UGG originalūs sneakeriai aukštesniu aulu. Labai gražūs, patogūs, lankstus padas. Šone užsitraukia užtrauktuku. Viduje vilnonis vidpadukas. Begalo gaila, bet man mažoki. Buvau nuėjusi iki mašinos ir atgal, vis tik labai spaudžia. Tad kaip ir nauji. Nuplausiu padą ir neliks jokių avėjimo žymių ;-)
Viduje 24.5 cm. Man su tokia pėda spaudžia. Tad idealiausia 24 cm pėdai, 37-37,5 avinčioms.
85eur -->
41 eur.

Nauji Calvin Klein aukštakulniai. Originalūs. Klasika. Tiks tiek prie džinsų, tiek prie suknelių, tiek ir prie darbinės aprangos.
Kaip bebūtų gaila, man mažoki.
Odiniai.
Šone CK logotipas.
US7.5. Atitinka EU 37-37.5. Aš su 24.5 cm pėda įkišu, bet spaudžia.
115eur -> atiduodu už
39 eur.

Nauji Ugg vandeniui atsparūs aulinukai. Originalūs. Sau pasilikau kitą dydį.
Tobuli! Labai patogūs. Na UGG vardas kalba pats už save...
Natūrali oda, kuri dar ir atspari vandeniui! Viduje vilnonis padukas.
Etiketėje US7, EU38. Viduje 24.5 cm.
Jav jų kaina 160$. atiduodu vos už
49 eur.

Australia Luxe žieminiai batai. Kokybė ženkliai geresnė už UGG. Tobuli. Labai gaila, bet nepataikiau su dydžiu. Viduje labai storas avikailis. US8, EU39. Vidpadis 25,5 cm.
JAV kaina 369$. Pirkau su labai didele nuolaida. Atiduodu vos už
85eur.
Papildyta:

Originalūs, nauji Ralph Lauren slim fit džinsai. 32W34L dydis. Maždaug atitinka dydis. Tikėjomės didintų. Pirkti su ypač didele nuolaida.
Atiduodu už 39 eur.

V&V boutique trikotažinė suknelė-tunika.
Universali Viktorijos Vaičiulienės kurta suknelė-tunika. Tinka dėvėti ir kaip suknelę, ir kaip tuniką prie tympučių. Tiks tiek progai pasipuošti, tiek ir dėvėti kaip tuniką kasdienai.
Aš kelis kartus dėvėjau nėštumo metu, nes ji labai gerai tempiasi. Tačiau ji nėra spec. nėščioms skirta.
XS dydis, bet dėl savo tamprumo labai universali.
Pirkta nauja. Dėvėjau kelis kartus. Būklė puiki.
KAINA 28 EUR.

V&V boutique suknelė tunika. Ypatinga Viktorijos Vaičiulienės kurta suknelė-tunika. Tinka dėvėti ir kaip suknelę, ir kaip tuniką prie tympučių. Tiks tiek progai pasipuošti, tiek ir dėvėti kaip tuniką kasdienai. Diržas apsisiaučia porą kartų, jis tokios perregimos medžiagos kaip ir nugara.
XS dydis. Tokį ir atitinka.
Pirkta nauja. Dėvėjau per 2 šventes. Būklė ideali.
KAINA 25 EUR.

Nauji Guess odiniai batai. Natūralios odos. Mano rudi. Originalūs. Siųsti iš Jav. Labai patogūs. Natūralios odos. US 7.5. Atitinka 37.5-38 dydi.
Pirkti su didele nuolaida. Jų kaina 159$.
Parduodu už 79 eur.
Papildyta:

Nauji Ralph Lauren originalūs aulinukai. Begalo patogūs. Natūralios verstos odos. Realybėje žymiai gražesni!
JAV jų kaina 95$.
Vidpadis ~24.6 cm. Tiks 37.5-38 dydžiui.
Parduodu už 49 eur.
Nauji Tommy Hilfiger skinny džinsiukai. Minkšti, tamprūs, begalo patogūs. Man laisvi. 2 dydis. Atitinka 36 dydi.
Kaina 35 eur.

Naujos Tommy Hilfiger basutės. Originalios. Tobulos! Labai patogios! Odinės. Sau pasilikau didesnį dydį.
US7. Tiks 36.5-37 EU dėvinčioms. 23.5-24 cm pėdai.
Pas mus jos kainuoja 95 eur.
Atiduodu vos už 39 eur.

Naujas. Originalus. Prabangus, solidus Michael Kors laikrodis Su odine apyranke. Su dėžute, etikete, knygute. Puikiai tiks dovanai!
JAV jo kaina 180$ (ši kaina etiketėje). LT jis 225 kainuoja. Parduodu pigiau, nei mokėjau.
Parduodu už 89 eur.