Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 270

QUOTE(Tiffany @ 2013 10 06, 20:04)
panos, rekomenduokit gera lupu blizgi, noriu pink-beige, sviesiai odai, saltam odos tipui toki universalu, dairausi i burberry  rolleyes.gif

As is Mac pirkau, nu man labai wub.gif wub.gif wub.gif
Panos, kepiau izymiasias spurgytes. Nu ziauriai patiko tas pats kepimo procesas su pagaliukais wub.gif wub.gif wub.gif Visu pirma kepiau keptuve pirkta is Amazon, o ne is Villiam ir galiu pasakyti, kad pavyko puikiai. Puikiausia keptuve thumbup.gif Tesla dariau is knygutes, kuri buvo ideta prie keptuves, pyliau pasukas vietoj pieno. Nu spurgytes minkstutes, iskilo, burnoj tirpsta wub.gif Valgem su klevu sirupu. MM, galiu pasakyti, kad ketvirtos keptuves spurgytes buvo jau apvalios biggrin.gif Kepiau pagal youtube filmuka, kur MM buvo idejus. Vaikai apsiputoje valge. Vyras apakes buvo, kaip as kompa pasistacius prie keptuves kepiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 10 06, 21:01)
laukiu,kol pirksit TB, sikart gal jau ir neliksiu ant ledo  bigsmile.gif

aciukas uz siuntinuka,merginos smile.gif sikart tik kosmetika,tai dar neisbandziau smile.gif
beje, gal zinot kas kaip pradet naudot YSL touche eclat, jungineju jungineju nieko nebega unsure.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif
QUOTE(Tiffany @ 2013 10 06, 21:04)
panos, rekomenduokit gera lupu blizgi, noriu pink-beige, sviesiai odai, saltam odos tipui toki universalu, dairausi i burberry  rolleyes.gif

pabandykit kazkuri is Chanel, arba YSL, visos labiausiai juos giria 4u.gif
QUOTE(Ramaja @ 2013 10 06, 22:18)
As is Mac pirkau, nu man labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Panos, kepiau izymiasias spurgytes. Nu ziauriai patiko tas pats kepimo procesas su pagaliukais wub.gif  wub.gif  wub.gif Visu pirma kepiau keptuve pirkta is Amazon, o ne is Villiam ir galiu pasakyti, kad pavyko puikiai. Puikiausia keptuve  thumbup.gif Tesla dariau is knygutes, kuri buvo ideta prie keptuves, pyliau pasukas vietoj pieno. Nu spurgytes minkstutes, iskilo, burnoj tirpsta  wub.gif Valgem su klevu sirupu. MM, galiu pasakyti, kad ketvirtos keptuves spurgytes buvo jau apvalios  biggrin.gif Kepiau pagal youtube filmuka, kur MM buvo idejus. Vaikai apsiputoje valge. Vyras apakes buvo, kaip as kompa pasistacius prie keptuves kepiau  lotuliukas.gif

na liuks drinks_cheers.gif man tai reikia dar pasitreniruoti kad grazutes gautusi, apvalios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 06 spalio 2013 - 21:28
Panos, kepiau izymiasias spurgytes. Nu ziauriai patiko tas pats kepimo procesas su pagaliukais wub.gif  wub.gif  wub.gif Visu pirma kepiau keptuve pirkta is Amazon, o ne is Villiam ir galiu pasakyti, kad pavyko puikiai. Puikiausia keptuve  thumbup.gif Tesla dariau is knygutes, kuri buvo ideta prie keptuves, pyliau pasukas vietoj pieno. Nu spurgytes minkstutes, iskilo, burnoj tirpsta  wub.gif Valgem su klevu sirupu. MM, galiu pasakyti, kad ketvirtos keptuves spurgytes buvo jau apvalios  biggrin.gif Kepiau pagal youtube filmuka, kur MM buvo idejus. Vaikai apsiputoje valge. Vyras apakes buvo, kaip as kompa pasistacius prie keptuves kepiau  lotuliukas.gif

Prasom pasidalinti kas patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 10 06, 21:18)

Man irgi MAC Dazzleglass patys paciausi wub.gif Dar Chanel thumbup.gif
Atsakyti
Merginos padekit, jei mano paneles kojos dydis 32, tai koki dydi UGGU imti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUOSTE: 06 spalio 2013 - 21:31
QUOTE(daliux78 @ 2013 10 06, 19:23)
as tai rekomenduociau sita labai pasiziureti filma

Shutter island

as labai vertinu filmus, kuriuos paziuriu, ir kokia savaite dar negaliu pamirsti ju, nes sukrecia labai, bet tokiu nedaug labai pasitaiko, tai vat sitas vienas is tu, apie kuri sukau galva dar keleta dienu po paziurejimo  smile.gif

drinks_cheers.gif Vienas geresniu filmu, pritariu drinks_cheers.gif Reikes dar karta paziuret. Ir su DiCaprio turbut nebuna prastu thumbup.gif
Naujas sitas labai patiko wub.gif
http://www.imdb.com/..._=nm_flmg_act_2
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 10 06, 21:32)
drinks_cheers.gif  Vienas geresniu filmu, pritariu  drinks_cheers.gif Reikes dar karta paziuret. Ir su DiCaprio turbut nebuna prastu  thumbup.gif
Naujas sitas labai patiko  wub.gif
http://www.imdb.com/..._=nm_flmg_act_2

Na va Vvaivute parase apie Mac.
As irgi DiCaprio vaidyba suzaveta. Mes su vyru "Getsbi" paziurejom, nustebau, kad ir jam ziauriai patiko.
Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2013 10 06, 21:23)
aciu uz pirkinukus  4u.gif
pabandykit kazkuri is Chanel, arba YSL, visos labiausiai juos giria  4u.gif

na liuks  drinks_cheers.gif  man tai reikia dar pasitreniruoti kad grazutes gautusi, apvalios  smile.gif

Daliukai, reikia jas greiciu vartyti, o ne kaip knygoje raso laukti 3-4 min. Po to daugiau apskrudint, kai jau apvalios buna. Pradzioj man ne spurgytes, o bliudeliai gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 10 06, 22:41)
As irgi DiCaprio vaidyba suzaveta. Mes su vyru "Getsbi" paziurejom, nustebau, kad ir jam ziauriai patiko.
Papildyta:

Daliukai, reikia jas greiciu vartyti, o ne kaip knygoje raso laukti 3-4 min. Po to daugiau apskrudint, kai jau apvalios buna. Pradzioj man ne spurgytes, o bliudeliai gavosi  lotuliukas.gif

oi, lauksiu jau ir as keptuves. mokinsimes visos graziai iskept cool.gif

o as labai girdejau daug nuomoniu apie Gatsby, kad neidomus ir istemptas unsure.gif pati nemaciau , bet siaip man pats laikotarpis labai patinka- tai tureciau uzskaityt smile.gif
as vis dar po sios dienos filmo neatsigaunu wacko.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 10 06, 21:44)

o as labai girdejau daug nuomoniu apie Gatsby, kad neidomus ir istemptas  unsure.gif  pati nemaciau , bet siaip man pats laikotarpis labai patinka- tai tureciau uzskaityt smile.gif
as vis dar po sios dienos filmo neatsigaunu  wacko.gif smile.gif

Tai klasika, del to gal... ax.gif As tikejausi nuobodybes ir nustebau, kad labai idomus filmas bigsmile.gif Visu pirma, pastatytas gerai, vaizdai grazus, graziai nufilmuota, malonu akiai. Be to, aktoriu vaidyba, DiCaprio nerealus thumbup.gif
Ir dar man patiko, kad tai nera grynai romano ekranizacija, o perpinta su siais laikais. Pvz., muzika filme siuolaikine, hitai, ne senovine kokia ir pan. biggrin.gif Apskritai filmas gerai pastatytas, intriguojantis. Mums su vyru neprailgo thumbup.gif
Atsakyti
Labai laukiam
MODNIQUE
ir
HAUTELOOK
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 10 06, 22:41)
Papildyta:

Daliukai, reikia jas greiciu vartyti, o ne kaip knygoje raso laukti 3-4 min. Po to daugiau apskrudint, kai jau apvalios buna. Pradzioj man ne spurgytes, o bliudeliai gavosi  lotuliukas.gif

aha, plius, kaip Indre pamokino, keptuve neturi buti labai karsta, nes kitaip sukeps per greitai ir gausis bliudukai, ne spurgos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 06 spalio 2013 - 23:07

QUOTE(VVaiva @ 2013 10 06, 22:28)
Man irgi MAC Dazzleglass patys paciausi  wub.gif Dar Chanel  thumbup.gif

Man irgi MAC Dazzleglass pačiausi iš visų turėtų, tik susidažo labai greit, bet vistiek... unsure.gif
Dar ir chanel Levres Sincillantes blizgesiukai superiški wub.gif

Mergytės, gražuolytės - yra nerealiom kainom Freeze24/7 https://us.ventepriv...#/catalog/11269
Man ji nereali wub.gif Tik gaila kad šiuo metu neperku, nes visko tiek, kad mažų mažiausiai metus galiu nieko nieko nepirkt doh.gif Bet kam reikia šiuo metu ko nors - proga superinė įsigyt labai kokybiškų priemonių už juokingą kainą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 06 spalio 2013 - 23:41