QUOTE(rosenda @ 2013 10 06, 16:23)
Seven pounds, vertas demesio tikrai
Gal koki idomesni vakarui galit rekomenduot filma?
cia apie sita kalbat filma ?
seven pounds
as tai rekomenduociau sita labai pasiziureti filma
Shutter island
as labai vertinu filmus, kuriuos paziuriu, ir kokia savaite dar negaliu pamirsti ju, nes sukrecia labai, bet tokiu nedaug labai pasitaiko, tai vat sitas vienas is tu, apie kuri sukau galva dar keleta dienu po paziurejimo

istorija crazy, netiketa ir sukrencianti, ir pabaiga labai daug palieka klausimu neatsakytu, as paziurejus fillma, puoliau skaityti ivairius forumus, kaip gi istikriju tas filmas baigesi

pagal knyga, viskas daug maz kaip ir aiskiai pasibaigia, bet rezisierius pridejo toki sakini gale, kuris viska sumaise, ir padejo dideli klaustuka gale
o apskritai tai Martin Scorsese man yra vienas geriausiu rezisieriu, ir jo darbai labai patinka, o jeigu dar su Di Caprio bendradarbiauja, tai isvis pasaka, man jie tokie atrodo
perfect match dar nuo The Departed filmo
kokia reklama padariau
QUOTE(Blond @ 2013 10 06, 16:38)
Pasiemiau daiktelius is Norikos. Bearpaw batukai dukrytei liuks

Man irgi didinti pasirode

Mano keturmetei su vilnone kojine 10 dydis kaip tik.
Aciu mergaitems ir Norikai
aciu uz pirkinukus
QUOTE(Ingriukas @ 2013 10 06, 18:46)
labas vakaras
dar viena klausimeli turiu, per kiek laiko mazdaug gaunamos paparastai siuntos is jusu? tiesiog labai atsiprasau uz neismanyma, bet zinote, pas kiekvienas mergaites tarpininkes skirtingai
nes isvaziuoju atostogu 10.23, tai ir mastau, gauciau iki to laiko dar kazka is kazkur ar nelabai
laaabai aciu uz atsakyma
2-3 savaites paprastai, jeigu prekes is isparduotuviu, tada ilgiau uztrunkama
QUOTE(annesears @ 2013 10 06, 19:45)
aciu, uz sveikinimus
o, sveikinam