Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

QUOTE(eglute-2002 @ 2014 05 03, 10:40)
Sveikos, mergaites 4u.gif
sianakt mano magnolija nusalo verysad.gif Turejo viena zieda jau, taip laukiau, kada prazydes wub.gif Apsukau medeli nakciai agro plevele, kad apsaugociau nuo salnos, bet turbut pakenkiau. Kodel nusalo? Gal, kad ta plevele lietesi su medeliu? Ar atsigaus kazin, ar jau viskas? verysad.gif

Mano magnolija irgi visa nušalo. Tiesiog rudi žiedai, kaip atrodo baisiai...nuleidau rankas visai....O žiedų buvo jūra...........................na ką padarysi, gamta yra gamta................
Atsakyti
QUOTE(BaTika @ 2014 05 03, 19:40)
Mano magnolija irgi visa nušalo. Tiesiog rudi žiedai, kaip atrodo baisiai...nuleidau rankas visai....O žiedų buvo jūra...........................na ką padarysi, gamta yra gamta................

verysad.gif console.gif , nu ziauriai skaudu... Tai kaip jas issaugoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2014 05 03, 20:27)
verysad.gif  console.gif , nu ziauriai skaudu... Tai kaip jas issaugoti?  unsure.gif

medziui nieko..jis vel zydes kitais metais..bet va jau siais metais ziedai viskas...pasidziaugiau savaite:(
Atsakyti
Taip, mano magnolijos žiedai taip pat nušąlo, bet aš dar spėjau pasidžiaugti jais smile.gif
Atsakyti
užuojauta jum verysad.gif o jei butumet denge nakciai agro plevele?žaidimas bet grozis gal butu išsaugotas? užknisa tos šalnos doh.gif
Atsakyti
Ir mano po savaitgalio nurudo visi žiedai.. o tokie gražūs buvo... gaila. tikėkimės kad bent jau medelis nenušals...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 05 05, 10:18)
Ir mano po savaitgalio nurudo visi žiedai.. o tokie gražūs buvo... gaila. tikėkimės kad bent jau medelis nenušals...

Nenušalo medelis tikrai. Net jei yra neišsiskleidusių "katinėlių", tai jie irgi nenušalo - pražys . Po 2 naktų šalnų, kurios buvo apie balandžio 24 , mano magnojijos žiedai buvo nušalę nurudę. Tie kurie nebuvo išsiskleidę pražydo, bet ši šalna juos irgi pribaigė.
Dar yra neišsiskleidusių, tai laukiu vėl . Aišku gražiausiai kai žydi daug daug, o ne vienas kitas.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2014 05 05, 11:27)
Nenušalo medelis tikrai. Net jei yra neišsiskleidusių "katinėlių", tai jie irgi nenušalo - pražys . Po 2 naktų šalnų, kurios buvo apie balandžio 24 , mano magnojijos žiedai buvo nušalę nurudę. Tie kurie nebuvo išsiskleidę pražydo, bet ši šalna juos irgi pribaigė.
Dar yra neišsiskleidusių, tai laukiu vėl . Aišku gražiausiai kai žydi daug daug, o ne vienas kitas.

gal mano medelis pavyko ideti i si tinklapi..pries nusalima

http://public.fotki....s/pict8050.html
Atsakyti
Sveikos.
Pernai pasisodinom magnoliją. O šiemet jau tokie radiniai. Čia sėklos brandinamos?? Pilna tokių "vaisių" smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freimule: 27 liepos 2014 - 16:19
Mergaitės, man reikia patarimo. Po sekmadienio gausiu žvaigždinę magnoliją (ir ankstyvąją sakurą), noriu nusipirkti mulčio. Susipainiojau: ar rinktis vidutinio stambumo pušų žievę ar maumedžio mulčą? Ir dar, ar šitos durpės universalus durpių substratas tinka magnolijai (į duobę pamaišyti su žeme). Noriu užsisakyti iš "Senukų", kad man į rajoną atvežtų.
Atsakyti
Valiooo. Mano magnolija, kur pavasarį nušalo su visais žiedais, atsigavo, stipriai susikrūmijo ir ... pražydo vėl. dabar thumbup.gif Trys žiedai jau skleidžiasi ir dar matau kad bus...
Atsakyti
laba diena Magnoliju myletojos, noriu paklausti ko truksta, kad nezydi Magnolijos krumas? Pries kokiu tris metus pirktas, bet ne karto nezydejo.
Atsakyti