Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Ruošiasi žydėjimui ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 04 24, 10:45)

user posted imageuser posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Kokia gražuolė, o ir dydis koks blink.gif Ir čia skaitosi "ruošiasi"???? mano dar mažytė bet irgi jau su pumpurais. Įdomu kada ji tokia užaugs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 04 24, 13:20)
Ir čia skaitosi "ruošiasi"????

as sakyciau kad cia jau pilnumoj zydi biggrin.gif bet neturiu as magnolijos dar tai nzn kada ji ruosias o kada zydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 04 24, 14:20)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kokia gražuolė, o ir dydis koks blink.gif Ir čia skaitosi "ruošiasi"???? mano dar mažytė bet irgi jau su pumpurais. Įdomu kada ji tokia užaugs? g.gif

Už 10 m. ir Jūsų bus tokia wink.gif Maniškei gal dar tiek ir nėra smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
atejau su klausimu: turim magnolijos medeli labai panashia i susan, gal ji pati ir yra, bet jau antri metai ziedeliai nedailus, tokie lyg vietom parudave... kas joms yra ar liga ar pashala? nes per zhiema nedengta buna, o kai chia buvo paskutines shalnos lukshteliai jau buvo prasproge nors zhiedeliu dar nesimate...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2014 04 24, 15:01)
Sveikos,
atejau su klausimu: turim magnolijos medeli labai panashia i susan, gal ji pati ir yra, bet jau antri metai ziedeliai nedailus, tokie lyg vietom parudave... kas joms yra ar liga ar pashala? nes per zhiema nedengta buna, o kai chia buvo paskutines shalnos lukshteliai jau buvo prasproge nors zhiedeliu dar nesimate...
4u.gif

Nušalę, dažnai pavasarį tokį vaizdą matau pas kaimynus.
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 04 28, 14:45)
Nušalę, dažnai pavasarį tokį vaizdą matau pas kaimynus.

jo, nushale, mano itarimai pasitvirtino, nes kur dabar prasiskleide zhiedeliai (na veliau nei patys pirmieji) tai labai dailus ir grazhus thumbup.gif
reiks kitais metais dengti 4u.gif
Atsakyti
O kiek laiko zydi magnolijos? Ar ne zydejimo metu tai dailus medelis? Ar genite kazkaip?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 04 24, 10:45)

Jediara, o kaip tresiate savo magnolija?
Atsakyti
laba diena. Pas mane medis apie tris metrus. . Žydėti pradėjo po 6 m. jau treti metai žavi savo žiedais. Negeniu. dabar pats žydėjimas. Žydi apie 2-3 savaites, jei nebūna vėjuota. Va šiomis dienomis gal ir nukris žiedų daug. Vėjuota labai.
Nežinau kaip čia įdėti foto. parodyčiau....sad.gif

QUOTE(vasare02 @ 2014 04 23, 13:09)
sakykit, ar ziemoja vilniuj tos magnolijos nedengtos?

suprantu kad maza augaliuka reik apdengt, bet noriu pirkti sunsation magnolija, o ji raso iki 6m aukscio medis, tai butu gaila augint dangstyt, o paskui kad nusaltu...

butent noriu medzio formos magnolijos, o ne krumo...

Atsakyti
Mano pankė Susan pirkta prieš kokius tris-keturis metus, dabar ūgtelėjus iki ~1,5m, bet žiedų dar nebūna daug, šiemet rekordas smile.gif Gal kad gauna daugiau vakarinės saulės, žiemą nedengiu, stengiuos kasmet pavaišint krūva pušų spyglių.

user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
sianakt mano magnolija nusalo verysad.gif Turejo viena zieda jau, taip laukiau, kada prazydes wub.gif Apsukau medeli nakciai agro plevele, kad apsaugociau nuo salnos, bet turbut pakenkiau. Kodel nusalo? Gal, kad ta plevele lietesi su medeliu? Ar atsigaus kazin, ar jau viskas? verysad.gif
Atsakyti