Esame jau 14 metų kartu. Aš jam pirmoji moteris, jo kalbomis, tačiau nežinau kiek tame tiesos. Santykiuose su manimi jis labai labai šaltas. Tiesiog per tiek metų pripratau ir maniau, kad toks žmogus. Tačiau dabar perskaičiusi jo žinutes . . .
, supratau, kad jo visai nepažinojau ir su ja visai jis nešaltas. Santykius puoselėjau tik aš, tačiau jis sakydavo, kad yra laimingas, kad myli mane ir šeimą. Jis prašo pradėti iš naujo, bet tas melas, tos žinutės, varo mane iš proto. Jei jis taip rodė dėmesį jai, faktas kad aš buvau paskutinėje vietoje, o dabar sugrįžo tėvelis į šeimą.

QUOTE(nonstop @ 2013 10 17, 10:42)
Esame jau 14 metų kartu. Aš jam pirmoji moteris, jo kalbomis, tačiau nežinau kiek tame tiesos. Santykiuose su manimi jis labai labai šaltas. Tiesiog per tiek metų pripratau ir maniau, kad toks žmogus. Tačiau dabar perskaičiusi jo žinutes . . .
, supratau, kad jo visai nepažinojau ir su ja visai jis nešaltas. Santykius puoselėjau tik aš, tačiau jis sakydavo, kad yra laimingas, kad myli mane ir šeimą. Jis prašo pradėti iš naujo, bet tas melas, tos žinutės, varo mane iš proto. Jei jis taip rodė dėmesį jai, faktas kad aš buvau paskutinėje vietoje, o dabar sugrįžo tėvelis į šeimą.

Vadinasi kažkas yra, kad su jumis jis neatsivėrė. Nesinori jūsų stumti dar žemiau, rašyti skaudžius dalykus, bet ir pati juk tai matote.
Blogiausia, kad tai toks dalykas, kurio nepaprašysi, neiškelsi ultimatumo, kad būk šiltas man arba...
Jei jis moka būti kitoks, tai galbūt kad ir kaip baisiai tai dabar nuskambėtų, gal keistis reiktų jums? Nors jis jus vedė tokią, kokia esate, bet jei buvo šaltas, jei kita moteris jame pažadino aistrą, tai yra kažkoks ženklas, signalas.
Jūs turite arba skirtis, nes jūsų šeima vadinasi nėra iš tų tvirčiausių ir ateity galite niekada kartu nebūti pilnai laimingi, arba keistis. Pasižiūrėkite į save ramiai, bet kritiškai. Nenuvertinkite savęs, bet kritiškai apgalvokite ar jūs neapsikasusi vien tik rutina, ar prižiūrite savo kūną, ar vis dar padūkstate su vyru kaip nors ar viskas taip labai rimtai šeimoje, kaip pagal laikroduką. Ar niekas jūsų vyro jūsų šeimoje nežemina, ar jis yra vertinamas kaip žentas, svainis ar pan.?
Gali būti daug faktorių, dėl ko jis pasidarė kitoks prie tos moters.
Galų gale matėte jos ir išvaizdą, skaudu aišku, bet pasilyginkite. Pagalvokite net ir iš išvaizdos, manierų kuo ji jį taip patraukė. Gal jūs galite kažką pakeisti savyje nebūtinai dėl jo, bet ir dėl savęs pačios. Jums geriau tai žinoti, ne mums.
nonstop gal per tiek metų užsimiršo, bet manau, kad santykių pradžioje jis taip pat buvo toks pat šiltas, besiseilėjantis su jumis kaip, kad pamatėte tos žinutėse. Juk pradžioje, kai duoda per galvą susižavėjimas visi parodo savo geriausias puses, o praėjus daugeliui metų lieka tik tai kas tu iš tiesų esi, aukso grynuolis.
O kad nenori kalbėti, tai visai suprantu, juk gėda ir šlykštu, kad jis sau leido taip padaryti, jeigu žmogus turi sąžinės.
O kad nenori kalbėti, tai visai suprantu, juk gėda ir šlykštu, kad jis sau leido taip padaryti, jeigu žmogus turi sąžinės.
10 metų jaunesnė už jį, be vaikų. Pasakojo, kad daug bendro turi, juk tos pačios pareigos, tos pačios darbinės problemos ir darbiniai džiaugsmai. Važinėdavo tuo pačiu automobiliu, kartais ir kartu. Juk tiek daug bendro tarp jų.
Vicious Vici atvėrei man akis. Aš manau, kad nebėra ką saugoti, jei jis su manimi nesikalba, o tuo metu rašo kitai. Jei jis su manimi šaltas, o su ja ne. Dieve kaip skauda . . .
. Manau, kad mano klaida buvo visus namų kampus laikyti vienai, laukti jo grįžtančio ir lįsti į akis.
Vicious Vici atvėrei man akis. Aš manau, kad nebėra ką saugoti, jei jis su manimi nesikalba, o tuo metu rašo kitai. Jei jis su manimi šaltas, o su ja ne. Dieve kaip skauda . . .

QUOTE(nonstop @ 2013 10 17, 09:19)
Man labai skaudu. Nes turėjo daug progų prisipažinti, o jis sau ramiai toliau melavo išsišiepęs. Mane skaudina jo melas. Jis nori gyventi toliau su šeima, bet nenori ta tema kalbėti. Nieko nesako, nei kodėl tai įvyko, nei kokias išvadas padarė, nieko. Tiesiog turiu pamiršti.
Labai prašau minčių iš šono ir atleiskit už padrikas mintis, nes viskas labai šviežia ir labai skauda.
Labai prašau minčių iš šono ir atleiskit už padrikas mintis, nes viskas labai šviežia ir labai skauda.
Va šito tai aš nepateisinu. Maždaug - va, aš grįžau kaip niekur nieko, džiaukis tuo ir nesikabinėk

Jei taip lengvai be pasekmių viskas praeis, tai jis ir nesupras, ko galėjo netekti. Tada didelė tikimybė, kad tai pasikartos. Jūs jam tapot savaime suprantamu dalyku, moterim, kurios nereikia vilioti, palepinti, flirtuoti, "kabinti". O gal niekada tokia ir nebuvot, nesuteikėt jam progų visa tai daryti? Jokiu būdu neteisinu vyro ir nekaltinu Jūsų, tik bandau "papiešti" situaciją, nes keista, kad su ja jis buvo toks, koks su jumis niekada nebuvo.
Kažkaip siūlyčiau jį supurtyti, priversti pakovoti dėl Jūsų, vistik jis čia prisidirbo, vargu ar dabar turi teisę diktuot sąlygas ir prašyti tiesiog pamiršti. Sąlygas dabar Jūs diktuojat. Nesakau virsti ragana tirone, bet kažkoks bent laikinas perversmas ir sukrėtimas jo atžvilgiu turi įvykti.
Manyčiau nėra paprasčiausios atgailos, jei jis santykių ir jausmų atžvilgiu santūresnis, tai ir neatgailauja taip, kaip norėtų matyti nonstop

QUOTE(nonstop @ 2013 10 17, 10:39)
Aš manau, kad nebėra ką saugoti, jei jis su manimi nesikalba, o tuo metu rašo kitai. Jei jis su manimi šaltas, o su ja ne. Dieve kaip skauda . . .
. Manau, kad mano klaida buvo visus namų kampus laikyti vienai, laukti jo grįžtančio ir lįsti į akis.

Taip, klaidų visi darom, bet jei jis tiek dėmesio, kiek skyrė meilužei, būtų skyręs santykių gerinimui, tikiu, kad būtų suveikę. Taigi, nekaltinkit savęs, jis pats pasirinko, kuriuo keliu eiti. Juk galėjo pats pasiimti tuos du kampus laikyti...
O vaikų turit?
Aš jaučiu grūsčiau jį kitur pagyvent. Jei labai norės būti kartu, kryžiaus kelius nueis, jei ne- tai kam jis toks reikalingas.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 17, 10:45)
Manyčiau nėra paprasčiausios atgailos, jei jis santykių ir jausmų atžvilgiu santūresnis, tai ir neatgailauja taip, kaip norėtų matyti nonstop 

Meilužei susirasti ir seilėtis su ja santūrumas netrukdė

Apie tai i rašau, kad skaudina būtent ir tas momentas, kad naujai atrado daug gražių meilių žodžių, o atgailai taip ir neatranda. Juk moterys myli ausimis.
Subjektyvi, aš nenoriu jo atgailos, aš noriu išsiaiškinti kodėl tai nutiko. Suprasti priežastis kodėl. Klausiau ar aš jo nebetraukiu, ar kažkas nepatinka manyje, ar santykiuose. Jis viską neigia ir sako, kad buvo viskas gerai, ir tas įvykis, klaida. Tik tiek. Kodėl jis jai sakė, kad nori skirtis, kad tvarkosi dok., o mes net apie tai nesikalbėjome. Jei jis nori eiti pas ją, be jokios širdies graužaties paleisiu ir palinkėsiu sėkmės. Tačiau, jei jis nori šanso, aš manau, kad jis turi su manimi pasikalbėti.
QUOTE(nonstop @ 2013 10 17, 09:42)

gražiai čia parašyta
jo sunku kai žmogus turi dar ir pašaukima tipo neatskiraia samoningo gyvenimo nuo "instinktų"
o gal mes ir negalime to atskirti
nu ką vyrui daryti jai jam užprogramuota padaryti tiek ir tiek palikuonių
juk kaip mes nepasirinkome kur gimti kuom gimti gal ir ne viska galime sąmoningai suderinti gyvenime
QUOTE(nonstop @ 2013 10 17, 11:56)
Subjektyvi, aš nenoriu jo atgailos, aš noriu išsiaiškinti kodėl tai nutiko. Suprasti priežastis kodėl. Klausiau ar aš jo nebetraukiu, ar kažkas nepatinka manyje, ar santykiuose. Jis viską neigia ir sako, kad buvo viskas gerai, ir tas įvykis, klaida. Tik tiek. Kodėl jis jai sakė, kad nori skirtis, kad tvarkosi dok., o mes net apie tai nesikalbėjome. Jei jis nori eiti pas ją, be jokios širdies graužaties paleisiu ir palinkėsiu sėkmės. Tačiau, jei jis nori šanso, aš manau, kad jis turi su manimi pasikalbėti.