Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

QUOTE(saika @ 2013 11 28, 19:33)
Tai atvažiuokit su vaiku į parodą sekmadieni galėsit paniurkyti mano  .  tongue.gif

o jus leisit? blush2.gif nes kazkaip niekas nenori kad liestum... o kaip as jus pazinsiu? galiu ir sekmadieni mirksiukas.gif o vaikas tai jau susiruoses i paroda pirmas biggrin.gif vis klausia kur musu suniukas dingo... as jam nesakiau kad uzmigdem, sakiau ligoninej, tai vis klausia kada gris... sakau jis senas, serga... tai sako kai mirs pirksim spiciuka ane ax.gif
Atsakyti
Leidžiu , nes mano šunims šukuosena nesugadinsit . Busiu su šita komanda user posted image
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2013 11 28, 21:42)
Leidžiu , nes mano šunims šukuosena nesugadinsit . Busiu su šita komanda user posted image

baltas tai kaip mazas samojedas wub.gif o tas kreminis jau koks grozis wub.gif jie tik jus pamatysiu prieisiu butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei sugalvosit ir šeštadienį užsukt, tai po ringo galėsit ir mano paniurkyt smile.gif maniškės pratusios prie vaikų, dažnai matosi su mano krikšto sūneliu, kuriam 3 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2013 11 29, 10:26)
Jei sugalvosit ir šeštadienį užsukt, tai po ringo galėsit ir mano paniurkyt smile.gif maniškės pratusios prie vaikų, dažnai matosi su mano krikšto sūneliu, kuriam 3 metai  smile.gif

nezinau tiksliai kuria diena gausis, nes as is Kauno tai ii ta paroda specialiai vaziuotume ax.gif dekui labai tikrai bandysiu jus rasti tik galvoju ar pavyks jauciu ten zmoniu bus daug unsure.gif bent jau kaip atpazinti jus man ? blush2.gif
Atsakyti
Na svarbiausia ieškoti prie špicų ringo ir rasit mirksiukas.gif ankstesniuose puslapiuose esu kėlus savo mergaičių foto, tai jei ką galėsit atpažint iš šunų ;P nes man kažkodėl neleidžia įkelt jokių foto dabar tai negaliu įkelt su savim
Atsakyti
nu ka mergytes buvau siandien parodoj, specialiai laika ziurejau spicu kad butu biggrin.gif maciau siuos mielus ir nepaprasto grozio sunelius wub.gif tikrai ispudingi, tik kad niekad nenori kalbeti, kazkokie pikti tie dalyviai unsure.gif viena seima buvo tai jie paglostyti dave, pasikalbejom biskuti , kita moteris tokia piktoka salia buvo irgi biski ten pokalby sudalyvavo nu bet ne tas ko tikejausi,,, tiesa maciau viena nepaprasto grozio spiciuka bigsmile.gif toks kreminis, maziukas wub.gif tik ten ta seimininke ne lietuve jo bet as rusiskai moku tai bandziau snekinti tik irgi nesnekejo unsure.gif zodziu
bent pamaciau gyvai tuos grozius biggrin.gif tikrai patiko, vaikas tai tiesiog isimylejo ten juos visus biggrin.gif dabar ziuresim ar musu finansai keis isigyti toki suneli ar visgi teks ieskoti pigesnio draugo...
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 12 15, 01:40)
nu ka mergytes buvau siandien parodoj, specialiai laika ziurejau spicu kad butu  biggrin.gif maciau siuos mielus ir nepaprasto grozio sunelius  wub.gif tikrai ispudingi, tik kad niekad nenori kalbeti, kazkokie pikti tie dalyviai  unsure.gif viena seima buvo tai jie paglostyti dave, pasikalbejom biskuti , kita moteris tokia piktoka salia buvo irgi biski ten pokalby sudalyvavo nu bet ne tas ko tikejausi,,, tiesa maciau viena nepaprasto grozio spiciuka  bigsmile.gif toks kreminis, maziukas  wub.gif tik ten ta seimininke ne lietuve jo bet as rusiskai moku tai bandziau snekinti tik irgi nesnekejo  unsure.gif zodziu 
bent pamaciau gyvai tuos grozius  biggrin.gif tikrai patiko, vaikas tai tiesiog isimylejo ten juos visus  biggrin.gif dabar ziuresim ar musu finansai keis isigyti toki suneli ar visgi teks ieskoti pigesnio draugo...

žinoma visokių yra ir tarp špiciukų augintojų ir tarp veisėjų,todėl renkantis šuniuką neblogai būtų pasirinkti ir veisėją su kuriuo galėtumėt bendrauti ne tik prieš šuniuko pirkimą,bet ir kreiptis patarimo jau jį beauginat.
bet gal būt kad parodoje mažai buvo bendraujančių, jeigu bandėt kalbint prieš ringą. tada žmogus labiau koncentruojasi į būsimą pasirodymą, šuniuko paruošimą,daugiau ar mažiau jaudinasi. pavyzdžiui aš prieš pat ringą ne tik nemoku bendraut,bet dažnai net nematau aplink pažystamų veidų blush2.gif

o dėl financinių galimybių,tai manau visgi svarbiausia žinoti ko ir kaip labai nori,o tada galima ir truputį pakentėti,pasitaupyti o ir su dažnu veisėju, ilgiau pabendravus, dažniausiai randamas abiem pusėm priimtinas variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktiša: 15 gruodžio 2013 - 14:57
Aš visiškai sutinku su Naktiša:) prieš ringą dažnai labiau nei šuniukai jaudinasi šeimininkai, todėl ir kalbos dovana, bei mandagus bendravimas trumpam užsnūsta. Glostyti prieš pasirodymą taip pat neleidžiame dėl svarių priežasčių - bijome plaukuosenas sugadinti. Visai kita kalba po ringų, o dar geriau paskambinti veisėjams ar laiškais pabendrauti, daugelis ir susitikti neprieštarauja, va tada ir kalba kitokia ir daugiau klausimų aptarti galima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktiša @ 2013 12 15, 16:56)
bet gal būt kad parodoje mažai buvo bendraujančių, jeigu bandėt kalbint prieš ringą.

QUOTE(Kristina K. @ 2013 12 15, 18:02)
Aš visiškai sutinku su Naktiša:) prieš ringą dažnai labiau nei šuniukai jaudinasi šeimininkai, todėl ir kalbos dovana, bei mandagus bendravimas trumpam užsnūsta. Glostyti prieš pasirodymą taip pat neleidžiame dėl svarių priežasčių - bijome plaukuosenas sugadinti

as buvau ir pries ringa ir po jo, bet tik vieni zmones geranoriskai pakalbejo, visi kiti po ringo pakavosi ir bendravo tik tarpusavyje, jautesi kad niekas nenori jokiu klausimu... bet aisku cia ne esme, man rupejo bendrai sunelius siuos pamatyti smile.gif

tai dar va norejau kai ka parasyti, man pasake kad tie nykstukiniai nelabai tinka namie unsure.gif kad jie nuo lovos jei nusoks kojos ju gali suluzti ir siaip zodziu nesupratau kam tuomet jie laikomi ar tik parodai? kazkaip pasimeciau istikruju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 15 gruodžio 2013 - 17:31
Na, aš tai visad stegiuosi gražiai ir draugiškai su visais bendrauti smile.gif vakar tai išvis tikrai su daug kuo kalbėjau ir ne vieniem žmonėm ilgai pasakojau apie špiciukus, palikau savo kontaktus... keista net, kad Jums susidarė tokia nuomonė, nes kiek pastebėjau tai dauguma špicistų yra labai draugiški ir mielai bendraujantys smile.gif tik tikrai tiesą tiek Kristina, tiek Ineta sako, jog prieš ringą geriau per daug su klausimais nelysti, nes va tada tikrai gali atrodyt, jog nedraugiški žmonės, tiesiog tuo metu dėmesys visai kitur smile.gif o šiaip tai jei Jūs iš Vilniaus aš mielai su Jumis susitikčiau, papasakočiau apie špicus, jei tik yra noro, tik tiek, kad pas mane yra mažosios špicės, tai gali Jums netikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos špiciukų augintojos ir gerbėjos,
norėčiau Jūsų paklausti nuomuonės ir patarimo. kaip ir tipiška situacija, vaikai vis prašo ir prašo šuniuko, ir išpopuliarėjus Boo šuniukui nori būtent tokio šuniuko. Kaip ir jau apsisprenėm ir rimtai galvojam apie šuniuką ir turiu pagrindinį klausymą-be abejo dauguma rekomenduoja šuniukus pirkti iš veislynų su dokumentais , tai ar šuniukams dokumentai reikalingi tik dalyvavimui parodose ir veisimui, ar vistik didelė tikimybė kad perkant be dokumentų gali būti nemažai apsigimimų ir ligų?
iš anksto dėkoju už jūsų komentarus
Atsakyti