ar jums siuo metu veikia sistema?

QUOTE(ramile @ 2014 01 10, 01:46)
Mano dukryte buvo uzrasyta 2013m, bet nepateko. Bet dabar, kai noriu registruot 2014m,raso,kad ji jau uzregistruota ir neleidzia pradet registracijos . Bet kiek zinau, juk reikia is naujo registruot, nepersikelia juk i kitus metus? Ar kazko nezinau? Aciu
Jau nereikia

QUOTE(Trgerval @ 2014 01 10, 01:40)
taip ir padariau, bet niekas nesikeicia. O gali but del to jog darzeliuose kurie mums turetu priklausyti pagal gyvenamaja vieta tiesiog nera tokio amziaus grupiu (vaikui bus tik 1.3 m.) 

Gali būti, nes lygtai nuo 1,5 m pagrinde priima.
Maniškiui bus 1,7 m, tai sistema rašo ~2 m......tai pas jus turėtų į didžiąją pusę apvalinti.
Jei nepavyks - eikit į savivaldybę. Pvz. jūs gi galit už pirmus 2 mėn. mokėti (kad vietą išsaugoti), bet vaiką pradėti leisti kai jam sukaks 1,5 (jei ten tokia grupė yra).
Sėkmės

QUOTE(vvylle @ 2014 01 10, 00:46)
Man nuo pirmos minutes nepavyksta prisijungti

QUOTE(ramile @ 2014 01 10, 00:46)
Mano dukryte buvo uzrasyta 2013m, bet nepateko. Bet dabar, kai noriu registruot 2014m,raso,kad ji jau uzregistruota ir neleidzia pradet registracijos . Bet kiek zinau, juk reikia is naujo registruot, nepersikelia juk i kitus metus? Ar kazko nezinau? Aciu
Man irgi tas pats , neleidzia perregistruot,as noriu pakeist darzelius, ar dar kam taip yra?
QUOTE(Piranij@ @ 2014 01 10, 01:43)
Tai jūs nesukit galvos - dabar registruokitės, tik dėl viso pikto printscreenus pasidarykit registravimosi - ką jums puikioji sistema ekrane rodo.
Paskui užsakykit pažymą apie deklaruotą vietą ir su ja nueikit į savivaldybę - pažymoje rašo nuo kada yra deklaruota vieta.
Ir jei jie sakys, kad nieko padėt negali - rašykit jiems raštu ir ant savo kopijos jų ,,gauta,, antspaudą paimkit. Žodžiu nenusileiskit ir viskas bus gerai.
Paskui užsakykit pažymą apie deklaruotą vietą ir su ja nueikit į savivaldybę - pažymoje rašo nuo kada yra deklaruota vieta.
Ir jei jie sakys, kad nieko padėt negali - rašykit jiems raštu ir ant savo kopijos jų ,,gauta,, antspaudą paimkit. Žodžiu nenusileiskit ir viskas bus gerai.
Jo, taip ir darysim.
Bet viena akim stebint absurdiškas ir makabriškas istorijas reik manyt, ir šiuo atveju geriausiu atveju tai kainuos kelias pozicijas eilėje, blogiausiu - gausim tą aukščiau linksniuotą valdišką atsirašymą apie painformavimą ateityje.
Ar kam nors leidžia registruotis? Man random tai vieną, tai kitą lauką "atrakina", maždaug vnt./10 min sparta

QUOTE(vvylle @ 2014 01 10, 01:46)
neveikia

man taip pat nuo pirmuju minuciu registracijos neleido vaiko duomenu suvesti ir nuluzo sistema
idomu ar verta laukti kol atsigaus?

QUOTE(vvylle @ 2014 01 10, 01:51)
man taip pat nuo pirmuju minuciu registracijos neleido vaiko duomenu suvesti ir nuluzo sistema

ir man toks klausimas

negi reiks i savivaldybe vaziuot

QUOTE(PieniuVynas @ 2014 01 10, 01:39)
Sveikos, (ne)laimės draugės
,
.
O dar labiau nesuprantu, kuo gi ši stebuklinga tvarka skiriasi nuo buvusios, jei, kaip ir seniau, galima kad ir mėnesinį pyplį registruoti sistemoje, ir jis iškart patenka į eilę, tiesiog laukia, kol jam tiks jo amžiaus grupė (pvz., po poros metų). Gudrūs tėveliai nepasimovė ant kabliuko, kad neva registruojama tik kalendoriniams metams, o naivesnieji laukė tų kalendorinių. Ir štai jums eilės ateičiai! Visai nenoriu jų kaltinti - sistema leidžia, ir valio, tiesiog nafik reikėjo klaidinti
Sėkmės visiems (tikiuosi) būsimiems darželinukams!

.
O dar labiau nesuprantu, kuo gi ši stebuklinga tvarka skiriasi nuo buvusios, jei, kaip ir seniau, galima kad ir mėnesinį pyplį registruoti sistemoje, ir jis iškart patenka į eilę, tiesiog laukia, kol jam tiks jo amžiaus grupė (pvz., po poros metų). Gudrūs tėveliai nepasimovė ant kabliuko, kad neva registruojama tik kalendoriniams metams, o naivesnieji laukė tų kalendorinių. Ir štai jums eilės ateičiai! Visai nenoriu jų kaltinti - sistema leidžia, ir valio, tiesiog nafik reikėjo klaidinti

Sėkmės visiems (tikiuosi) būsimiems darželinukams!
Pritariu. Esu prie tu naivesniu

Tai matyt is cia musu darzelyje jau siandien, vos po 12 uzregistravus buvo 110 laukianciu

QUOTE(Trgerval @ 2014 01 10, 00:53)
jauciu ryt eiles savivaldybeje