Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

Čia mažieji špiciukai manau:) Nors iš foto pasakyti sunku manau, nes negali matyti realaus dydžio, o išvaizda juk vienoda.

Man visi šuniukai gražūs ir maži ir dideli, ir už 5000 ir už dyką wink.gif
O pirkti neieškau tik šiaip diskutuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Kaunas: 30 spalio 2014 - 10:07
Aišku - veisle neidomi , o tik banga pakelti ... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, skaitineju ka jus rasinejate apie spiciukus ir sakote kad paauge dar brangesni. As pirkau mazaji spiciuka is Baltijos Triunfas, bet pirkau jau paaugusi 11men ir mokejau 2500 lt. tai kodel ji taip pigiai pardavineja? Maniskis neatitinka ugio ir raso sakandis. Jis pas mus grazuolis, veiseja viskuo ji ismokinusi, labai protingas paklusnus susake ka jis moka pagal komandas. Dabar labai dziaugiuosi kad pirkau paaugusi. Ikelciau nuotrauka bet nemoku ax.gif
Papildyta:
Bandysiu ikelti gal pavyks biggrin.gif

http://public.fotki....913-193606.htmlmano augintinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gederika: 30 spalio 2014 - 16:00
gederika jums labai pasisiekė , jus nupirkot gražų , protingą šuniuką iš veisėjos , kuria myli savo šunys , socializuoja , pratina prie tvarkos . Bet jus pati parašet , kad šuniukas ne parodinis ir dėl to jis yra pigesnis . Bet jus ir norėjot šeimos džiaugsmo o ne parodos žvaigžde . smile.gif Dabar šiam veislyne dar yra geru paaugintu berniukų . Man labai patinka Janson https://www.youtube....eature=youtu.be Džiaugiausi kad jis mano anūkas ( jo mama yra mano veisimo kalyte Brukne )4u.gif Kaina tikrai adekvati 3400lt , bet žmones pasiryžo važioti net į Latvija ir pirkti katiną maišuose .
Kalbėdama , kad kaina paaugintu špiciukų brangesne Pipka10 turėjo omenyje parodinius šuniukus . Nes 7-9 men . šuniukai jau praėjo pati pavojingiausia periodą - dantukų keitymo , jau matosi jo ūgis , anatomija , judesiai .
gederika laukiam jūsų šuniuko nuotraukas . Įdėti galite per čia http://pixs.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saika: 30 spalio 2014 - 16:17
As taip pat labaidziaugiuosi juo, jis mums ne draugas ir ne augintinis, jis mano sunelis. Net vyras sako eik pas mamyte jis zino kad pas mane biggrin.gif labai gerai supranta kur tevelis biggrin.gif . Tikrai sita moteris labai myli savo sunelius, jie puikiai viskuo ismokinti, matosi pagal mano mazyli kad su juo labai daug dirbta. Stengiuosi laikytis jos pamokymu. Jei butu galimybes as dar viena nusipirkciau, nes jie tikrai superiniai. stengiames su veiseja ir dabar palaikyti rysius, paklausti patarimu jei ko nezinau, isiunciam filmuotu medziagu. Ji ir labai patenkinta kad palaikome rysi, sako kad daugiau tokiu zmoniu pirktu suneliu biggrin.gif . man jie pas ja visi labai grazus, net negaliu doh.gif . Vyras sako viskas raminkis uzteks, nors pats labai myli ji. Nuotraukysiu tikrai prikelsim, aciu uz nuorodele.

Dar turiu viena klausimeli mergaites jums, pries kelias dienas pastebejau kad mano berniukas labai tankiai pradejo kasytis auseles, kazin kas cia gali buti g.gif gal sakau maisteli pakeisti, maitinam RC nes veiseja tokiu maitino, gal jau pakeisti kaip patartumete?

Didelis Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Gražus Jūsų šuniukas, gederika! bigsmile.gif mirksiukas.gif man rodo atidarius nuorodą praeitoje žinutėje smile.gif
Atsakyti
Labai gražių nuotraukų ikėlete, miela temoje pasidairyti smile.gif

noriu padėkoti už Jūsų atsakymus dėl mano svarstymu-atsakomybės ir garantijų, bet kažkaip ''neskaniai'' kai kurie atsakymai parašyti. Esu šiek tiek sumišusi dėl tokių komentarų, kurie labiau panašus į sarkazmą ir keistą pyktį..Tikiuosi, kad tai tik dėl rašymo internete, nes galbūt pasakius tai ne taip skambėtų kaip parašius, bet jeigu atsakingos veisėjos (pagal diskusijus suprantu kad Jūs tokias atstovaujate) iš tikrųjų tokios nuomuones, tada labai liūdna ir nežinia ko tikėtis perkant šuniukus iš veislynų.
Viena vertus Jūs juokiates iš žmonių, perkančių šuniukus be dokumentų ir įrodynėjate kad jokių garantijų tada nebus-neiašku kas išaugs ir kokios genetinės ligos tą šuniuką lydi, bet tuo pačiu metu kai užklausiu apie garantijas, perkant šuniuką su dokumentais jūs tieisog ironizuojate kad matai lietuviai mokėdami 5000lt nori kažkokių garantijų g.gif tai kokia vistik jūsų pozicija-reikai atsakingai ruoštis šuniuko pirkimui ar geriau neklausyneti, ištraukti pinigus lengva ranka griebti šuniuką ir palinkėti visiems geros dienos??
kita vertus ir klausymas del nykštukinio ir mažojo šuniuko kainų skirtumo pakankamai reikšmingas taip pat, nors jums atrodo be galo juokingas. galbūt Jūsų kainos kitokios, ir skirtumas 100-200lt, bet šiuo metu dairydamasi šuniukų, beje Lietuvos veislynuose, nykštukinio šuniuko kaina siųlo apie 5 tuks, o už mažojo, taip pat su dokumentias, ir iš veislyno, prašo 2,5tuks. sutinku, galbut šuniukas šuniukui nelygus ir galbūt yra daugiau kriterijų kodel toks kainų skirtumas, bet jis tikrai ne simbolinis....
ir pabaigai, ta niekinga pagal jus 5000lt suma, kurią lietuviai moka ir kažko nori...labia noriu paprieštarauti nes bendrauju su labai daug įvairių tautybių žmonių, ir skirtingų pajamų ir skirtingo išsilavinimo, ir nepastebejau kad turtingas užsienietis taškosi lengvai pinigais nieko neklausynedamas, nieko neklausdama ar nieko nereikalaudamas. normaliai suaugęs (ne amžiaus prasme) žmogus nematys nieko blogo paklausdamas kokį servisą gaus išleisdamas tuos pinigus, ir toks pats atsakingas pardavėjas, jam visada paaiškins ko jis gali tiketis už savo pinigus. tikrai nesielgs kaip turgaus boba, kuri pašiepiančiai ir paniekinančiai elgsis su žmogum, kuris nori išleisti pinigus už tai ką jis įsivaizduoja.
arba paprastai sakant, nemanau kad jūs eidami pirkti pieno ir už jį sumokėję, nenustebsitę gavę vietoj pieno rūgpienį ar kefyrą, juk tai irgi neblogas produktas bet ne tai ko norėjote....tai ir mažasis špicas tikrai nieko blogo, miela ir gera, bet jei nori nykštuko tai skirtumas vis tik yra?

Atsakyti
Jo gali buti, as nemoku ju kelti, palauksiu vyro jis specas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gederika: 30 spalio 2014 - 18:53
Lisa apie ką nekalbėtume mes šitoje temoje , kokiu gražių nuotraukų nekeltume vis tiek viska sueina į 1 klausimą -špicų KAINA , neteisinga kaina , žvelgiant į ekonomika LT . Truputi pabodo ... Supraskit 1 dalyką veisėjai ir gi žmones ir perka savo šuniukus ir mums tai pat niekas negali duoti garantijos kad neperaugs .Niekas neims ant save Dievo funkcijos . Jus pirkdama LT turit nors kokia garantija kad patikrinta tėvų sveikata , o aš pirkdama Rusijoje ar Baltarusijoje tokiu garantijų neturiu , nes ten niekas sveikata netikrina . Atsakymas ten trumpas - nori perki ir prisiimi visa riziką sau , o ne- tai -ne . Jūsų palyginimas gyvų padarų su kefirų man labai keistas . Kaip supratau pagrindinis klausimas kuris jus domina -tik ūgis . Man teko matyti nykštukų , kurių norėsi apkabinti ir verkti ... bet jie buvo tikrai mažus šuneliai ir dėl ūgio neprikibsi . Ir geras mažasis šalia žiūrėsi kaip tikras gražuolis . Pagal standartą nykštukai 18-22 , mažieji 23-29. Pasiimkit liniuote -ar 22 ir 23 toks didelis skirtumas ? Tarp šitų merginų skirtumas yra 1 cm . Jus galite pasakyti kuria nykštukas , o kuria mažasis ? user posted image
Jeigu jums netinka pirkti paauginta šuniuką , tai yra tik toks variantas - randat veislyną , kur jums patinka šunys , pažiūrėt kokie šuniukai gimsta, kokia jie užaugo , susirašot ir laukėt kol gims šuniukas , kuris bus jūsų - išlauktas , išsvajotas ir tikrai mylimas .
Jau ne 1 ir net ne 10 kartu buvo kalbėta , kad kiekvienas šuniukas turi savo kaina . Net ir 1 vadoje gali buti super perspektyvus parodoms šuniukas ir truputi prastesnis ir su veisles brokų . Kaina jų ir gi bus skirtinga ... Buna kad geras mažasis kainuoja tikrai ne mažiau už nykštuką ( aišku ne parodini) .
Aš dar ne 1 šuniuką nepardaviau už jūsų 5000lt mistini kaina .Vasara pardavinėjau ši mergaite , nors labai norėjau sau pasilikti , nes laukiau būtent nuo šių tėvų . user posted image
Pardavinėjau kaip pet ( nebrangiai )Buvo labai mažute 3 men . ir manau kad netiks veisimui . Nustebsit kiek atsirado norinčiu pirkti , o paskui bandyti kergti .. doh.gif
Kas liečia mano pozicijos - pirkti šuniuką reikia tik labai to norėjus , išsvajoti ... Vis dėl to ne kefiras . Čia turi buti ne viendieniais sprendimas ( ypač kad špicus brangus ) , reikia aplankyti nors kelis parodas ( jie ir pačios nesiruošėt dalyvauti ) , kad pabendrauti su veisėjais , su špicų šeimininkais , pamatyti kokių tipų yra šunys . Ir rinktis vis dėl to ne tik šunį , bet ir veisėja , nes normaliai yra kai nupirkus šunį bendravimas veisėjas-šeimininkas tęsiasi .Nes atsiras tikrai daug-daug klausimų ir spręsti jos lengviau kartu .[B][/B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saika: 30 spalio 2014 - 20:40
QUOTE(Lisa @ 2014 10 30, 16:36)
Labai gražių nuotraukų ikėlete, miela temoje pasidairyti smile.gif

noriu padėkoti už Jūsų atsakymus dėl mano svarstymu-atsakomybės ir garantijų, bet kažkaip ''neskaniai'' kai kurie atsakymai parašyti. Esu šiek tiek sumišusi dėl tokių komentarų, kurie labiau panašus į sarkazmą ir keistą pyktį..Tikiuosi, kad tai tik dėl rašymo internete, nes galbūt pasakius tai ne taip skambėtų kaip parašius, bet jeigu atsakingos veisėjos (pagal diskusijus suprantu kad Jūs tokias atstovaujate) iš tikrųjų tokios nuomuones, tada labai liūdna ir nežinia ko tikėtis perkant šuniukus iš veislynų.
Viena vertus Jūs juokiates iš žmonių, perkančių šuniukus be dokumentų ir įrodynėjate kad jokių garantijų tada nebus-neiašku kas išaugs ir kokios genetinės ligos tą šuniuką lydi, bet tuo pačiu metu kai užklausiu apie garantijas, perkant šuniuką su dokumentais jūs tieisog ironizuojate kad matai lietuviai mokėdami 5000lt nori kažkokių garantijų g.gif tai kokia vistik jūsų pozicija-reikai atsakingai ruoštis šuniuko pirkimui ar geriau neklausyneti, ištraukti pinigus lengva ranka griebti šuniuką ir palinkėti visiems geros dienos??

Na, net man nieko nezinanciai apie veisle viskas buvo aisku paskaicius komentarus, bet jus kazkaip keistai i sirdi paemet. Veisejos kalba apie tokias garantijas kaip ugi t.y. skirtuma tarp nykstuko ir mazojo - kadangi jie gali gimti bet sukergus bet kurios "rusies" spica tai garantiju 100% ir negali buti. Jei norite garantuoto suniuko dydzio, tada imkite paauginta suniuka, kur bus tikrai aisku ar ten nykstukas ar mazasis. Jei netinka, o norite 100% garantijos tada rinkites kita veisle, kur yra tik vienas standartinis dydis ir nebus problemu. Pvz. pirkite labradora ir nebus klausimo ar ten nykstukas ar milzinas uzaugs biggrin.gif O pas bedokumencius kokiu jus garantiju noretumet? Jie nei sveikatos negali pazadeti, nei veisles. Va, mano drauge pirko pries 2 metus "pomerana" lotuliukas.gif Maziukas atrode lygiai taip pat kaip paveiksliukuose (tik juose ji tuos pomeranus ir mate)... O uzaugo 10kg sveriantis "lapinas" kaip as vadinu. SUmokejo uz sita 10kg nykstuka mano drauge 3000 litu (tiesa mes ne lietuvoje gyvenam, bet tikiu, kad uz tiek pas save latvijoje ji galejo nusipirkti ir paauginta parodoms netinkama). Dabar sitas monstras eina pas veterinara kas 2 menesius su alergijom ir skrandzio problemomis + puldineja vaikus, dviracius, begikus ir kitus sunis. Imetu del vaizdo nuotrauka jo. Uz jo stovi dydziui palyginti mano 20kg 52cm aukscio aviganis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2014 10 30, 16:53)
As taip pat labaidziaugiuosi juo, jis mums ne draugas ir ne augintinis, jis mano sunelis. Net vyras sako eik pas mamyte jis zino kad pas mane biggrin.gif labai gerai supranta kur tevelis biggrin.gif . Tikrai sita moteris labai myli savo sunelius, jie puikiai viskuo ismokinti, matosi pagal mano mazyli kad su juo labai daug dirbta. Stengiuosi laikytis jos pamokymu. Jei butu galimybes as dar viena nusipirkciau, nes jie tikrai superiniai. stengiames su veiseja ir dabar palaikyti rysius, paklausti patarimu jei ko nezinau, isiunciam filmuotu medziagu. Ji ir labai patenkinta kad palaikome rysi, sako kad daugiau tokiu zmoniu pirktu suneliu biggrin.gif . man jie pas ja visi labai grazus, net negaliu doh.gif . Vyras sako viskas raminkis uzteks, nors pats labai myli ji. Nuotraukysiu tikrai prikelsim, aciu uz nuorodele.

Dar turiu viena klausimeli mergaites jums, pries kelias dienas pastebejau kad mano berniukas labai tankiai pradejo kasytis auseles, kazin kas cia gali buti g.gif gal sakau maisteli pakeisti, maitinam RC nes veiseja tokiu maitino, gal jau pakeisti kaip patartumete?

Didelis Aciukas 4u.gif

Nezinau kaip kitu spiciukai,bet maniskiai irgi megsta pasikasyti pausius,dabar maitinu irgi RC ,bet ir seniau kasydavosi,nors bandzius ir HILSA ir ADVANCE.
Atsakyti
O man tai kyla klausimas, o ko perkantieji bedokumenčius reikalauja iš pardavėjo? Iš veisėjo tai reikia reikalauti 100 proc. garantijos. O ko reikalaujama iš daugintojo? Na, tarkim, kainuoja perpus pigiau pas juos, tai ir garantijos turėtų būti bent pusinės kokios nors. Tai kokios? Ūgio? Dantų? Girnelės? Ar jei jau be dokumentų, tai jau nebereikalaujama nieko? Kažkaip tada neadekvatu gaunasi...

Aš apskritai esu linkusi kontaktuoti. Tiek veisėjo, tiek pirkėjo vietoje. Na, komunikuokit, aptarkit sąlygas. Jas visada galima įrašyti sutarty. Na, grąžins Jums veisėjas tą šimtą litų, jei peraugs tą centimetrą. Na, du šimtus. Ar nuo to kažkas pasikeis? Ar ne svarbiau sveikata, kuri tikrai tikėtina, jog bus geresnė - privalomi tyrimai tai padaryti. Po parodas šuo vedžiotas, tai tikėtina, kad ir psichika stabilesnė, nei nuolat kergiamos, dažniausiai retai kur vedamos kalės. Na, apie vidines problemas nuo išsekimo nė nekalbam... O ką jau kalbėt apie tai, kad ir giminės gali būti sukergti, ir visiškai sergantys individai. Ir gal net ne tie (o taip dažniausiai būna), kuriuos rodo.
Atsakyti