Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

o koki geli rekomenduotumet pransuziskam?
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 12, 13:16)
Nu panos pasibiedavosiu, ir gal naudos bus, tai žinosit, kad kažko jau nebereikia pirkti  biggrin.gif  Nepirkit HG iš naujos kolekcijos My nightly craving  schmoll.gif  Keičia spalvą, įkeiu palyginimą, apibraukta spalva ir yra My nightly craving, ta pati, kaip ant šepetėlio  blink.gif  Blyn, o tokia gaži spalva buvo...  :verysad

O tu pries pirkdama,pasidomi apie tas spalvas pirma nete? As labai megstu sita bloga http://www.chickette...polish-gallery/ nes ji greiciauisa isbando Hg naujienas,vos tik pasirodo,ir kai isejo ta kolekcija as iskart pasiskaiciau,kurios spalvos geros kurios turi bedu,buvo kaip tik rasyta apie tavaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 10 12, 12:26)
Sveikos  4u.gif

nagi sitie taip pat superiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orin @ 2013 10 12, 13:29)
o koki geli rekomenduotumet pransuziskam?

koki geli,konkretink klausima?ar laka geli? ar balta ar pagrindui?
Papildyta:
QUOTE(Pravda @ 2013 10 12, 13:26)
Sveikos  4u.gif
Jolkuces nagai nerealus  wub.gif  kur tokiu lipuku radai? As irgi noriu  blush2.gif
Sian nusilakavau HG princess tiara 3sl, nu ir nesuprantu, ar cia as nemoku ar ji tokia kaprizinga, tepant topa druzem eina  unsure.gif

ebejuje paknaisiok,tavo spalva tai tobula wub.gif as ja senai nuziurejus,bet va velgi,kadangi zinau,jog ji irgi turi savybe blukti,as jos taip ir neisigyjau ax.gif bent jau tokia info nete radau apie ja is daugelio atgarsiu.
Atsakyti
Spalva tikrai man labai labai, bet va kazkaip idomiai su ja, norejau stampika det iskart ant spalvos, tai nifiga nelipo, teko det topa ir ant jo... Zodziu vargelis su ja, bet man ji vistiek labai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
va mano pirmas bandymas su prancuzisku galiuku.Gal turit kokiu patarimu ka geriau galeciau padaryti?
Atsakyti
QUOTE(orin @ 2013 10 12, 13:37)

va mano pirmas bandymas su prancuzisku galiuku.Gal turit kokiu patarimu ka geriau galeciau padaryti?

o tu mum parodyk klasikini prancuza su baltu galiuku mirksiukas.gif jis aishkesnis ir bus daugiau ka patarti,nes cia dabar man blizga tviska ir klaidu matyt mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 12, 12:29)
O tu pries pirkdama,pasidomi apie tas spalvas pirma nete? As labai megstu sita bloga http://www.chickette...polish-gallery/  nes ji greiciauisa isbando Hg naujienas,vos tik pasirodo,ir kai isejo ta kolekcija as iskart pasiskaiciau,kurios spalvos geros kurios turi bedu,buvo kaip tik rasyta apie tavaja  4u.gif

Jo, skaičiau aš ten, bet netikėjau, galvojau gal man nesikeis doh.gif
Atsakyti
Nusiprkau nagams štampukus, ar naudojat kas tokį dalyką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 10 12, 18:30)
Nusiprkau nagams štampukus, ar naudojat kas tokį dalyką? smile.gif

irnesakyk.gif daugiau nei puse naudoja, senas geras, patikrintas dalykas jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 12, 16:32)
irnesakyk.gif  daugiau nei puse naudoja, senas geras, patikrintas dalykas jau thumbup.gif

Man Lt kai buvau padarė ir labai patiko, sugalvojau įsigyt, norėjau paklausti tuomet gal žinot kur galėčiau rasti plokstelių numeriukus su paveiksliukais, arba gal galit patart kurie numeriukai yra einamiausi? Aš bent jau nusipirkau pagal rekomendciją - konad firmos stampuko rinkini - du lakai, topas, nubraukėjes,štampas ir viena plokstelė m36.
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes smile.gif kaip senai bebuvau.... nerandu apie matte top is HG g.gif Arba blogai ieskau blush2.gif ar ji uzlakavus ant betkokios ilgalaikio spalvos palieka matinis lakavimas? ar kas turit ir lakuojat? smile.gif
Atsakyti