Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Pas mus irgi paminkliukas vėluoja... verysad.gif
Mačiau ant akmens iškaltą angeliuką: buvau davus dailininkui paveikslėlį, tai jis jį "pagrąžino", nes, jo nuomone, trūko aureolės... O man net ir dėl to skaudu, nes visą vaizdą sugadino: juk tas paveiksliukas pusę metų šalia Aliuko lovelės kabėjo ir Aliukui labai patiko... verysad.gif
O sutarties mes irgi jokios neturime. Viliamės tik, kad spės padaryti viską iki vėlinių.
Papildyta:
QUOTE(Laura' @ 2006 10 06, 13:07)
Mano broliukas irgi Karmėlavos kapinėse palaidotas. Bet pastebėjom, kad gėlytes kartais stirnos nuėda, iš miško atklydę, ypatingai mėgsta našlaites. Ir dabar matėm pėdučių į žemę įspaustų. Aišku, tvorelė stirnom tikrai nereikalinga. Liūdna, kad žmonės sugeba taip elgtis  verysad.gif

Tik kad stirnos neėda kempinėlių, į kurias būna sudėtos gėlytės, ar angeliuko, kurį Aliukui prie kryžiaus buvau padėjusi: tai buvo jo draugų atsisveikinimo dovana... verysad.gif
Todėl ir liūdna...
Atsakyti
Sveikutės, buvau išvažiavusi į šiaulius atsisveikinti ir aplankyti savo seneliukų bei krikšto dukrytės. Taip gera namie, jūsų be galo pasiilgau...
Antradienį važiuoju į dirbtuves pas dailininką pasižiūrėti paminkliuko ar viskas tinka, penktadienį jau turėtų pastatyti.
Beana, aš jau ko gero nieko nebesodinsiu, nes nu neberandu tokiu laiku sodinamų man patinkančių gėlyčių, pas mus neypatingai daug vietos gėlytėms sodimti, tik ta tuščiavidurė širdis, maždaug metro ilgio, tai sugalvojau į jos vidurį įdėti angeliuką kuris buvo visą laiką ant jos kapelio kol nebuvo paminkliuko, aplink jį žadu priberti dekoratyvinių akmenėlių ar spalvotų stikliukų ir gražiai padėti dvi iš vienos pusės, dvi iš kitos pusės kalijas ar lelijų šakas. Bet jau dabar, prieš išvažiuodama pasodinsiu gėlyčių svogūnėlius, kad pavasarį jai žydėtų, nes aš taip greitai negrįšiu. Tad kad ramia širdimi išvažiuočiau (nors nelabai tikiu kad taip bus...)
Atsakyti
QUOTE(ruta33 @ 2006 10 07, 13:36)
Nepergyvenk taip, viskas praeis, turi buti viskas gerai. O kaip tavo  sveikatele, ar viskas gerai?

Sveikata lyg ir nesiskundžiu, gal kiek peršalimas bando kabintis, bet tai smulkmena.

QUOTE(Rugiaveide @ 2006 10 08, 10:33)
Pas mus irgi paminkliukas vėluoja...  verysad.gif
Mačiau ant akmens iškaltą angeliuką: buvau davus dailininkui paveikslėlį, tai jis jį "pagrąžino", nes, jo nuomone, trūko aureolės... O man net ir dėl to skaudu, nes visą vaizdą sugadino: juk tas paveiksliukas pusę metų šalia Aliuko lovelės kabėjo ir Aliukui labai patiko...  verysad.gif
O sutarties mes irgi jokios neturime. Viliamės tik, kad spės padaryti viską iki vėlinių.

Iš tikrųjų turėtų būti pikta, kad nepasitaręs padarė. Aš turbūt gerokai įsiuščiau. O sutartis geras dalykas, daug paprasčiau iškilusius ginčus spręsti.

QUOTE(Jennifer @ 2006 10 08, 21:51)
Beana, aš jau ko gero nieko nebesodinsiu, nes nu neberandu tokiu laiku sodinamų man patinkančių gėlyčių, pas mus neypatingai daug vietos gėlytėms sodimti, tik ta tuščiavidurė širdis, maždaug metro ilgio, tai sugalvojau į jos vidurį įdėti angeliuką kuris buvo visą laiką ant jos kapelio kol nebuvo paminkliuko, aplink jį žadu priberti dekoratyvinių akmenėlių ar spalvotų stikliukų ir gražiai padėti dvi iš vienos pusės, dvi iš kitos pusės kalijas ar lelijų šakas. Bet jau dabar, prieš išvažiuodama pasodinsiu gėlyčių svogūnėlius, kad pavasarį jai žydėtų, nes aš taip greitai negrįšiu. Tad kad ramia širdimi išvažiuočiau (nors nelabai tikiu kad taip bus...)

Pas mane irgi nėra daug vietos sodinti, tik viduriukas. Bet aš dar kažkokių gėlyčių radau, tik nežinau kaip vadinasi. O ir turbūt labai trumpam jos bus, nes jau kaip ir šalnas praneša. Pavasarį dar norėčiau kampučiuose po kokį krūmelį pasodinti, kad truputį daugiau žalumos būtų.
Atsakyti
Beana, kai nufotografuosi paminkliuką įdėk pasižiūrėti, jei nebus tau tai per sunku...
Atsakyti
Tik kokybė nekokia, nes fotografuota telefonu, pamiršom paimti fotoaparatą. Bet bendras vaizdas daugmaž matosi. Mano mažylės kapelis.

Atsakyti
QUOTE(beana @ 2006 10 09, 10:56)
Tik kokybė nekokia, nes fotografuota telefonu, pamiršom paimti fotoaparatą. Bet bendras vaizdas daugmaž matosi. Mano mažylės kapelis.

Labai labai gražu... cry.gif cry.gif verysad.gif
Atsakyti
Labai labai gražu... 

Ačiū.
Kai tau pastatys paminkliuką irgi įmesk, kiek mano fantazija traukia, tai tavo turėtų būti labai gražus ir gana nestandartinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beana: 09 spalio 2006 - 12:17
QUOTE(beana @ 2006 10 09, 11:56)

Ir man labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(beana @ 2006 10 09, 11:56)

Labai gražus paminkliukas!!

Aš norėčiau irgi jau statyti, bet girdėjau yra prietaras, jog iki metų negalima, o taip noriu. Atrodo, jog pastatysiu paminkliuką ir bus mano Angeleliui kažkaip gražiau, nes dabar tas kryžius, nors ir gražus, bet kažkaip skurdžiai ir vienišai atrodo.

dėl gėlyčių- šiuo metu našlaites dažniausiai sodina ir chrizantemas, nes jos iki šalnų žydi
Atsakyti
QUOTE(beana @ 2006 10 09, 12:15)
Ačiū.
Kai tau pastatys paminkliuką irgi įmesk, kiek mano fantazija traukia, tai tavo turėtų būti labai gražus ir gana nestandartinis.

būtinai įmesiu, nemanau kad bus kažkas ypatingo, bet iš visos širdies, ir kad tik padarytų taip kaip aš noriu, ryt žiūrėsime...

Na aš irgi girdėjau tokį prietarą, kad anksti negalima judinti, kad reikia metinėms pastatyti paminkliuką, bet ką aš žinau, geriausia daryti kaip širdis liepia.
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2006 10 09, 17:09)
Aš norėčiau irgi jau statyti, bet girdėjau yra prietaras, jog iki metų negalima, o taip noriu. Atrodo, jog pastatysiu paminkliuką ir bus mano Angeleliui kažkaip gražiau, nes dabar tas kryžius, nors ir gražus, bet kažkaip skurdžiai ir vienišai atrodo.

Man tai atrodo, kad šitas prietaras kilęs iš to, kad per tuos metus spėtų susigulėti žemės. Bet juk vaikučiams ir duobės būna daug mažesnės, tai, man atrodo, jei ir pastatysi anksčiau nieko baisaus neatsitiks.
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2006 10 09, 17:09)
Labai gražus paminkliukas!!

Man irgi daug kas apie tą prietarą minėjo, bet aš nepaisau: statom dabar paminkliuką (nuo Alekso mirties dar nepraėjus 3 mėnesiams). Juolab, kad, kol nesutvarkyta kapavietė, nieko negaliu sodinti: vieni akmenys ir molis... O čia dar ta laikina medinė tvorelė "dingo", tad dar vieną laikiną užsakinėti nematau prasmės, jei jau taip darosi...
Beje, manau, kad svarbiau yra, kad per metines paminkliukas jau būtų pastatytas: kunigas jį pašventina. O jei nebus, tik skaudžiau tėvams bus. Juk tie gamintojai dažniausiai vistiek nevykdo savo pažadų laiku pagaminti, vėluoja kokį mėnesį: dar niekam, ką pažįstu, nepadarė laiku ar juolab anksčiau laiko.
Kiekviena mama ir tėtis geriau jaučia, kada jų vaikeliui paminkliuką statyti reikia.
Beje, vakar viena močiutė pasakė, kad jei paminkliukas be kryžiaus, tai kunigas nešventins. Ką Jūs manot? Manau, kam vaikeliui tą kryžių dar dėti, jei jau beveik visą gyvenimą jis tą kryželį nešė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 10 spalio 2006 - 08:17