Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių turgelis

Karrimor sportiniai bėgimui skirti bateliai. Avėti, bet tvarkingi. 36/36,5 dydis. 20 Eur.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Naujausios kolekcijos ECCO SOFT 7 linijos 43 dydzio batai.
user posted image
user posted image
cia detali apziura:
http://shopeu.ecco.c...71158?navId=220

batai naujausios sio rudens kolekcijos ir neturi jokios nuolaidos (ju kaina 130 e)
atiduosim uz 85 eur nes vyrui mazoki.

siunciu reg pastu nemokamai.
Atsakyti
user posted imageuser posted image
UGG originalūs sneakeriai aukštesniu aulu. Labai gražūs, patogūs, lankstus padas. Šone užsitraukia užtrauktuku. Viduje vilnonis vidpadukas. Begalo gaila, bet man mažoki. Buvau nuėjusi iki mašinos ir atgal, vis tik labai spaudžia. Tad kaip ir nauji. Nuplausiu padą ir neliks jokių avėjimo žymių ;-)
Viduje 24.5 cm. Man su tokia pėda spaudžia. Tad idealiausia 24 cm pėdai, 37-37,5 avinčioms.
85eur --> 41 eur.

user posted imageuser posted imageuser posted image
Nauji Calvin Klein aukštakulniai. Originalūs. Klasika. Tiks tiek prie džinsų, tiek prie suknelių, tiek ir prie darbinės aprangos.
Kaip bebūtų gaila, man mažoki.
Odiniai.
Šone CK logotipas.
US7.5. Atitinka EU 37-37.5. Aš su 24.5 cm pėda įkišu, bet spaudžia.
115eur -> atiduodu už 39 eur.

Nauji Ugg vandeniui atsparūs aulinukai. Originalūs. Sau pasilikau kitą dydį.
Tobuli! Labai patogūs. Na UGG vardas kalba pats už save...
Natūrali oda, kuri dar ir atspari vandeniui! Viduje vilnonis padukas.
Etiketėje US7, EU38. Viduje 24.5 cm.
Jav jų kaina 160$. atiduodu vos už 49 eur.

Australia Luxe žieminiai batai. Kokybė ženkliai geresnė už UGG. Tobuli. Labai gaila, bet nepataikiau su dydžiu. Viduje labai storas avikailis. US8, EU39. Vidpadis 25,5 cm.
JAV kaina 369$. Pirkau su labai didele nuolaida. Atiduodu vos už 85eur.

Papildyta:
user posted image
Originalūs, nauji Ralph Lauren slim fit džinsai. 32W34L dydis. Maždaug atitinka dydis. Tikėjomės didintų. Pirkti su ypač didele nuolaida. Atiduodu už 39 eur.

V&V boutique trikotažinė suknelė-tunika.
Universali Viktorijos Vaičiulienės kurta suknelė-tunika. Tinka dėvėti ir kaip suknelę, ir kaip tuniką prie tympučių. Tiks tiek progai pasipuošti, tiek ir dėvėti kaip tuniką kasdienai.
Aš kelis kartus dėvėjau nėštumo metu, nes ji labai gerai tempiasi. Tačiau ji nėra spec. nėščioms skirta.
XS dydis, bet dėl savo tamprumo labai universali.
Pirkta nauja. Dėvėjau kelis kartus. Būklė puiki.
KAINA 28 EUR.

V&V boutique suknelė tunika. Ypatinga Viktorijos Vaičiulienės kurta suknelė-tunika. Tinka dėvėti ir kaip suknelę, ir kaip tuniką prie tympučių. Tiks tiek progai pasipuošti, tiek ir dėvėti kaip tuniką kasdienai. Diržas apsisiaučia porą kartų, jis tokios perregimos medžiagos kaip ir nugara.
XS dydis. Tokį ir atitinka.
Pirkta nauja. Dėvėjau per 2 šventes. Būklė ideali.
KAINA 25 EUR.

Nauji Guess odiniai batai. Natūralios odos. Mano rudi. Originalūs. Siųsti iš Jav. Labai patogūs. Natūralios odos. US 7.5. Atitinka 37.5-38 dydi.
Pirkti su didele nuolaida. Jų kaina 159$. Parduodu už 79 eur.

Papildyta:

user posted image
user posted image
Nauji Ralph Lauren originalūs aulinukai. Begalo patogūs. Natūralios verstos odos. Realybėje žymiai gražesni!
JAV jų kaina 95$.
Vidpadis ~24.6 cm. Tiks 37.5-38 dydžiui. Parduodu už 49 eur.

user posted image
Nauji Tommy Hilfiger skinny džinsiukai. Minkšti, tamprūs, begalo patogūs. Man laisvi. 2 dydis. Atitinka 36 dydi.
Kaina 35 eur.

user posted image user posted image
user posted image
Naujos Tommy Hilfiger basutės. Originalios. Tobulos! Labai patogios! Odinės. Sau pasilikau didesnį dydį.
US7. Tiks 36.5-37 EU dėvinčioms. 23.5-24 cm pėdai.
Pas mus jos kainuoja 95 eur. Atiduodu vos už 39 eur.

user posted image
Naujas. Originalus. Prabangus, solidus Michael Kors laikrodis Su odine apyranke. Su dėžute, etikete, knygute. Puikiai tiks dovanai!
JAV jo kaina 180$ (ši kaina etiketėje). LT jis 225€ kainuoja. Parduodu pigiau, nei mokėjau. Parduodu už 89 eur.
Atsakyti
Nauja , stilinga ,šį sezoną madingiausio modelio SISTERS POINT liemenė wub.gif geras ilgis , su kišenėm , susijuosia diržu :super dydis M /L , kaina 22 eurai 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Nauja , nuostabi 100% ŠILKINĖ & OTHER STORIES palaidinė wub.gif elegantiškas marškinukų tipo modelis , kokybė nepriekaištinga , nuostabios spalvos wub.gif dydis 36 , kaina 30 eurų 4u.gif
user posted image
user posted image
Nauja , labai stilinga , faina VILA striukė :super labai kokybiška , pakankamai šilta , aukštu kaklu :super spalva tamsiai ruda wub.gif dydis M , kaina 45 eurai 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Naujas šiltas , stilingas kardiganas wub.gif 100% mohera :super labai fainas , laisvas modelis :super tiks ir S-ui ir M-ui ,kaina 24 eurai 4u.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
user posted image

Lakinės odos rankų darbo Chester bateliai, nauji, dydis 37. Vilnius, galimas siuntimas. 40 EUR.
Atsakyti
Sveikos,
Parduodu du kuponus į Atostogų parką (netoli Palangos).

NERIBOTAS 1 dienos apsilankymas baseinų ir pirčių komplekse bei GEOTERMINĖJE MINERALŲ JŪROJE, kuris galioja darbo dienomis.

Kuponai iš Grupinis.lt,  galioja iki 2016-09-30.

Pirkau po 19.90 Eur/vnt. Parduodu po 16 Eur/vnt. Vertė be kupono 31 Eur/vnt. Deja pati nebegaliu pasinaudoti kuponais, todėl tai puiki proga jums dar pasilepinti vasariškais malonumais už puikią kainą.o 16 Eur/vnt. Vertė be kupono 31 Eur/vnt. Deja pati nebegaliu pasinaudoti kuponais, todėl tai puiki proga jums dar pasilepinti vasariškais malonumais už puikią kainą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimasala: 06 rugsėjo 2016 - 13:30
Nauja striuke Columbia
Parduodam nauja striuke Columbia. Parsisiuntem bet per didele. Pirkta is paaugliu skyriaus bet tiktu M dydi nesiojanciam vyrui netgi. 165 ugiui ji per didele gerokai. Visiskai nauja. Neperslampama.
Ismatavimai ilgis 72 cm. Rankove nuo pazasties 55 cm. (Nuo paties pamatuoti negaliu nes nera aiskios linijos) visas rankoves ilgis nuo kapisono 78cm Apimtis po pazastimis 55cm x 2.

user posted image
Atsakyti
Parduodu iš 6PM pirktas mano vyrui per dideles Columbia kelnes:
Dydis XL tall (nuo 180 ūgio). Kaina 50eu.
http://www.6pm.com/c...l-surplus-green
user posted image

Iš 6PM pirktus UGG Bueller batus:
Dydis US11, 29,5cm vidpadis. Kaina 57eu.
http://www.6pm.com/u...y-leather-suede
user posted image
Atsakyti
ARTEJA SALCIAI IR ZIEMUZE santa2.gif

Pasipuošk wub.gif
Puspaltis -15eur + SIUNTIMAS NEMOKAMAS

dydis: 38, minimaliaia iliemenuotas, skeltukas gale, šiltas.
Ilgis 102cm, Liemuo 51*2 cm, krutine51*2cm
Rankove nuo petuko 68cm, vidine siule 51 cm.
kokybė puiki, kailis dirbtinas. Spalva-juodas

user posted image
user posted image
Atsakyti
Naujas, su etikete, Polo Ralph Lauren Men's Half Zip French Rib Cotton Sweater L dydis, didintas. 36 eur.
user posted image
https://www.amazon.c...r/dp/B01KYISPOK

Naujas, gražus, puošnus su etikete, Loft Jeweled Cardigan Midnight Emerald 32 eur S dydis.
user posted image
Atsakyti

Parduodame Columbia striuke. Pirkta is paaugliu skyriaus- dydis XL ( atitinka suaugusiu M)
Visiskai nauja. Neperslampama.
Ismatavimai ilgis 72 cm. Rankove nuo pazasties 55 cm. (Nuo paties pamatuoti negaliu nes nera aiskios linijos) visas rankoves ilgis nuo kapisono 78cm Apimtis po pazastimis 55cm x 2.
user posted image
Atsakyti
Parduodu, man netiko verysad.gif
kainavusi 318.00dol, pagauta už 65.00eur, rašo L, bet mažinta atitinka M + tiks ir aukštai nes netrumpa. Gyvai nerealiai graži, artėjančioms šventėms wub.gif
http://www.yoox.com/...p...GH&sizeId=6
user posted image
Atsakyti