Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių turgelis

PARDUODU. Nauji, iš originalaus puslapio, michael kors mokasinai, odiniai, usa 8,5 dydis, viduje 255.5cm, minkšti ir patogūs. pagauti už itin gerą kainą. 40.00Eur
user posted image

user posted image
Atsakyti
Daug nauju ir devetu drabuziu, batu, aksesuaru!
Labai nedideles kainos - zinomi prekiniai zenklai:
http://www.vinted.lt...uliai/drabuziai

user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
Nauji Michael Kors sneakeriai. Šių metų "must have". Minkštos odos. Labai patogūs. Tobuli wub.gif Labai gaila, bet man mažoki. Jei kas pasiūlytų, mielai pirkčiau didesnius.
7 dydis. Viduje 24,5 cm. Man su 24,5 cm pėda spaudžia. Kaina 70 eur.

user posted image
user posted image
Nauji Ralph Lauren originalūs aulinukai. Begalo patogūs. Natūralios verstos odos. Realybėje žymiai gražesni!
JAV jų kaina 95$.
Vidpadis ~24.6 cm. Tiks 37.5-38 dydžiui. Parduodu už 49 eur.

user posted image
Pasakiško grožio originalios, tikros odos Guess platformos wub.gif Begalo gaila, bet man mažos. US 7, manau tiktų EU 36-37 avinčioms. Vidpadis 24 cm.
Pagautos su didelėmis nuolaidomis. Parduodu TIK už 55 eur. Vien todėl, kad nesezonas...

user posted image
2 kartus dėvėti ir išskalbti Tommy Hilfiger džinsiniai leginsai aukštesniu liemeniu. Kaip nauji! Puikiai paslepia pilvuką, kam reikia rolleyes.gif Labai patogūs. 2 dydis. Mano supratimu atitinka 25 dydį.
Kaina 25 eur.

user posted image
Nauji Tommy Hilfiger skinny džinsiukai. Minkšti, tamprūs, begalo patogūs. Man laisvi. 2 dydis. Atitinka 36 dydi.
Kaina 35 eur.

user posted image
Naujas. Originalus. Prabangus, solidus Michael Kors laikrodis Su odine apyranke. Su dėžute, etikete, knygute. Puikiai tiks dovanai!
JAV jo kaina 180$ (ši kaina etiketėje). LT jis 225€ kainuoja. Parduodu pigiau, nei mokėjau. Parduodu už 105 eur.

Papildyta:
user posted image
Originalūs, nauji Ralph Lauren slim fit džinsai. 32W34L dydis. Maždaug atitinka dydis. Tikėjomės didintų. Pirkti su ypač didele nuolaida. Atiduodu už 44 eur.

user posted image
Naujas Tommy Hilfiger megztinis-švarkelis. Prabangus, subtilus. Labai labai wub.gif M dydis. Tokį ir atitinka. Laba gaila, bet maniškiui mažokas verysad.gif Kaina 80 eur.

user posted image
Tommy Hilfiger nauji Slim fit džinsai. Realybėje atrodo identiškai kaip ir šioje foto. 33W/34L, dydį atitinka. Maniškiui dideli. Pirkti su didele nuolaida. Kaina TIK 38 eur.

Guess naujas džemperis. Pirktas su labai didele nuolaida. M dydis. Tokį ir atitinka. Kaina 45 eur.

user posted imageuser posted imageuser posted image
V&V boutique trikotažinė suknelė-tunika.
Universali Viktorijos Vaičiulienės kurta suknelė-tunika. Tinka dėvėti ir kaip suknelę, ir kaip tuniką prie tympučių. Tiks tiek progai pasipuošti, tiek ir dėvėti kaip tuniką kasdienai.
Aš kelis kartus dėvėjau nėštumo metu, nes ji labai gerai tempiasi. Tačiau ji nėra spec. nėščioms skirta.
XS dydis, bet dėl savo tamprumo labai universali.
Pirkta nauja. Dėvėjau kelis kartus. Būklė puiki.
KAINA 30 EUR.

V&V boutique suknelė tunika. Ypatinga Viktorijos Vaičiulienės kurta suknelė-tunika. Tinka dėvėti ir kaip suknelę, ir kaip tuniką prie tympučių. Tiks tiek progai pasipuošti, tiek ir dėvėti kaip tuniką kasdienai. Diržas apsisiaučia porą kartų, jis tokios perregimos medžiagos kaip ir nugara.
XS dydis. Tokį ir atitinka.
Pirkta nauja. Dėvėjau per 2 šventes. Būklė ideali.
KAINA 35 EUR.

Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Nauji Guess odiniai batai. Natūralios odos. Mano rudi. Originalūs. Siųsti iš Jav. Labai patogūs. Natūralios odos. US 7.5. Atitinka 37.5-38 dydi.
Pirkti su didele nuolaida. Jų kaina 159$. Parduodu už 79 eur.

user posted image
user posted image
Nauja Ralph Lauren pavasarinė/rudeninė striukė. Jav kaina 295 dol. Pirkta su begalo didele nuolaida. L dydis. Šiek tiek į didesnę pusę. Kaina 55 eur.
Atsakyti

NAUJA Giani Bernini rankinė - Giani Bernini Annabelle Patchwork Tote,
pirkta su labai didele nuolaida.
60 eur 54 eur

Double shoulder strap with 11" drop
Top zip closure
Exterior features gold-tone hardware, logo plaque and 1 back zip pocket
Interior features 1 zip pocket and 1 slip pocket
11-1/2" W x 10" H x 5" D (coliai)

user posted image
Atsakyti
Parduodu naujas odines Nine West Sea Horse basutes. Puostos zerinciomis akutemis. Tik matuotos. Dydis us 8.5 atitinka europietiska 39 dydi.Padukas 25.6cm.
45e.
user posted image
Atsakyti
Parduodame Columbia striuke. Pirkta is paaugliu skyriaus- dydis XL ( atitinka suaugusiu M-L,maziausia 170cm ugiui)
user posted image
Atsakyti
Parduodu 2 MAXIMOS maiselius XS-S dydzio mot. rubelius (apie 50vnt) 15eu.

Dovanoju maiseli rubu. Siauliai
Atsakyti
Parduodu, 8.5 usa, Michael Kors mūsų 39 dydis, nerealūs, avėti pusvalandį, man didoki verysad.gif 105.00Eur
user posted image
Atsakyti
Parduodam. USA 13 dydį, rust spalva, jcrew factory. Pasiliekam mažesnius. 32.00Eur.
https://factory.jcre...p;bmUID=leFo1Ah
user posted image
Atsakyti
Ralph Lauren originali, persikinė suknelė. M dydis. Iki keliukų. Užsidėta vieną kartą, šventei. Yra ir etiketė, kuri nuimta.
Kaina - 70 Eur.

AŽ.
Šiauliai
Galiu siųsti.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 05 09, 16:26)
Nauja GUESS rankine, dirbtine oda, atsisiusta is JAV.
Tik vakar nukirpau etikete ir pabuvau su ja fotosesijoje, daugiau nebuvau nei vieno karto isejusi is namu. Panevezietes kvieciamos apziureti gyvai.
Panevezyje prekybos centre RYO, Denim parduotuveje lygiai tokia pati kainuoja 169 eur.
Parduodu uz 87 eur + siuntimas.
user posted image
user posted image

Siuntimas mano saskaita 4u.gif
Atsakyti
Vieną kartą vilkėta (mokyklos išleistuvių vakarui) dizainerio Dave and Johnny suknelė. Sijonas su kišenėmis, viršutinė dalis su žėrinčiomis akutėmis. Viršutinę dalį rinkomės, kad dengtų pilvą, matosi nuotraukose (daugiau lapelių). Lietuvoje bus birželio 17 d. (USA dydis 9-10, EU (M-L). Tikrai būsite išskirtinė. Kaina 190 Eur wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaunas.
Atsakyti