Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

QUOTE(Tresnia @ 2013 10 03, 12:03)
na zinot kaip tik isbegau nufotografuot savuosius, kadangi butent ta spalvyte nusilakavus, tai va nezinau kokia cia ji jums ar oranzine ar ne, man ji koraine labai 

blink.gif
Ir tikrai cia reali spalva?
Tokia ir as buciau patenkinta. Maniske toli grazu ne tokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 03, 14:12)
blink.gif
Ir tikrai cia reali spalva?
Tokia ir as buciau patenkinta. Maniske toli grazu ne tokia schmoll.gif

aha, du sluoksniai ax.gif
Atsakyti
Pagrindine spalva ibd purple paradise 2sluoksniai kita ibd slurple purple 2sluoksniai ir karoliukai.Taip pat su tel daryta.
user posted image
Atsakyti
Jurgin@ kas per auksiniai blizgiai, barstomi? g.gif jei barstomi juos beri ant kokios spalvos ar tepi sumaisius su kokiu topu ar bespalviu ar su kempynele, labai lygiai padengta tad idomu baisiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 03, 12:18)
aha, du sluoksniai  ax.gif

Va mano 2 sluoksniai blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 03, 12:51)
1. nusilakavau mažiau nei prieš savaitę, o ant blogosios rankos jau lupasi iš apačios (nestipriai, bet dviejų nagū matosi), o dešinės rankos kelių nagų kampučiai atrodo kaip nutrupėję. Ką darau blogai?
2. Jūsų temoj skaičiau, kad kartais tepat 1, kartais 2 sluoksnius topo. Pagal ką nusprendžiate kiek tų sluoksnių tepti? Aš čia prisiskaičius pamaniau, kad jei tepsiu 2 tai tvirčiau laikysis, bet panašu, kad nelabai  smile.gif 

1. Kokia spalva lakuojat? Pakaitaliokit, gal būtent kažkokia spalva prasčiau laikosi ax.gif Nes jei ant kojų laikosi gerai, tai panašu, kad nago paruošime ir lakavime didelių spragų nėra. Ar rankos nėra linkusios prakaituoti? Ar buities darbus darot su pirštinėm? Labai daug priežasčių gali būti 4u.gif
2. Kiek suprantu, merginos topo sluoksnių daugiau tepa dėl kokių blizgučių/lipdukų ir pan. dizaino dalykėlių ax.gif Jei lakuojat viena spalva, tai tikrai užtenka vieno sluoksnio topo.. Man pvz prasčiau laiko, kai būnu daugiau sluoksnių pridėjus, kuo mažiau, tuo geriau 4u.gif
O kai lakuodavo meistrė, kaip laikydavo? Irgi panašiu principu nelaikydavo, ar be jokių atšokimų? Man darydavo apgaubimą, kai gelį dėdavausi, baisus dalykas man jis, nepatogu, nusidildydavau aš jį vos namo grįžus biggrin.gif O laikymui jis man nesudarė jokios esmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 10 03, 12:32)
ibd Dolomite 2 sluoksniai ir auksiniai blizgiai. Foto nelabai ryski nes su tel fotkinau

Jau tavo klienciu naguciai kokie dekingi, tai eina sau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 03, 14:26)
Va mano 2 sluoksniai  blink.gif

user posted image

parodykit koks butent lakas pas jus? g.gif
Atsakyti
Jurgina - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Karoliukus ant topo barstai???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 10 03, 14:27)

Kojoms naudojau paprastą "parduotuvinį" laką, tik pagrindą ir topą HG, o rankas lakuoju HG Light Elegant spalva. Kitą savaitę turėčiau gauti kitą spalvą, gal tikrai čia ta spalva g.gif Meistrės tiek viena, tiek kita naudodavo HG produkciją ir visada puikiai laikydavosi, tik kartelį buvo su blizgučiais tai greit nutrupėjo galai, panačiai kaip dabar. Užsimigdysiu vaiką ir dar kartelį bandysiu, gal šį kartą ilgiau laikysis. Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...p;v=lc3KWnY3BBk

PANOS PAAISKINKIT JUS MAN ,KAIP CIAVADINASI SITAS DARBAS
?,,GELINIO LAKAVIMO PAPILDYMAS???/ blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukas007 @ 2013 10 03, 13:49)
PANOS PAAISKINKIT JUS MAN ,KAIP CIAVADINASI SITAS DARBAS
?,,GELINIO LAKAVIMO PAPILDYMAS???/ blink.gif

na taip, papildymas. As nekreipiu i tokius video demesio, nes niekad nesulaukiu tokio ataugimo ir niekada nelakuoju ta pacia spalva. Man jau 1mm ataugusio nago palei odeles bado akis biggrin.gif
Atsakyti