QUOTE(Jennifer @ 2006 09 29, 18:57)
Aš tiek daug vis noriu parašyti, bet uždarau landą ir nueinu nuo kompiuterio.
Labai sunkus periodas buvo ir mums suvyru, lipdėme viską, nors neturėjome to varikliuko, nebeturėjome dėl ko viso to daryti, bet padarėme, sulipdėme, kaip prisimenu, tai buvo iš ties sunku ir baisu... Stiprybės ir kantrybės...
O dėl to paties vardo, tai aš asmeniškai žinau kad sugrįš mūsų Karolytė, ji sakė, ir labai labai norėčiau pavadinti ją tuo pačiu vardu, nes man nėra gražesnio vardo nei šis, deja, žinau kad man to niekas neleis ir tikrai nesuprastų bei gal būt netgi pasmerktų. Šis vardas buvo mūsų seniai seniai išrinktas, dar tada kai tik retkarčiais pasvajodavome apie šeimą, jis išlauktas, išnešiotas ir pats pačiausias...
Todėl aš kuo puikiausiai suprantu tuos kurie duodą tokį pat vardą, ir nė truputėlio nesistebiu bei nesmerkiu. Jeigu žmogui to norisi, na ir gerai, tegul, juk svarbu kad darai tai ko tikrai nori ir ką širdis liepia...
O gal kitai gimusiai mergytei butu geriau duoti du vardelius,is kuriu antras butu mirusios sesutės.Tikiu kad labai labai norint gali įvykti stebuklas ir tavo dukrytė grys pas tave kito vaikelio pavidalu.O jeigu ne?O jei pajusi kad tai ne isejusi tavo Karolytė,o kitas zmogutis?Ar taip jai,tik gimusiai nebutu nulemta gyventi savo sesutės nenugyvento gyvenimėlio,ar tai pagaliau jai jau suaugusiai netaptu nasta?Juk visuomet ja lygintumėt su isėjusia.Labai sunkus periodas buvo ir mums suvyru, lipdėme viską, nors neturėjome to varikliuko, nebeturėjome dėl ko viso to daryti, bet padarėme, sulipdėme, kaip prisimenu, tai buvo iš ties sunku ir baisu... Stiprybės ir kantrybės...
O dėl to paties vardo, tai aš asmeniškai žinau kad sugrįš mūsų Karolytė, ji sakė, ir labai labai norėčiau pavadinti ją tuo pačiu vardu, nes man nėra gražesnio vardo nei šis, deja, žinau kad man to niekas neleis ir tikrai nesuprastų bei gal būt netgi pasmerktų. Šis vardas buvo mūsų seniai seniai išrinktas, dar tada kai tik retkarčiais pasvajodavome apie šeimą, jis išlauktas, išnešiotas ir pats pačiausias...
Todėl aš kuo puikiausiai suprantu tuos kurie duodą tokį pat vardą, ir nė truputėlio nesistebiu bei nesmerkiu. Jeigu žmogui to norisi, na ir gerai, tegul, juk svarbu kad darai tai ko tikrai nori ir ką širdis liepia...
Tikrai labai sunku patarti tokiu atveju,bet manau,ne vardas svarbiausia,o zmogus.Dave savo kitam vaikeliui antra varda Karolis arba Karolina,tikrai maloniai pagerbsit savo angelėli, o jusu vaikiukas turės pati nuostabiausia angela sarga-savo sesyte.