Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

QUOTE(austeja001 @ 2015 04 15, 22:08)
Mody, ačiū Jums už išsamų fotoreportažą  4u.gif  Pabandysime ir mes tokį įsigyti.

Nėr už ką smile.gif tik dar kart noriu pabrėžti, kad labai svarbu, jog būtų minkštas, būna tokių pačių tik kito gamintojo ir jie kietesni, pirkit pas latvius. Beje, jų būna tik tarptautinėse parodose, taigi dabar Lietuvoje bus tik Molėtuose gegužės 23-24d. mirksiukas.gif
Atsakyti
O nacionalinėse parodose ar būna dėmesio vertų antkalkiukų? Nors šuo r kitoks, bet tokio su grandinėle labai noriu.
Atsakyti
O paprastose parodose buna? Man irgi labai reikia... liko nedaug laiko iki mazylis pasieks mano namus smile.gif man veiseja rode toki, kokio nematau nei vienoje parduotuveje: apykakliukas tokia spirale, i kuria neisivelia plaukai ir uzsiverzia savaime uzdejus (kaip kad buvo komentuota) doh.gif
Atsakyti
Jau ir man iškilo klausimas, ar galima paprastose gyvūnų parduotuvėse tokių įsigyti? Gal galite patarti?
Atsakyti
man reik tokio bigsmile.gif gal turit kas parduoti/rekomenduoti/patarti, kur ieskoti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2015 04 16, 21:44)
man reik tokio  bigsmile.gif  gal turit kas parduoti/rekomenduoti/patarti, kur ieskoti?

user posted image

Per ebay esu panašių mačius... Bet tai buvo mėnesį atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 04 16, 21:50)
Per ebay esu panašių mačius... Bet tai buvo mėnesį atgal  doh.gif

as kiek kalbu su pardavejomis gyvunu prekiu parduotuvese, jos nieko man nepataria, tikiu tik veiseja ax.gif merginos parduotuvese man siulo rozinius pavadelius su zvambaliukais"-ale grazu. naudos nulis doh.gif
Atsakyti
Tokių kaip įdėjau foto galima tik tarptautinėse įsigyti, o kitokių su grandinėle pvz rogz firmos kur būna storesni galima ir nacionalinėse. Kaip foto įkėlė jotule17 galima visose įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2015 04 16, 22:01)
Kaip foto įkėlė jotule17 galima visose įsigyti  smile.gif

puiki zinia! bigsmile.gif kas dalyvaujate parodose, gal zinote, kada Vilniuje artimiausia? Jei labai toli, meginsiu prasyti draugu, kad kituose miestuose suveiktu thumbup.gif
O jus gal turite kitokia nuomone apie siuos pavadelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jotule17: 16 balandžio 2015 - 21:03
QUOTE(jotule17 @ 2015 04 16, 19:44)
man reik tokio  bigsmile.gif  gal turit kas parduoti/rekomenduoti/patarti, kur ieskoti?

user posted image

Kad cia as kaip suprantu ne pavadelis,o daugiau apykakle smaugiama
Atsakyti
Aš irgi jau peržvelgiau parodų grafiką. Planuoju nuvažiuoti į Birštone vyksiančią berods gegužės mėn., dar Kaunas, Druskininkai labai patogu būtų. Tikiuosi iki tol išsiversime, o šiose parodose jau ir patarimų bei tinkamų antkaklių gal bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2015 04 16, 21:02)
puiki zinia! bigsmile.gif  kas dalyvaujate parodose, gal zinote, kada Vilniuje artimiausia? Jei labai toli, meginsiu prasyti draugu, kad kituose miestuose suveiktu  thumbup.gif
O jus gal turite kitokia nuomone apie siuos pavadelius?

Vilniuje dabar tik rudenį bus. Visos parodos surašytos kinologija.lt skiltyje parodos, artimiausios šiuo metu ryt/poryt Šiauliai, gegužės 9d. Jonava, gegužės 23-24d. Molėtai, gegužės 30-31d. Birštonas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupka10 @ 2015 04 16, 21:29)
Kad cia as kaip suprantu ne pavadelis,o daugiau apykakle smaugiama

Taip, toks antkaklis išvis tik parodom didesnėm veislėm tinka, nes neišlaikytų paprastai vedžiojamo šuns, čia yra specialus parodinis antkaklis didesnėm veislėm smile.gif
Atsakyti