QUOTE(BusGerai @ 2006 10 18, 22:14)
Brangioji, tikrai nueik pas gydytoją, nebeleisk sau taip kentėti. O Martynas galbūt vemia, nes dabar siaučia virusas, pasireiškia stipriu vėmimu, bet trunka tik apie pusę paros, reikia kuo daugiau skysčių gert, aišku vistiek reiktų vaiko gydytojai pranešt.
Na, šiandien pagaliau patekau pas gydytoją: nuėjau į polikliniką nuo 7 val ryto, buvau šešta eilėje, kai gydytoja nuo 8 val dirba... Prastovėjau valandą lauke, paskui dar valandą eilėj pralaukiau, besinervuodama, ar spėsiu vyrą į darbą išleisti... Priėjau, spaudimas šokinėja, bet man šiandien tai jau galvos neskauda... Pakraipė galvą, sako: gal migrena? O aš tai gi žinau, kas yra migrena: sergu nuo paauglystės, ji pas mus paveldima. Nepanašu tai į migreną: tavaruoja, tiksi akyse, galva plyšta - ir taip 4 paras. Žodžiu, gavau siuntimą pas neurologą antradieniui, tai eisiu. Tik bijau: juk mano mažylis mirė nuo galvos smegenų vėžio... O viena iš numanomų vėžio priežasčių - stresas... Tikiuosi, bus kas nors pagydomo bent jau... O rytoj darysiuos tyrimus visokius.
Martynas šiandien nebevemia, temperatūros nėra. Gal ir virusas buvo, gal bananų "padaugino" - kas žino. Bet kokiu atveju, vaikų gydytoja žinojo nuo pat pradžių, bet pasirodžiusi nebuvo... Nepasitikiu aš ja, bet neturiu iš ko rinktis: ji pas mus miestely vienintelė...