Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

QUOTE(Tazerina @ 2014 07 02, 00:00)
Tak vot sama tuda i cheshi i mamkoj svojoj rokenrolostkku  s  soboj vozmi.No  tam tebia ne prinimajut, sorry...

Pikti zmones daugiause ir suserga veziu.Ar nebijai?UZUOJAUTA wub.gif blink.gif
Atsakyti
http://youtu.be/0cPIWj6cjwM

Mažieji Kasmyro mafijos teroristai linksminasi lauke:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tazerina: 03 liepos 2014 - 16:15
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 07 03, 07:07)
Pikti zmones daugiause ir suserga veziu.Ar nebijai?UZUOJAUTA wub.gif  blink.gif

Многим уже давно пора в Изумрудный город!
Кому за сердцем... кому за мозгами... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2014 07 03, 16:14)
Mažieji  Kasmyro mafijos teroristai  linksminasi lauke:)

wub.gif kaip miela į tokius pūkuotukus žiūrėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2014 07 03, 16:14)
Mažieji  Kasmyro mafijos teroristai  linksminasi lauke:)

A kur mamyte padejai.?Toks nedidelis amzius suniuku ,a stambuoki, g.gif !Ar nebus Vokieciu mazieji spicai?Del vokieciu nlkstuklniu spicu ar ne per dideli?Cia jos pirma vada?Jei reklamuojat ,tai viska rasykit,idomu 4u.gif
Atsakyti
O, kaip aš mėgstu špicų žinovus , kurie vien tik pagal video gali nuspėti ir ūgio ir tipu ir veisle !
Kaip gerai kad yra žmonių , nupirkusi 1 pet kalyte , o jai dar iš "ktuto " veislyno patinuką ir jau gali patarti kur geriausia špicai , kada man savo kalyte kergti ir ką forume rašyti . tongue.gif
O viskas ką tik reikia rusiška forumą paskaityti , kur "бабы мировые" . Tik Sever pamiršo pasakyti kad ja pati iš to forumų su skandalų išvare kada bande pas nupirkta patiną kokus surasti .... Nes te "бабы мировые " trolius iškartu likviduoja .
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 07 04, 13:07)
O, kaip aš mėgstu špicų žinovus , kurie vien tik pagal video gali nuspėti ir ūgio ir tipu ir veisle !
Kaip gerai kad yra žmonių , nupirkusi 1 pet kalyte , o jai dar iš  "ktuto " veislyno patinuką ir jau gali patarti kur geriausia špicai , kada man savo kalyte kergti ir ką forume rašyti .  tongue.gif
O viskas ką tik reikia rusiška forumą paskaityti , kur "бабы мировые" . Tik Sever pamiršo pasakyti kad ja pati iš to forumų su skandalų išvare kada bande pas nupirkta patiną kokus surasti .... Nes te  "бабы мировые " trolius iškartu likviduoja .

Man irgi įdomu grifonistų, turinčių keletą vidutinių ciucikų, nuomonę apie špicus sužinoti. Kitose temose pasireikšti negali tai čia trolina. Gerai, temukę iškelia. Nes aš asmeniškai daugiau FB bendrauju. Čia nuotraukas sunkoka įkelti per planšetę.
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 07 04, 12:07)
Kaip gerai kad yra žmonių , nupirkusi 1 pet kalyte , o jai dar iš  "ktuto " veislyno patinuką ir jau gali patarti kur geriausia špicai , kada man savo kalyte kergti ir ką forume rašyti .  tongue.gif
O viskas ką tik reikia rusiška forumą paskaityti , kur "бабы мировые" . Tik Sever pamiršo pasakyti kad ja pati iš to forumų su skandalų išvare kada bande pas nupirkta patiną kokus surasti .... Nes te  "бабы мировые " trolius iškartu likviduoja .

SAIKA tikrai nemeluok ir neskleisk cia pletku..... blush2.gif blush2.gif Tikrai buvo nupirkus Sever patina spica kaip veliau pasirode kriptorhas uz nemaza kaina doh.gif Paprastai grazinti pinigu ir atsiimti brokuota suniuka semininke atsisake . wub.gif I apsejio be be teismu,padejo furumietes is Rusijos ir RKF ....... lotuliukas.gif Suniukas buvo grazintas ,pinigai grazinti ax.gif Konsultuoti galiu ,jei rekes kam ,,,,i AZ ax.gif Zinau kad viena spiciste irgi buvo papuolus i panase situacija su baltu spicu is Rusijos,forumiete pirko is veislyno Paradizes..... g.gif A del spices Sever kaip jus rasot pet klases----visiskas bludas.Sitai kalytei jau 8 metai LT veisimo,ja iki siol stato ne tik i paprastas parodas,bet ir i CACIB parodas Taip paskutinej CACIB parodoje Moletose veteranuose gavo CAC ir NV,isejio i BEST.Tikslei nezinau ,bet ar tik vieno neuztenka CAC iki VCH thumbup.gif thumbup.gif Paprastuose paroduose lrgi turi
Papildyta:
QUOTE(saika @ 2014 07 04, 12:07)

SAIKA tikrai nemeluok ir neskleisk cia pletku..... blush2.gif blush2.gif Tikrai buvo nupirkus Sever patina spica kaip veliau pasirode kriptorhas uz nemaza kaina doh.gif Paprastai grazinti pinigu ir atsiimti brokuota suniuka semininke atsisake . wub.gif I apsejio be be teismu,padejo furumietes is Rusijos ir RKF ....... lotuliukas.gif Suniukas buvo grazintas ,pinigai grazinti ax.gif Konsultuoti galiu ,jei rekes kam ,,,,i AZ ax.gif Zinau kad viena spiciste irgi buvo papuolus i panase situacija su baltu spicu is Rusijos,forumiete pirko is veislyno Paradizes..... g.gif A del spices Sever kaip jus rasot pet klases----visiskas bludas.Sitai kalytei jau 8 metai LT veisimo,ja iki siol stato ne tik i paprastas parodas,bet ir i CACIB parodas Taip paskutinej CACIB parodoje Moletose veteranuose gavo CAC ir NV,isejio i BEST.Tikslei nezinau ,bet ar tik vieno neuztenka CAC iki VCH thumbup.gif thumbup.gif Paprastuose paroduose lrgi turi laimejimus-----kaip cia sako Ziinoves ;skina laurus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 07 04, 08:06)
A kur mamyte padejai.?Toks nedidelis amzius suniuku ,a stambuoki, g.gif !Ar  nebus Vokieciu mazieji spicai?Del vokieciu nlkstuklniu spicu ar ne per dideli?Cia jos pirma vada?Jei reklamuojat ,tai viska rasykit,idomu  4u.gif

Man atrodo ponios liezuvis lotuliukas.gif stambokas ir netelpa burnoje,taip pat laikas akinius isirasyti nes visas intenetas pilnas mamytes nuotrauku,ne cia jos astunta vada doh.gif ,kiek vadu gali tureti 2 metu kalyte? Cia uzaugs ne nykstukai o didieji spicai negi nesimato tease.gif cia tau pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2014 07 04, 15:33)
Man atrodo ponios liezuvis  lotuliukas.gif  stambokas ir netelpa burnoje,taip pat laikas akinius isirasyti nes visas intenetas pilnas mamytes nuotrauku,ne cia jos astunta vada  doh.gif ,kiek vadu gali tureti 2 metu kalyte? Cia uzaugs ne nykstukai o didieji spicai negi nesimato  tease.gif cia tau pomidorai2.gif

Pupka10 thumbup.gif

Žinai, mums abiems reikia iš tos Lolitos K lotuliukas.gif lotuliukas.gif šunis įsigyti. Tai šitam šeimyniniam duetui srėbtuves užčiauptume ... Na o dabar čia ne lygis ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jap,as jau pradejau ieskoti tos Lolitos K, umn.gif GALVOJU IS JOS SUNELIU PAPIRKTI tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2014 07 04, 23:04)
Jap,as jau pradejau ieskoti tos Lolitos K,  umn.gif GALVOJU IS JOS SUNELIU PAPIRKTI  tongue.gif

Oi, negaliu, prisijuokiau... Sunkiai užigsiu. Bet vitamino C dozė - visai savaitei... 000189.gif
Dabar mūsų grifonoščių ( špicų) ekspertės namų darbus daro book.gif
Atsakyti