Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

QUOTE(Kuzia @ 2013 09 30, 22:33)
Kokiu laku lakavai?
Man irgi paskutinikart taip nutiko unsure.gif .

Kaip ir visad harmony priemones,o spalva queen of the heart 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Jau kalbeta apie sita kolekcija ar cia kazkas naujo?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 30 rugsėjo 2013 - 21:42
QUOTE(lilget @ 2013 09 30, 20:37)
Kaip ir visad harmony priemones,o spalva queen of the heart 4u.gif

Man ta pati spalva doh.gif
Atsakyti
neistveriau, ir nusipirkau
HG Red Roses
HG simply Mauvelous Dahling
IBD Meteorite

na ir prigriebiau geishu klijuojamu lotuliukas.gif isbandysiu ziuresiu kas man ten gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 30, 23:06)
Man ta pati spalva doh.gif

Hmmm g.gif ,gal profes galetu pakomentuot
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 30, 18:43)
Nu mergos buvau durna kai bato aulas, kad anksciau nesusizavejau ta IBD purple paradais ph34r.gif
Kele cia visos zavejos o as numodavau ai panasi i HG forbiden love,nu ir kaaa ne velnio frusty.gif Ji dar nuostabesne!!!!! sleep.gif  sleep.gif  sleep.gif

tikrai grazi, tavo nuotraukoje atrodo kaip Dark Lava g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2013 09 30, 21:41)
Jau kalbeta apie sita kolekcija ar cia kazkas naujo?

idomu idomu, lauksiu kol pasirodys swatch'ai.
Papildyta:
QUOTE(Tresnia @ 2013 09 30, 22:44)
neistveriau, ir nusipirkau
HG Red Roses
HG simply Mauvelous Dahling
IBD Meteorite

na ir prigriebiau geishu klijuojamu  lotuliukas.gif isbandysiu ziuresiu kas man ten gausis  biggrin.gif

dvi paskutines man labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 30, 22:41)

jo jo,jau nuziureta senai,tik va sulaukt beliko biggrin.gif kazkur nete maciau tos juodos ir blizguciu swachus g.gif ai blyn taigi pati dar ikeliau i fb,jomajoooo katik pamaciau jau ir pavasarine kolekcija paruosta nauja pasteliniu spalvu :-D
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2013 10 01, 08:37)
Hmmm g.gif ,gal profes galetu pakomentuot

kad negaliu bent jau as komemtuot,nes man su sita spalva viskas okei visada...gal praleidot sonelius siausdamos naga,gal blogai nuriebinot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 spalio 2013 - 08:41
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 30, 18:43)
Nu mergos buvau durna kai bato aulas, kad anksciau nesusizavejau ta IBD purple paradais ph34r.gif

Labai dailiai atrodo tik aš dabar nesuprantu atspalvio g.gif Namie jis man su daugiau violetinio tono atrodė, dabar darbe kažkoks tikrai kaip Forbiden Love daugiau į raudoną traukia g.gif Kuris čia dabar monitorius man meluoja nebesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 30, 20:43)

Kokia nereali spalvytė.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 10 01, 10:58)
Labai dailiai atrodo tik aš dabar nesuprantu atspalvio g.gif Namie jis man su daugiau violetinio tono atrodė, dabar darbe kažkoks tikrai kaip Forbiden Love daugiau į raudoną traukia g.gif Kuris čia dabar monitorius man meluoja nebesuprantu biggrin.gif

jo jo filecitavas saltas atspalvis labiau ax.gif as pradzioj ir tik pamacius maniau ai tas pats forbiden,bet va nefega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 01, 11:17)
jo jo filecitavas saltas atspalvis labiau ax.gif  as pradzioj ir tik pamacius maniau ai tas pats forbiden,bet va nefega biggrin.gif

Viskas aišku, tada darbinis kompas meluoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 10 01, 12:59)
Viskas aišku, tada darbinis kompas meluoja ax.gif

Idomu kaip tamstos darbinis sita uzrodys biggrin.gif Nes manishkes panos isvadino vienos ja melyna-kitos violetine doh.gif lotuliukas.gif Is tiesu tai ji primena Harmony Gelish - He Loves Me, He Loves Me Not,bet yra su roziniu-felicitavu zeruciu ir ryshkesne smile.gif
IBD Hollywood Royalty
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 spalio 2013 - 13:20