Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

Sveiki! Kaip as jums pavydziu ir uz jus dziaugiuosi, kad jusu suniukai ramus ir isaukleti! 4u.gif
Maniskis pas mane dar nepilna para biggrin.gif balseli jau girdejau. O jums parsivezus suniuka jis necypdavo likes vienas? Maniskis kaip uodega is paskos sekioja ir vos nemato zmogaus pradeda cypti kaip pasiutes. Bet kokiu atveju iseisim i darbus ir serenados jau bus skirtos kaimynams. Idomu, ar visi mazyciai taip bijo vienatves ir ar tai dazniausiai isaugama g.gif
Atsiprasau uz svepluma:)
Atsakyti
Aš irgi labai bijojau, kad necyptų atskirta nuo mamos ar palikta viena. Didžiausiai mano nuostabai - nieko panašaus, cypimą išgirstu tik tada, kada neapsikentus plaudama grindis "padėjėjos" uždarau kambary - tada jau ir loja, ir cypia. Apskritai neatsižaviu jos gebėjimu visiškai prisitaikyti nuo pirmosios dienos prie mūsų įpročių, režimo ir pan. Necypia ir paliekant - turi daug žaislų, erdvės, grįžusi matau, kad nenuobodžiavo biggrin.gif Šiaip labai sargi - visada užloja išgirdus įtartiną garsą, bet niekada be reikalo smile.gif Pasaka, o ne šuo, anot mano vyro biggrin.gif

Jotule17, pasirodykite 4u.gif

Beja, gal čia yra špicukų mylėtojų iš Dzūkijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja001: 25 balandžio 2015 - 15:35
Na gal ir musiskis nurims... nors esu tikra,kad pirmadieni kentes kaimynai:(
Būtinai pasirodysim,kai prie kompo busiu. Per telefona nemoku sumazint foto dydzio biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

štai ir mes bigsmile.gif jau daug sukalbamesni, ramesni ir linkę miegoti naktimis 4u.gif
Atsakyti
Oi koks mielas meškiukas wub.gif

O mes jau pradėjom sistemingai vaikščioti į kiemą. Laaaabai patinka, su džiaugsmu eina net per lietų. Panašu, kad palutės prireiks tik tingiems savaitgalio rytams ax.gif

Dar turiu vieną nerimą - mūsiškė tokia šokliuotoja, kad man net baisu, labai nori visur užšokti, jei neužšoka tai gali nesustodama tiesiog šokuoti į aukštį. Kelis kartus išgirdau, kad rąžantis arba iš gulimos pozicijos pašokant kartais sutraška sąnariukai. Gal kažko trūksta? Ar apskritai reiktų sunerimti? Žinoma, planuoju pasikonsultuoti ir su veterinaru, bet... gal kas turit tokios patirties? g.gif

Ir dar.... ką naudojate nuo erkių. Veterinaras sulašino mums Azitroxą, tai naktį vėmė ir savaitę labai kasėsi, įtariu, kad netinka jai. Tuoj vėl reiks kažką panaudoti, skaitinėjuosi, domiuosi, ką kito būtų veiksminga pasirinkti?
Atsakyti
Ačiū už komplimentus:)
Mes į laukelį dar neinam,todėl erkės mums dar negresia kurį laiką. Bet patyrusių nuomonė taip pat reikalinga 4u.gif
Dėl šokinėjimo, tai mūsiškis taip pat išvien straksi, bet dar nebando niekur užšokti. O jūs nedrausminate, kad negalima? Aš stengiuosi jo bandymus kažką pasiekti drausminti, kad nemėgintų kol manęs nėr namie. Bijau dėl susižeidimo g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Oooo šakės, koks nenusakomas grožis!
Ar negalėjau jūsų su šuniuku vakar matyti Kikoj?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2015 04 29, 19:26)
Oooo šakės, koks nenusakomas grožis!
Ar negalėjau jūsų su šuniuku vakar matyti Kikoj?smile.gif

biggrin.gif kikoje buvau ,bet be suniuko
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2015 04 30, 01:32)
biggrin.gif  kikoje buvau ,bet be suniuko

Supratau biggrin.gif nes su tokiu gražuoliu kukuliuku merginą mačiau, norėjau pakalbinti, bet per vėlai susivokiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš nuo erkių naudoju BARS lašiukus, perku kalvarijų turguj. Šiaip prieš pasivaikščiojimą labai veiksminga yra biokillu nupurkšt. Taip pat galima kosmetiniu žibalu patept papilvę ir pažastis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2015 04 25, 16:34)
Aš irgi labai bijojau, kad necyptų atskirta nuo mamos ar palikta viena. Didžiausiai mano nuostabai - nieko panašaus, cypimą išgirstu tik tada, kada neapsikentus plaudama grindis "padėjėjos" uždarau kambary - tada jau ir loja, ir cypia. Apskritai neatsižaviu jos gebėjimu visiškai prisitaikyti nuo pirmosios dienos prie mūsų įpročių, režimo ir pan. Necypia ir paliekant - turi daug žaislų, erdvės, grįžusi matau, kad nenuobodžiavo  biggrin.gif  Šiaip labai sargi - visada užloja išgirdus įtartiną garsą, bet niekada be reikalo  smile.gif  Pasaka, o ne šuo, anot mano vyro  biggrin.gif

Jotule17, pasirodykite  4u.gif

Beja, gal čia yra špicukų mylėtojų iš Dzūkijos?

Yra smile.gif. Esam Lazdijuose. Jei ką, prašom į svečius smile.gif
Atsakyti