QUOTE(Gorada @ 2014 03 30, 19:07)
geras klausimas

per paiešką greituoju būdu irgi nerandu nieko....
Iš esmės galim gaivinti šią temą, pasidalinkit ką jau radot, ko neradot - kas domina. Norisi, kad būtų ne tik klausiančių bet ir diskutuojančių
aš jau penki metai soduose gyvenu. Nelabai kokių minusų galiu privardint, na iki darbo psuavalndis kelio, bet juk pati taip pasirinkau
važiuodama namo pravažiuoju ne vieną miesto rajoną, tai tie senieji namukai "ne soduose" tikrai ne kažkaip kitaip pastatyti nei kad pas mus soduose nameliai

nei tie sklypai super dideli, nei yra dar kokių skirtumų, kad galėtum sakyt, kad yra kažkokių skirtumų esminių. Galbūt miesto komunikacijos, bet kai mes nuotekas ir vandenį savo turim, kaip ir nėra kažkokios problemos.
Man iki darbo gausis apie 15-20 min (kelio apie 20 km), tai, manau, tikrai nėra toli. Šiandien vėl buvom nuvažiavę, vyrukai į pamatus smėlį vežė, o aš šiaip pabimbinėjau, prie tvenkinuko pasivaikščiojau

kaip laukiu, kai viskas bus baigta. Taip noriu to savo namuko

tik pastebėjau šiandien, kad iš vienų kaimynų namo yra nuvestas vamzdis į melioracijos griovį, iš kurio bėga kažkokios lyg muilinos nuotekos. Bet ten koks muilas ar milteliai gal nieko tokio. Iš tiesų įdomu, ką sodų gyventojai daro su nuotekomis, tualetais... Mes kadangi statom gyvenamą namą, tai pas mus bus ir gręžinukas (gal užteks ir to gręžtinio šulinio, ar kaip jis vadinas) ir nuotekų įrenginiai, o ką daro neturintys nuotekų įrenginių? Jaučiu, kad va taip ir pila į griovius. Įdomu, ar tai legalu, ir ar tai nekenks mūsų geriamam vandeniui

.