Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

Sever jus truputi ne " v teme" apie ką mes kalbejom . Ir nereikia kartoti savo nesąmone jei pradingo - nei jus nei jūsų šunys čia nekam neidomus. Aš savo šunys ( parodines ) neperku iš Doski Urala . MamaRokenRoll jus palygino su veisėja iš Rusijos ,kuria nupirko balta špicuka . Veltui , ne jūsų atvejis . Norėjot parodini špicą pigiau ir gavot . Jus turbūt fb neskaitėt ir negalite pasigirti kaip mamarok... https://www.facebook...are_wall_create
Viso geriausia assa.gif
Atsakyti
Mody neliūdėk 4u.gif . Mes šiandien ir gi turiningai praleidom diena - su visa kompanija buvom prie ežero . Mano naujam japonoberniukui Norviui čia buvo pirmas plaukymas ežere . Drąsiai plauke paskui kitus
user posted image user posted image user posted image user posted image
Shinbi jau patyrusi plaukike .Bande burbulus gaudyti
user posted image user posted image
Ji kaip ir mama vandens šuo user posted image
Papildyta:
Megi su Saika ne pagal sezono apsirengus .Karšta . Iš vandens neišlipo ...
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 07 05, 17:40)
Sever jus truputi ne " v teme" apie ką mes kalbejom . Ir nereikia kartoti savo nesąmone jei pradingo - nei jus nei jūsų šunys čia nekam neidomus. Aš savo šunys ( parodines ) neperku iš Doski Urala . MamaRokenRoll jus palygino su veisėja iš Rusijos ,kuria nupirko balta špicuka . Veltui , ne jūsų atvejis . Norėjot parodini špicą pigiau ir gavot . Jus turbūt fb neskaitėt ir negalite    pasigirti kaip mamarok... https://www.facebook...are_wall_create
Viso geriausia  assa.gif

Не надо с больной головы на здоровую Я вижу, что вы пишете, а теперь начинаете вести себя как плохой шуллер
Сначала я покупала ПЕТ, кобель производитель из Кореи.......теперь брала не с того портала- я просто вам показала, как позиционировался щенок Вы опять не в те дебри идете и пытаетесь как-то глупо выкручиваться У меня были четкие договора с конкретным человеком, в испорченный телефон я не играю, как и в доктора biggrin.gif

Выходит что ваши щенки за 1000 евро- это для выставок, а как я брала за такую цену+щенячка (не экспортная родуха)- это для души Определитесь уже lotuliukas.gif

Попался крипторх, я лоханулась, мама сразу увидела, сразу зафиксировали у ветов, договорились с заводчиком ждать до полугода Все- вернули, для вас это целая эпопея, какое-то событие Для меня это просто жизненная неувязка, на многие вещи я смотрю легко и НИКОГДА не утрирую mirksiukas.gif Я просто говорю, не надо врать и разводить сплетни, вы же знаете, что я всегда храню все доки и копии biggrin.gif

Если вы думаете, что Урал - это деревня, то вы очень ошибаетесь Литве до Урала очень далеко mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 07 05, 18:39)
Mody neliūdėk  4u.gif . Mes šiandien ir gi turiningai praleidom diena - su visa kompanija buvom prie ežero . Mano naujam japonoberniukui Norviui čia buvo pirmas  plaukymas ežere . Drąsiai plauke paskui kitus
user posted image user posted image user posted image user posted image
Shinbi jau patyrusi plaukike  .Bande burbulus gaudyti
Ji kaip ir mama vandens šuo user posted image
Papildyta:
Megi su Saika ne pagal sezono apsirengus .Karšta . Iš vandens neišlipo ...

Kaip smagu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mes antradienį išvažiuojam į kaimą atostogaut ilgam jau, gal ir Savana su Pretty maudysis, nes Kaja tai vandens šuo, ji jau ir kovą plaukiojo smile.gif
Atsakyti
Angliukas smile.gif

user posted image
Papildyta:
Tuoj bus drakė gun_smilie.gif

user posted image
Atsakyti
Only If You Want The Best Kasmyro Mafija. 2 mėnesiai.
Laukiami mylintys ir atsakingi šeimininkai.

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

Šuniukas bus mažo ūgio. Planuojantiems įsigyti šuniuką ir turintiems mažų vaikučių, patariama gerai apsvarstyti visus 'už' ir 'prieš' smile.gif
Atsakyti
Gražus Angliukas 4u.gif
Tazerina maži vaikai nėra kliūtis įsigyti maža šuniuką ( aš to įsitikinusi ) . Svarbu kad tėvai sugebėtu vaikui paaiškinti kaip reikia elgtis su mažu šuniuku .
O aš turiu mažu angliuku su ugnelė . Labai ilgai laukta mergaite nuo Savanos
user posted image
Kartu su broliuku user posted image
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 07 18, 17:53)
Gražus Angliukas  4u.gif
Tazerina maži vaikai nėra kliūtis įsigyti maža šuniuką ( aš to įsitikinusi ) . Svarbu kad tėvai sugebėtu vaikui paaiškinti kaip reikia elgtis su mažu šuniuku .
O aš turiu mažu angliuku su ugnelė . Labai ilgai laukta mergaite nuo Savanos
user posted image
Kartu su broliuku user posted image

Šaunuolė Savanytė smile.gif. Labai gražūs pūkučiai. Užniurkyt nebijai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2014 07 18, 21:23)
Šaunuolė Savanytė smile.gif. Labai gražūs pūkučiai. Užniurkyt nebijai? smile.gif

Labai noriu užniurkyti , bet dabar mažyliai atostogauja su Savana pas Modesta kaime . Tai laukiu kada galėsiu savo mažiuke pasiimti .
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 07 18, 21:34)
Labai noriu užniurkyti , bet dabar mažyliai atostogauja su Savana  pas Modesta kaime . Tai laukiu kada galėsiu savo mažiuke pasiimti .

Tai reiškia pastave namuose pagausėjimas! O kuri mergytė - oranžinė ar angliukas su ugnele ? smile.gif
Atsakyti
Dabar šis pagausėjimas gyvena pas Mody . Jš jos ir lauksiu naujų nuotraukų . Mergička angliukas su ugnelė . J berniukas turbut bus kaip tįvas -oranžinis . ( bet gali buti ir sabalas ) Tėvas ALMI URNIS RIGHT SAIMIRI user posted image
Bet daugiau žinoma ši jo nuotraka user posted image
Čia jis 2011 laimėjo Evrazija .
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 07 20, 10:38)
Dabar šis pagausėjimas gyvena pas Mody . Jš jos ir lauksiu naujų nuotraukų . Mergička angliukas su ugnelė . J berniukas turbut bus kaip tįvas -oranžinis . ( bet gali buti ir sabalas ) Tėvas ALMI URNIS RIGHT SAIMIRI user posted image
Bet daugiau žinoma ši jo nuotraka user posted image
Čia jis 2011 laimėjo Evrazija .

Tėveliai laaaabai gražūs. Ir vaikučiai išaugs superiukai smile.gif
Atsakyti