Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

Taip, netrukus atvyks špicas smile.gif ačiū už patarimus dėl antkakliuko
Paieškosiu tokio.
O kaip jus tą tylą užsiauginote? Kokio amžiaus vežėte dresuoti? 4u.gif
Atsakyti
Aš nei vieno savo špico nevedžiau į jokias dresūros mokyklas, bet šiaip rekomenduočiau kitiem, ypač jei šuo pirmas bus, nors jei nuo pat pirmų dienų bus aiškiai nustatytos ribos tai špicą laisvai galima išsiauklėt ir patiem smile.gif aš ir parodom saviškius pati pasiruošiu, bet tarkim mama mano jei išveda ar draugai tai jų ne taip klauso, nes nelabai ir drausmina... maniškiai aiškiai žino ką reiškia žodis ne ir kad jo reikia klausyt. Tiesiog svarbu toną tinkamą parinkt arba einant ir vedant su pavadėliu jei šuo loja ir neveikia ne tada patempt staiga su dar griežtesniu ne, maniškiai reaguoja labai. Mano požiūris yra toks, kad čia vis tiek yra šuo, nesvarbu koks jo dydis ir jį auklėt reikia kaip šunį, o ne gailėt, nes juk čia mažiuuukas šuniuuukas dar per jautriai sureaguos į griežtumą... (tą paminėjau, nes būna tokių atvejų, niekam asmeniškai netaikau smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2015 04 19, 19:58)
Aš nei vieno savo špico nevedžiau į jokias dresūros mokyklas, bet šiaip rekomenduočiau kitiem, ypač jei šuo pirmas bus, nors jei nuo pat pirmų dienų bus aiškiai nustatytos ribos tai špicą laisvai galima išsiauklėt ir patiem  smile.gif aš ir parodom saviškius pati pasiruošiu, bet tarkim mama mano jei išveda ar draugai tai jų ne taip klauso, nes nelabai ir drausmina... maniškiai aiškiai žino ką reiškia žodis ne ir kad jo reikia klausyt. Tiesiog svarbu toną tinkamą parinkt arba einant ir vedant su pavadėliu jei šuo loja ir neveikia ne tada patempt staiga su dar griežtesniu ne, maniškiai reaguoja labai. Mano požiūris yra toks, kad čia vis tiek yra šuo, nesvarbu koks jo dydis ir jį auklėt reikia kaip šunį, o ne gailėt, nes juk čia mažiuuukas šuniuuukas dar per jautriai sureaguos į griežtumą... (tą paminėjau, nes būna tokių atvejų, niekam asmeniškai netaikau  smile.gif )

mane taip pat veisėja įspėjo, kad tai ne pliušinukas, kas nesinešiočiau pažasty ir nepopinčiau "usi pusi" stiliumi. Maniškis juokiasi, kaip galima jo tokio mažulio nelepinti, bet esu tam pasiryžusi, ruošiu tam ir antrą pusę. Baisiai myliu šiuos šunelius (ne be reikalo jį užsisakiau), bet negaliu pakęsti kai toks mažutis žviegia kaip beprotis lauke ant krentančio lapo. labai noriu išmokyti ir valdyti savo šunį, neleisti jam gąsdinti vaikų, versti baisėtis aplinkinius ir pati jaustis komfortabiliai jį vežiodamasi kartu
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2015 04 20, 18:36)
mane taip pat veisėja įspėjo, kad tai ne pliušinukas, kas nesinešiočiau pažasty ir nepopinčiau "usi pusi" stiliumi. Maniškis juokiasi, kaip galima jo tokio mažulio nelepinti, bet esu tam pasiryžusi, ruošiu tam ir antrą pusę. Baisiai myliu šiuos šunelius (ne be reikalo jį užsisakiau), bet negaliu pakęsti kai toks mažutis žviegia kaip beprotis lauke ant krentančio lapo. labai noriu išmokyti ir valdyti savo šunį, neleisti jam gąsdinti vaikų, versti baisėtis aplinkinius ir pati jaustis komfortabiliai jį vežiodamasi kartu

Super požiūris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif veisėjams tik pavydėt tokio šeimininko saviem šuneliam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2015 04 20, 20:56)
Super požiūris  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif veisėjams tik pavydėt tokio šeimininko saviem šuneliam  4u.gif

biggrin.gif palaukit, čia tik didelis noras, matysim, kas iš jo gausis doh.gif smile.gif pusmetį tam atsakingai ruošiuosi, tiesą sakant net nežinau, nuo ko pradėsiu jį namo parsivežusi. Tik žinau, kad graudžioms akytėms jau esu pasirengusi. Mano katė kasdien mane bando biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jotule17: 20 balandžio 2015 - 20:26
Mūsų kreminis angeliukas wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2015 04 23, 08:19)
Mūsų kreminis angeliukas  wub.gif
<...>

Aš ne špicų augintoja, bet jei galima ir "kaimynai" pasireikš. Labai dailus jūsų kreminukas. wub.gif
ne kartą iš žmonių esu girdėjusi, jog špicai isterikai. Na bet kiek vedžiodama saviškę sutinku, tai mieli išauklėti padarėliai, tiesa labai gyvybingi, bet nieko tame blogo nepatau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 04 23, 07:27)
Aš ne špicų augintoja, bet jei galima ir "kaimynai" pasireikš. Labai dailus jūsų kreminukas.  wub.gif
ne kartą iš žmonių esu girdėjusi, jog špicai isterikai. Na bet kiek vedžiodama saviškę sutinku, tai mieli išauklėti padarėliai, tiesa labai gyvybingi, bet nieko tame blogo nepatau  4u.gif

Ačiū 4u.gif labai įvairių yra špicų, tiek isterikų tiek ramių, viskas priklauso nuo žmogaus ir jo požiūrio į šunį smile.gif
Atsakyti
Mody, Jūsų šuniukas nuostabus wub.gif

Na aš irgi buvau visko skaičius - ir apie isterišką lojimą, siautėjimą ir pan. Bet jau antras mėnuo, kaip mažoji pas mus ir nieko panašaus - be reikalo niekada neloja, kartais jau net norisi išgirsti šunišką balselį tongue.gif . Į kiemą dar beveik neiname, bet kiek buvom, klauso, seka šeiminiką net ir be pavadėlio. Labai ja džiaugiamės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2015 04 23, 23:12)
Mody, Jūsų šuniukas nuostabus  wub.gif

Na aš irgi buvau visko skaičius - ir apie isterišką lojimą, siautėjimą ir pan. Bet jau antras mėnuo, kaip mažoji pas mus ir nieko panašaus - be reikalo niekada neloja, kartais jau net norisi išgirsti šunišką balselį  tongue.gif . Į kiemą dar beveik neiname, bet kiek buvom, klauso, seka šeiminiką net ir be pavadėlio. Labai ja džiaugiamės  wub.gif

O kodėl neinate į lauką? jei ji jau du mėnesius pas jus, tai jai turėtų būti mažiausiai apie 4 mėn. g.gif
Atsakyti
Mody, koks grazuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 04 24, 07:21)
O kodėl neinate į lauką? jei ji jau du mėnesius pas jus, tai jai turėtų būti mažiausiai apie 4 mėn.  g.gif

Pas mus mėnuo, dar šią savaitę gavom skiepą, patarė bent 10 dienų po jo nevesti... Bet kažkaip ir orai nelepino, o palutėmis puikiai naudojasi. Manau, spėsim smile.gif Po savaitės bus keturi mėn.
Atsakyti