Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

Sunta, netikiu kad tai antras bandymas schmoll.gif arba Jus iki to dirbote kitomis priemonemis arba bandykit mane itikint, bet is antro karto kad taip gautusi dar nemaciau lotuliukas.gif
Atsakyti
ibd Just Gel Polish Hollywood Royalty 3
user posted image
IBD Just Gel UV Nail Polish - Macaroon (turi smulku,subtilu zeruti, o atspalviu primena kazkiek IBD juliet,Skystoka, reikia 3,4 sluoksniu)
user posted image
O cia vakarykstis pirkinys,visos kartu , Tarp ju morkava zinoma IBD Papaya ir IBS Purple paradise
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 30, 09:53)

ta morkava imsiu pavasariui, jau seniai ja apziurineju. Visos kitos taip pat grazios, jei netureciau sociai spalvu, gal ir susigundyciau smile.gif
Man virs vieno plunksneles lipduko topa truputi atkele, neisdziovinau tikriausiai gerai lipduko?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 30, 11:20)
ta morkava imsiu pavasariui, jau seniai ja apziurineju. Visos kitos taip pat grazios, jei netureciau sociai spalvu, gal ir susigundyciau  smile.gif
Man virs vieno plunksneles lipduko topa truputi atkele, neisdziovinau tikriausiai gerai lipduko?

Zinok su jais buna taip, nes atrodo gerai nuspaudziu ir as su servetka ta lipuka, bet kazkiek lieka muset po paciu lipduku dregmes kartais smile.gif irgi pasitaiko kad pakelia toks kaip oro tarpelis buna...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 30, 09:53)
O cia vakarykstis pirkinys,visos kartu , Tarp ju morkava zinoma IBD Papaya ir IBS Purple paradise

Gal man vaidenasi, bet atrodo, kad Tu rašei apie tai, jog Tau Papaya negraži spalva realybėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 09 30, 12:43)
Gal man vaidenasi, bet atrodo, kad Tu rašei apie tai, jog Tau Papaya negraži spalva realybėje g.gif

Gerai prisimeni mirksiukas.gif zinok as ja sumaisiau su kita nes neteisinga pavadinima buvau uzsirasius sau ziople doh.gif

Cia dar IBD macaroon prie kitokio apsvietimo, ziauriai nesiseka isgaut tikros spalvos doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 30 rugsėjo 2013 - 12:31
QUOTE(lilget @ 2013 09 30, 09:25)
Sunta, netikiu kad tai antras bandymas  schmoll.gif  arba Jus iki to dirbote kitomis priemonemis arba bandykit mane itikint, bet is antro karto kad taip gautusi dar nemaciau  lotuliukas.gif

As su priauginimais daugiau dirbau. Tik va neseniai prijungiau ilgalaikius.
Turejom viena diena apmokymu pas Kiliene su ilgalaikiais pries 2 metus. Cia mano antras darbas ant klientes smile.gif Sau paciai esu karta nusilakavus, bet ant saves naudoji visai kita technika, nei kad dirbti ant kito zmogaus.
Tad tiesa sakau, kad tai yra mano antras darbelis ant klienciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 30, 15:11)
As su priauginimais daugiau dirbau. Tik va neseniai prijungiau ilgalaikius.
Turejom viena diena apmokymu pas Kiliene su ilgalaikiais pries 2 metus. Cia mano antras darbas ant klientes smile.gif Sau paciai esu karta nusilakavus, bet ant saves naudoji visai kita technika, nei kad dirbti ant kito zmogaus.
Tad tiesa sakau, kad tai yra mano antras darbelis ant klienciu.  4u.gif

tai sakau jei dirbusi su priauginimais tai kas tas gelinis irnesakyk.gif baika, va po ilgalaikio priauginima padaryt tai jau manau issukis, zodziu sauniai zengiat i prieki, ner ka ir kalbet mums tik pradedancioms is vis dirbt sioj srityje 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 30, 12:19)
Gerai prisimeni mirksiukas.gif zinok as ja sumaisiau su kita nes neteisinga pavadinima buvau uzsirasius sau ziople doh.gif

Na va, aš būtent dėl to ją ir išsibraukiau iš sąrašų, kaip negražią biggrin.gif Siaubas, dar viena į norimų sąrašą, bankrotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 09 30, 15:43)
Na va, aš būtent dėl to ją ir išsibraukiau iš sąrašų, kaip negražią biggrin.gif Siaubas, dar viena į norimų sąrašą, bankrotas doh.gif

eee tai pala pala,tu ka perki tik ta ka as perkuosi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 30, 15:12)
eee tai pala pala,tu  ka perki tik ta ka as perkuosi? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ne visai biggrin.gif Bet pvz esu jau tiek kartų "apsipirkusi" ir gavusi nei šiokią nei tokią spalvą, kuri pagal paveiksliuką atrodė visai kitaip. Tai dabar kiek atsakingiau žiūriu į tokį dalyką, susirandu patinkančias spalvas pagal paveiksliuką ir ieškau aprašymų/komentarų/gyvų foto (nes pati neturiu galimybės gyvai jų apžiūrėti prieš pirkdama) ax.gif O va Tavo komentarai būna paprastai labai tikslūs ir konkretūs, tai taip dažnai gaunasi, kad būni verdiktas mano išsirinktom spalvom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 09 30, 16:29)
Na ne visai biggrin.gif Bet pvz esu jau tiek kartų "apsipirkusi" ir gavusi nei šiokią nei tokią spalvą, kuri pagal paveiksliuką atrodė visai kitaip. Tai dabar kiek atsakingiau žiūriu į tokį dalyką, susirandu patinkančias spalvas pagal paveiksliuką ir ieškau aprašymų/komentarų/gyvų foto (nes pati neturiu galimybės gyvai jų apžiūrėti prieš pirkdama) ax.gif O va Tavo komentarai būna paprastai labai tikslūs ir konkretūs, tai taip dažnai gaunasi, kad būni verdiktas mano išsirinktom spalvom biggrin.gif

Nu smagu, kad bent kokia nauda kazkam is mano fotkiu ir komentaru rolleyes.gif
Atsakyti