QUOTE(ruta33 @ 2006 10 07, 13:36)
Nepergyvenk taip, viskas praeis, turi buti viskas gerai. O kaip tavo sveikatele, ar viskas gerai?
Sveikata lyg ir nesiskundžiu, gal kiek peršalimas bando kabintis, bet tai smulkmena.
QUOTE(Rugiaveide @ 2006 10 08, 10:33)
Pas mus irgi paminkliukas vėluoja...
Mačiau ant akmens iškaltą angeliuką: buvau davus dailininkui paveikslėlį, tai jis jį "pagrąžino", nes, jo nuomone, trūko aureolės... O man net ir dėl to skaudu, nes visą vaizdą sugadino: juk tas paveiksliukas pusę metų šalia Aliuko lovelės kabėjo ir Aliukui labai patiko...
O sutarties mes irgi jokios neturime. Viliamės tik, kad spės padaryti viską iki vėlinių.
Iš tikrųjų turėtų būti pikta, kad nepasitaręs padarė. Aš turbūt gerokai įsiuščiau. O sutartis geras dalykas, daug paprasčiau iškilusius ginčus spręsti.
QUOTE(Jennifer @ 2006 10 08, 21:51)
Beana, aš jau ko gero nieko nebesodinsiu, nes nu neberandu tokiu laiku sodinamų man patinkančių gėlyčių, pas mus neypatingai daug vietos gėlytėms sodimti, tik ta tuščiavidurė širdis, maždaug metro ilgio, tai sugalvojau į jos vidurį įdėti angeliuką kuris buvo visą laiką ant jos kapelio kol nebuvo paminkliuko, aplink jį žadu priberti dekoratyvinių akmenėlių ar spalvotų stikliukų ir gražiai padėti dvi iš vienos pusės, dvi iš kitos pusės kalijas ar lelijų šakas. Bet jau dabar, prieš išvažiuodama pasodinsiu gėlyčių svogūnėlius, kad pavasarį jai žydėtų, nes aš taip greitai negrįšiu. Tad kad ramia širdimi išvažiuočiau (nors nelabai tikiu kad taip bus...)
Pas mane irgi nėra daug vietos sodinti, tik viduriukas. Bet aš dar kažkokių gėlyčių radau, tik nežinau kaip vadinasi. O ir turbūt labai trumpam jos bus, nes jau kaip ir šalnas praneša. Pavasarį dar norėčiau kampučiuose po kokį krūmelį pasodinti, kad truputį daugiau žalumos būtų.