojų laikosi gerai, tai panašu, kad nago paruošime ir lakavime didelių spragų nėra. Ar rankos nėra linkusios prakaituoti? Ar buities darbus darot su pirštinėm? Labai daug priežasčių gali būti
2. Kiek suprantu, merginos topo sluoksnių daugiau tepa dėl kokių blizgučių/lipdukų ir pan. dizaino dalykėlių

Jei lakuojat viena spalva, tai tikrai užtenka vieno sluoksnio topo.. Man pvz prasčiau laiko, kai būnu daugiau sluoksnių pridėjus, kuo mažiau, tuo geriau
O kai lakuodavo meistrė, kaip laikydavo? Irgi panašiu principu nelaikydavo, ar be jokių atšokimų? Man darydavo apgaubimą, kai gelį dėdavausi, baisus dalykas man jis, nepatogu, nusidildydavau aš jį vos namo grįžus

O laikymui jis man nesudarė jokios esmės