Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 10

Na ką, mano dukra iš 1 vietos už brūkšnio per vieną dieną nukrito iki 56 doh.gif blink.gif Pažiūrėjau - ogi vėl pakeista mūsų seniūnija (dėl šios priežasties jau nepatekom į daržą vasarą). Eisiu pirmadienį koliotis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziaugiuosi: 09 lapkričio 2013 - 12:42
Aš kaip bato aulas. Skaitau tvarką vilnius.lt psl.kažkokius teisės aktus radau ir vis vien nesuprantu blush2.gif
Norėčiau vaiką leisti į darželį 2016 m rugsėjį (bus 3 metukai), tai toj sis-moj prašymas iš anksto, pvz. šiemet - nepildomas? Reiks pildyti 2016 m sausį?
Ar 2015 m. sausį? Neaiškūs man čia būtent tie terminai ax.gif
Ar galim pildyti iškart po naujų ir rašyti, kad lankytume nuo 2016 ?
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 11 09, 12:39)
Na ką, mano dukra iš 1 vietos už brūkšnio per vieną dieną nukrito iki 56 doh.gif  blink.gif Pažiūrėjau - ogi vėl pakeista mūsų seniūnija  (dėl šios priežasties jau nepatekom į daržą vasarą). Eisiu pirmadienį koliotis verysad.gif

o kaip suprasti - pakeista seniunija? seniuniju ribos keiciamos? nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2013 11 09, 17:53)
o kaip suprasti - pakeista seniunija? seniuniju ribos keiciamos? nesuprantu...

Ne, ribos nekeičiamos. Tiesiog savavališkai savivalybėje laiks nuo laiko nusprendžia, kad gyvename ne fabuose, bet verkių seniūnijoje, ir pakeičia. Ir jau ne pirmas kartas. Man tai aiškiausias įrodymas, kad kažkam 2 vietoje reikėjo į daržą pakliūti, kitaip negaliu paaiškinti. Nebent visiški debilai toje savivaldybėje dirba.
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 11 09, 19:31)
Ne, ribos nekeičiamos. Tiesiog savavališkai savivalybėje laiks nuo laiko nusprendžia, kad gyvename ne fabuose, bet verkių seniūnijoje, ir pakeičia. Ir jau ne pirmas kartas. Man tai aiškiausias įrodymas, kad kažkam 2 vietoje reikėjo į daržą pakliūti, kitaip negaliu paaiškinti. Nebent visiški debilai toje savivaldybėje dirba.

tai pas juos gaunasi, kad keicia seniunijos ribas. nes jei adreso jus nekeiciate, tai ir seniunija neturetu keistis. tikrai, eikit draskyt akis. nesmones kazkokios. ir rastu is karto, skunda tiesiai merui. jei iki jo tas skundas daeis, aisku.

as tai kiek cia pasiskaiciau, tai man net neteikus prasymo norisi rasyt rasta merui, kad pateiktu tos sistemos ir tu nuolatiniu sokinejimu eilese isaiskinima aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 11 09, 13:07)
Aš kaip bato aulas. Skaitau tvarką vilnius.lt psl.kažkokius teisės aktus radau ir vis vien nesuprantu blush2.gif
Norėčiau vaiką leisti į darželį 2016 m rugsėjį (bus 3 metukai), tai toj sis-moj prašymas iš anksto, pvz. šiemet - nepildomas? Reiks pildyti 2016 m sausį?

Jeigu niekas nesikeis, tai tik 2016 sausį galėsit pildyti prašymą, kad norit lankyti nuo 2016 rugsėjo.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 11 09, 13:07)

Teoriškai, tai reiktų rašyt 2016 sausio mėn., bet įvertinus eiles, tai rekomenduočiau rašyt 2015m. tikimybė, kad pateks bus nedidelė, bet vaikas jau bus eilėje, o tai padidins tikimybę patekti 2016 metais..
Atsakyti
Sveikos gal kuri zinote ar yra kokios galimybes, lengvatos patekti i ta pati darzeli kuri lanko brolis, nes dabar aiskina kad nera vietu, o man per du darzelius vezioti vaikucius labai didele problema, Aciu
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2013 11 11, 10:05)
Sveikos gal kuri zinote ar yra kokios galimybes, lengvatos patekti i ta pati darzeli kuri lanko brolis, nes dabar aiskina kad nera vietu, o man per du darzelius vezioti vaikucius labai didele problema, Aciu

Prioritetas norit patekt į tą patį kaip ir yra, bet jei nėra vietų, kitas klausimas. Buvo čia temoje pora atvejų, kad po pokalbio savivaldybėje vaikučiai buvo sukelti į vieną darželį.
Atsakyti
Aciu bandysiu dar kalbetis, tartis
Atsakyti
QUOTE(dok2266 @ 2013 11 09, 22:26)
Jeigu niekas nesikeis, tai tik 2016 sausį galėsit pildyti prašymą, kad norit lankyti nuo 2016 rugsėjo.

QUOTE(*Puika* @ 2013 11 09, 22:54)
Teoriškai, tai reiktų rašyt 2016 sausio mėn., bet įvertinus eiles, tai rekomenduočiau rašyt 2015m. tikimybė, kad pateks bus nedidelė, bet vaikas jau bus eilėje, o tai padidins tikimybę patekti 2016 metais..

Labai ačiū už atsakymus 4u.gif Buvau teisi, gerai supratau vadinas, tik vyras vis balamūtino, kol suabejojau biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai su tais vietų šokinėjimais man labai nepatinka. Dabar visą laiką buvom 1 vietoje , nes turim labai daug prioritetų. Šiandien netyčia pažiūrėjau - o mes 60 blink.gif blink.gif Nieko nesuprantu, bet žadu ryt užvažiuoti į savivaldybę.
Atsakyti