Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 10

QUOTE(Kvazzy @ 2014 01 10, 01:17)
Pirmame žingsnyje neduoda įvesti vaiko gimimo datos, todel neduoda eiti toliau, ar kam nors taip buvo? Be to viršutiniame kairiąjame kampe rodo data, bent pas mane rodo spalio 10, ar pas visus taip?

Man tas pats ir su data, ir su gimimo data.. dabar isvis raso 504 bad gateway time out
Atsakyti
QUOTE(SSB @ 2014 01 10, 02:13)
Mums pavyko uzsiregistruoti, tik kantrybes reikia

Sveikinu - jūs laimėjote loterijoje! Bent jau laikinai.
O joje reikia ne kantrybės - reikia elementarios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvazzy @ 2014 01 10, 02:17)
Pirmame žingsnyje neduoda įvesti vaiko gimimo datos, todel neduoda eiti toliau, ar kam nors taip buvo? Be to viršutiniame kairiąjame kampe rodo data, bent pas mane rodo spalio 10, ar pas visus taip?

Man tas pats. Bet paspaudus ne "testi registracija", o virsuj antra zingsni, leidzia pereiti i kita puslapi. Tik ten nebeleidzia pasirinkti nei darzeliu, nei kalbos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kad jau cia sedim kol sistema kaba - gal kas issiaiskinote - kur Vilniuje bus siemet kuriamos 3-4 metu grupes ?
Atsakyti
QUOTE(tyloje @ 2014 01 10, 02:20)
Man tas pats. Bet paspaudus ne "testi registracija", o virsuj antra zingsni, leidzia pereiti i kita puslapi. Tik ten nebeleidzia pasirinkti nei darzeliu, nei kalbos biggrin.gif

biggrin.gif absurdu teatras
Atsakyti
Man jau buvo kilusi panika, jog man vienai sitaip
Atsakyti
Tos pacios problemos ir mums.. Ir su vaiko data ir su spalio 1 d. ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julie: 10 sausio 2014 - 01:28
Užtat Zuoko nuotrauka tituliniame puslapyje užsikrauna puikiai biggrin.gif
Jau gailiuosi, kad kartą nenutrenkiau jo nuo to (t)riedžio, kai važiavo pro šalį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PieniuVynas: 10 sausio 2014 - 01:28
Sveikos,
o ar visos gavot patvirtinimus i e-mailús? nes as visus zingsnius padariau,bet patvirtinimo taip ir nesulaukiu ;/ vadinasi bandyti is naujo?
Atsakyti
ka darot, refresh spaudziate ir vel bandote naujais suvesti kas kazkoki laiko tarpa? doh.gif
Atsakyti
kabu tame psl. kur kalba ir darzeliai,puse langeliu dave pasirinkt puse raudonuoja doh.gif

grybų karas gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2014 01 10, 02:28)
Sveikos,
o ar visos gavot patvirtinimus i e-mailús? nes as visus zingsnius padariau,bet patvirtinimo taip ir nesulaukiu ;/ vadinasi bandyti is naujo?

Jei naudojatės gmailu, žvilgtelėkit į šlamšto skyrių. Jie net savo video vadove nurodo, kad greičiausiai ten nukeliaus biggrin.gif
Atsakyti