Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

Va kaip vaikai dabar atrodo bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paklausiu Jūsų, špiciukų augintojo, kokio gamintojo maistą valgo jūsų šuniukai?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2014 08 28, 12:11)
Paklausiu Jūsų, špiciukų augintojo, kokio gamintojo maistą valgo jūsų šuniukai?

ADVANCE smile.gif
Atsakyti
Ačiū. Pasidomėsiu. Mūsoji iki šiol valgė Hills su paukštiena , bet nusprendžiau pakeisti. Planavau pirkti Acana. Net neįsivaizduoju kurį geriau? Akytės paašaroja, pastoviai šlapi paakiai. Nežinau ar taip turi būti? Į kokį kriterijų reikia atsižvelgti renkant maistą? Baltymų kiekį? Kad būtų jų mažiau? Mūsų jau 8 mėn. Namie vis skraido plaukai. Ar špiciukai daug šeriasi? Ar taip turi būti? Na tarkim užlipa ant kelių ir lieka kelnės aplipusios plaukais blush2.gif
Atsakyti
As manau kad jusu sunelis tiesiog keicia plauka,astuoni menesiai,tai kaip tik tas laikas kai keiciasi jauno sunelio plaukas,Hilsu as irgi seniau seriau savo spicus ir visai jis man patiko,bet mano merginos labai abzoros tai biski svorio priaugom,teko bandyti iekoti ne tokio riebaus maistuko,cia del maisto sunku ka ir patarti,reikia rasti toki kad tiktu butent jusu suniui,nuo Acanos maniskiai labai daug kakojo smile.gif
Atsakyti
Mano tiek vokietė tiek špicai ėda Bosch, viskas super ir gerai jaučiasi ir gražiai atrodo ir skaniai ėda smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, isigijau savo issvajotaji suniuka, bet turiu pas jus klausima, gal galetumete parasyti kokius sampunus jiems jus naudojate? As gyvenu anglijoje, nu cia tokia pasiula kad net nebezinau, jiems visi sampunai pomeranojoms tinka. Bukit geros parasykite tikslius pavadinimus o as bandysiu cia pas save juos rasti. Veislynas is kur pirkau tai su sitais maudo № 20 Royal Jelly Shampoo, bet beda ta kad jie Amerikietiski o i Anglija ju nesiuncia. Bukit geros jei galite parasykite kurie geriausi?

Aciu jums labai

Atsakyti
Aš jau trečius metus naudoju šampūną Isle of dogs n.20 ir kondicionierių Isle of dogs n.50, bet va baigus šituos žadu bandyti Special one, kol kas kiek matau rezultatas nepalyginamas yra, juo maudo vieną mano kalytės šuniuką tai efektas žymiai geresnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mody: 12 rugsėjo 2014 - 08:31
Labai jums aciu 4u.gif special one pas mus net Anglijoje yra, nu super labai jus cia man padejote, nes jau galva isiskaudo koki jam sampuna isrinkti. Super 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką! Smagu kai galiu pagelbėti smile.gif įkelkite savo grožio nuotrauką ir daugiau papasakokite apie jį labai jau įdomu!
Atsakyti
Sveiki dar karteli,

jo butinai ikelsiu, tik kazko tas ikelimas pas mane stringa, bandysiu paprasyti vyro gal kitaip ikels. Turiu dar pasyma gal galite imesti nuoroda kur sampuna Lietuvije galima nupirkti Special one, nes pas mus laikinai nedirba ten kazka keicia ir neaisku kiek dar nedirbs. Labai Anglijoje sunku nusipirkti , tai ten nedirba tai nesiuncia, bandyciau is Lietuvos siustis. Aciu jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Štai šitame grožio salone smile.gif https://www.facebook...u...=ts&fref=ts
Atsakyti