Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

labai sveikinu visus laimetojus wub.gif man tos parodos ir dalyvavimas juose taip paslaptingai atrodo ir be galo idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Vos nepamiršau savo Juki smile.gif Ji laimėjo savo pirma suaugusi LT CAC ir BOB . LAbai tikėjomis kad ši karta pas mus atsiras konkurentu iš užsienio , bet Juki buvo vel vienintele ax.gif
user posted image user posted image
Papildyta:
Dar noriu parodyti didžiausius špicus
eurazijos špicas user posted image
ir suomių lapių špicas user posted image user posted image
Jie tikrai nuostabus šunys ir verti demesio ne mažiau už kitus špicus . wub.gif
Atsakyti
Oi, Natalija, ačiū už foto reportažą. Sveikinu visus nugalėtojus. thumbup.gif Tikrai kiek mačiau nuotraukų dalyvavo gražūs šunys. Sveikinu Savaną, Disnėjų, Juki ir mažąjį debiutantą su pergalėmis. Meluočiau, kad nepaglostė širdies ir Bellos pasirodymas. biggrin.gif Visus parodų mylėtojus sveikinu užbaigus metus, dosnių pergalėmis ateinančių metų!!! first.gif
Labai norėjau atvažiuoti pasimatyti, gaila, kad nepavyko, tad iki susimatymų kitais metais!!! biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas apie BOO kilo reguliariai . Boo jau seniai tapo prekibiniu žanklu , sekmingu šeimininkos piaru user posted image
Boo tik pomas kuriam labai nepasisekė su šeimininke ( gal mažai mylėjo ) .Jo nešukavo ,kailis taip susivėlė kad teko tik apkirpti plikai ir paskui kas 2-3 sav kirpti ( malonumas labai nepigus ) O taip atrodo Boo po 3 sav nekirptas user posted image
.Turtingas kailis buvo sugadintas NEGRAŽINOMAI Nekada nesupratau kam pirkti šunį su gerų kailių ir kirpti , gal toj terjerą geriau iškartu .
Ne iš kiekvieno špico išeis Boo ( USA toks tipas- ekstremalus pomas kainuoja nuo 3-4000$ )O kopija ( tiksliau parodija ) visada silpniau už originalą .Čia japoniškas Bu
http://pozitiv-news....es-yaponii.html
Man patinka gyvi linksmi ,žaismingi špicai o ne pliušiniai žaislai .Patinka kad jie gali dukti ,lakstyti, plaukti ...
Dar kelis " Boo"
user posted image user posted image user posted image
O čia lituviškas variantas ( iš skelbimo kur špicas ieško drauge doh.gif ) user posted image
O čia daug -daug Boo . Ir pigu ( kaip nori pirkejai ) 4u.gif http://shop.gund.com...-the-pomeranian
Papildyta:
QUOTE(Kristina K. @ 2013 12 16, 11:30)
Oi, Natalija, ačiū už foto reportažą. Sveikinu visus nugalėtojus. thumbup.gif  Tikrai kiek mačiau nuotraukų dalyvavo gražūs šunys. Sveikinu Savaną, Disnėjų, Juki ir mažąjį debiutantą su pergalėmis. Meluočiau, kad nepaglostė širdies ir Bellos pasirodymas. biggrin.gif Visus parodų mylėtojus sveikinu užbaigus metus, dosnių pergalėmis ateinančių metų!!!  first.gif
Labai norėjau atvažiuoti pasimatyti, gaila, kad nepavyko, tad iki susimatymų kitais metais!!! biggrin.gif

Dar laukiu nuotraukas iš Mildos ir oficialu press-korespondento ( paprasau ji pafotkinti kaip eijo mažiosios kales ) smile.gif
Aišku pasimaisim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2013 12 16, 00:06)
O kada suaugisis žmogus sako noriu , bet " teks ieskoti pigesnio draugo..." tai gal ne toks jau ir didelis noras tureti butent špicą ...

nu matot kai pradedi dometis kazkokia veisle pradzioje nieko nezinau, ieskai info apie ta veisle, jos ypatumus ir aisku kaina, todel tikrai nesmerkit tu kurie galbut neiperka tokio sunelio 4u.gif as susizavejau spiciukais irgi nuo to BOO doh.gif bet tuomet dar mano suo gyvas buvo, taciau i jusu tema ilisdavau ir supratau kad spiciukai atrodo visai kitaip bet nuo to ne maziau ispudingi wub.gif kai palaidojau savo drauga sunku pakelti tustuma namie verysad.gif man ner taip be galo svarbu tureti tik spica ir nieko kito , juk ir kitu veisliu suneliai grazus , o kai suzinojau kiek kainuoja spiciukas tai zinau kad isigyti nera paprasta ...

kazkaip piktos cia bendraujancios verysad.gif as tiesiog ieskau suniuko ir paskaitineju ir kitas temas, bet ir ten nera nuosirdumo, puola kad nori pirkti maza suniuka su vaiku, kad vaikas ten ji vos ne nukamuos unsure.gif doh.gif juk ne visi vaikai zverys ir ne visi elgiasi kaip laukiniai, as uz savo vaika garantuoju kad nebus jam leidziama nesti ar kelti sunelio... zodziu tikejausi cia silto bendravimo su suniuku myletojais ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 16 gruodžio 2013 - 18:32
QUOTE(Kristina K. @ 2013 12 16, 10:30)
Oi, Natalija, ačiū už foto reportažą. Sveikinu visus nugalėtojus. thumbup.gif  Tikrai kiek mačiau nuotraukų dalyvavo gražūs šunys. Sveikinu Savaną, Disnėjų, Juki ir mažąjį debiutantą su pergalėmis. Meluočiau, kad nepaglostė širdies ir Bellos pasirodymas. biggrin.gif Visus parodų mylėtojus sveikinu užbaigus metus, dosnių pergalėmis ateinančių metų!!!  first.gif

Ačiū už sveikinimus Savanai smile.gif dar kart sveikinimai Belai!! thumbup.gif gaila, kad nepavyko atvažiuoti, labai jau seniai matyta, būtų buvę smagu susitikt, na, bet dar bus daug laiko! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 12 16, 19:27)
nu matot kai pradedi dometis kazkokia veisle pradzioje nieko nezinau, ieskai info apie ta veisle, jos ypatumus ir aisku kaina, todel tikrai nesmerkit tu kurie galbut neiperka tokio sunelio  4u.gif as susizavejau spiciukais irgi nuo to BOO  doh.gif bet tuomet dar mano suo gyvas buvo, taciau i jusu tema ilisdavau ir supratau kad spiciukai atrodo visai kitaip bet nuo to ne maziau ispudingi  wub.gif kai palaidojau savo drauga sunku pakelti tustuma namie  verysad.gif man ner taip be galo svarbu tureti tik spica ir nieko kito , juk ir kitu veisliu suneliai grazus , o kai suzinojau kiek kainuoja spiciukas tai zinau kad  isigyti nera paprasta ...

kazkaip piktos cia bendraujancios  verysad.gif as tiesiog ieskau suniuko ir paskaitineju ir kitas temas, bet ir ten nera nuosirdumo, puola kad nori pirkti maza suniuka su vaiku, kad vaikas ten ji vos ne nukamuos  unsure.gif  doh.gif juk ne visi vaikai zverys ir ne visi elgiasi kaip laukiniai, as uz savo vaika garantuoju kad nebus jam leidziama nesti ar kelti sunelio... zodziu tikejausi cia silto bendravimo su suniuku myletojais ...

Ne labai suprantu jūsų kaltinimus kad jus šitoj temoj nedraugiškai prieime . Pakankamai mandagiai ir daug daviau jums info ir čia ir į az kad galėtumėt nupirkti gero veislinį šunį ( bet kokios veisles ) . Bet čia susirenka ir bendrauja ne šiaip"suniuku myletojai" , o VEISLES myletojai , kaip ir kitose temose apie kita veisle . Pajauskit skirtumą ! Jus gi " tiesiog ieskau suniuko " ir jums tas pats ar špicas ar jorkas ar čichas... O mes jau savo veisle išrinkom ir mums visai ne tas pats ir mums svarbu turėti špicą ... O šiaip šunų mylėtojai renkasi čia http://www.supermama...howtopic=952107
Ir nereikia čia painioti vaikus . Pažistu ne 1 veisėja ( ir špicu ) , kuria turi 3 ir daugiau vaikus . Mano vaikai gime ir užaugo su šunimi . Pernai pardaviau Dublį Du į šeima su mergaite 5 m. ir Disneju į šeima su 3 vaikais ( mažiausiam buvo 2 m ) . Bet naturalu kad veisįjams rūpi savo šuniukai ,jog jie irgi mums kaip vaikai , kurios ne taip ir lengva išauginti . Ir deja yra ir visai liūdnai beigesi bendravimas vaiko ir mažo šuniuko .
Nemačiau kad jus kas smerktu . Ir del " neiperka " jau 100 kartu kalbėta . Mes irgi taupam ant savo šuniukus . Kartais reikia parduoti visa vada LT kad nupirkti 1 šuniuką užsenyje . Nekrenta pinigai iš dangaus . Bet manau jei vaikas 15m gali pritaupyti , tai ir suaugusis sugebes . Tik NORĄ turėti reikia . Ir čia lečia ne tik špicus , bet ir visus veisles. Gal jums ta pati aiškino ir kitu velslių mylėtoji . "Bet ir ten nera nuosirdumo " . Nebandot suprasti - kodel ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saika: 16 gruodžio 2013 - 20:37
QUOTE(saika @ 2013 12 16, 22:18)
Ne labai suprantu jūsų kaltinimus kad jus šitoj  temoj nedraugiškai prieime . Pakankamai mandagiai ir daug daviau jums info ir čia ir į az kad  galėtumėt nupirkti gero veislinį šunį ( bet kokios veisles ) . Bet čia susirenka ir bendrauja ne  šiaip"suniuku myletojai" , o VEISLES myletojai

jus ne taip mane supratote, tikrai esu jums be galo dekinga uz bendravima ir suteikta info per a.z 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad neturiu spico tai nereiskia kad negaliu buti sios veisles myletoja, mane sie suneliai suzavejo ir paliko dideli ispudi wub.gif nors ir nezinau ar turesiu spiciuka, bet tikrai busiu sis veisles gerbeja ir domesiuosi jais jusu temoje blush2.gif nepykit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 12 16, 22:11)
jus ne taip mane supratote, tikrai esu jums be galo dekinga uz bendravima ir suteikta info per a.z  4u.gif  4u.gif  4u.gif kad neturiu spico tai nereiskia kad negaliu buti sios veisles myletoja, mane sie suneliai suzavejo ir paliko dideli ispudi  wub.gif nors ir nezinau ar turesiu spiciuka, bet tikrai  busiu sis veisles gerbeja ir domesiuosi jais jusu temoje  blush2.gif nepykit prasau  4u.gif

Nepykstu , suprantu kad čia tik virtualinio bendravimo trukumai . Kaune gyvena daug gražiu špicų , gal pasitaikys proga ir galėsit pamatyti jų gyvai , laisvai lakstančiu , o ne oficialiai parodoje ( kada ne visi ir visada turi galimybe pašnekėti ) . Kauniečiai draugiški ir tikrai mėgstanti bendrauti . Reguliariai susitinka . Gaila kad kartais " pamiršta" iš kitu mestu pakviesti ax.gif Bet 1 karta prieš 2 m mes sudalyvavom su savo komanda susitikime be kaklaraiščiu . Prisiminkim smagius akimirkas https://plus.google....777000132389409
O čia fotografavo profesionalas https://plus.google....596570647612977
Bet gal po švenčiu ( kai bus tikra žiema ) kauniečiai organizuos susitikimą ir mus pakvies 4u.gif drinks_cheers.gif
O kaž kas žadėjo ir Vilniuje suorganizuoti blush2.gif Pirštais nerodysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saika: 17 gruodžio 2013 - 16:03
QUOTE(saika @ 2013 12 17, 16:01)
O kaž kas žadėjo ir Vilniuje suorganizuoti  blush2.gif Pirštais nerodysiu

Kažkaip spėju, kad apie mane čia biggrin.gif bus bus susitikimas, tik kol kas noriu egzaminų sesiją užsibaigt ir sulaukt sniego ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sunki ta meile ....
http://www.youtube.c...0...846&index=1
Atsakyti
Gražių šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų
user posted image
Atsakyti