faini kiauliukai

Jungiuois ir aš į auginančių būrį.
Turim jūros kiauliuką Bakį. 3 mėn.

QUOTE(wilike @ 2013 10 29, 11:53)
Grazuolis Bakis

taip grauolis jusu bakis...bet berniuko akiu grozis koks

Ale kaip gražiai priderinot sofą prie Bakio
Tikri gražuoliai abu berniukai
O mūsų jaunoji šeimynėlė jau skirstosi. Vieną dieną berniukas dryžius iškeliavo pas naujus draugus, šiandien mergytė voverytė. Vienas - į Panevėžį, kita - į Jonavą. Liko juodulys su balta kojine. Taip gaila skirtis su visais...Nors ne pirmi mažyliai, bet su skyrybom turbūt niekad nesusitaikysiu lengvai
O tėvas Kudla-Kipšas-bebras visai baigia nusikirpt. panašus į apipešiotą ...kažką: nei kasų, nei šukuosenos nebeliko. Kaip jį atpratint? Jaučiu, reiks kokią kojinę nuo užpakalio iki galvos užtraukt, kad kasos ataugtų. Ale ir matau tokį vaizdą akyse, tai net pačiai nepatogu

O mūsų jaunoji šeimynėlė jau skirstosi. Vieną dieną berniukas dryžius iškeliavo pas naujus draugus, šiandien mergytė voverytė. Vienas - į Panevėžį, kita - į Jonavą. Liko juodulys su balta kojine. Taip gaila skirtis su visais...Nors ne pirmi mažyliai, bet su skyrybom turbūt niekad nesusitaikysiu lengvai

O tėvas Kudla-Kipšas-bebras visai baigia nusikirpt. panašus į apipešiotą ...kažką: nei kasų, nei šukuosenos nebeliko. Kaip jį atpratint? Jaučiu, reiks kokią kojinę nuo užpakalio iki galvos užtraukt, kad kasos ataugtų. Ale ir matau tokį vaizdą akyse, tai net pačiai nepatogu

QUOTE(wilike @ 2013 10 29, 10:53)
Jungiuois ir aš į auginančių būrį.
grazi draugyste

Papildyta:
QUOTE(wilmusia @ 2013 10 31, 20:00)
Ale kaip gražiai priderinot sofą prie Bakio
Tikri gražuoliai abu berniukai

smagumas,kad rado namus,mano bebras ir kerpasi,neatauginu kasu,bet kaip ismoko skambint varpeliu,ryte as vonioj,o anas jau duoda-tarnaite nesk patiekalus

Ačiū visoms už pagyrimus.
Labai ilgai ieškojom kiauliuko kol radom visai šeimai mielą.
Sūnus net sako jis labai panašus į mane, sako irgi duodasi dūksta labai apsijaukia visą narvelį.
Bakis irgi tiek įpratęs ant rankų, kad net sėdi ruošia pamokas, o kiauliukas cypia kad pasiimtų jį.
Pasideda ant kelių, tas ramiakas tada tupi patenkintas.
Na tikrai išsiskyrimai sunkus reikalas.
O dar noriu paklausti, jie patys save pešioja?

Labai ilgai ieškojom kiauliuko kol radom visai šeimai mielą.
Sūnus net sako jis labai panašus į mane, sako irgi duodasi dūksta labai apsijaukia visą narvelį.
Bakis irgi tiek įpratęs ant rankų, kad net sėdi ruošia pamokas, o kiauliukas cypia kad pasiimtų jį.
Pasideda ant kelių, tas ramiakas tada tupi patenkintas.
QUOTE(wilmusia @ 2013 10 31, 21:00)
Nors ne pirmi mažyliai, bet su skyrybom turbūt niekad nesusitaikysiu lengvai

Na tikrai išsiskyrimai sunkus reikalas.
O dar noriu paklausti, jie patys save pešioja?
Sveikos
Seniai bebuvau pas jus.
Gal kas is Vilniaus norit kaime isaugintu be jokiu chemiju avizu ir kvieciu kruopu? Gyvenam Pasilaiciuose.
Seniai bebuvau pas jus.

Gal kas is Vilniaus norit kaime isaugintu be jokiu chemiju avizu ir kvieciu kruopu? Gyvenam Pasilaiciuose.

Gražutis Bakis 
Aš dabar kažkaip pagalvojau, va lapkritis, kaip ir pusmetis praėjo nuo
paskutinių vaikučių, gal Peru kavalieriaus paieškot.. bet kažkaip nu noooorisi tų mažiukų, bet lyg ir užsiėmus aš kitkuo, nežinau, ar bus jiems laiko. Pavasarį bus egzaminai ir tikrai nebus laiko. O vėliau jau gal "pensija" tokiems reikalams
Tai taip gaunas, arba dabar, arba jau viskas
vat svarstymai vyksta. Peru tai gerai jaučias, stipri dabar, kaip ir galėtų
bet gal apseit jau
kaži sveikatos prasme geriau būtų apturėt dar vadą ar ne
lyg ir turėtų alint organizmą nėštumas, bet jei ne, tai gal kokie pieno liaukų augliai gresia, gimdos uždegimai ar kas ?
vienu žodžiu, pasimetus aš

Aš dabar kažkaip pagalvojau, va lapkritis, kaip ir pusmetis praėjo nuo
paskutinių vaikučių, gal Peru kavalieriaus paieškot.. bet kažkaip nu noooorisi tų mažiukų, bet lyg ir užsiėmus aš kitkuo, nežinau, ar bus jiems laiko. Pavasarį bus egzaminai ir tikrai nebus laiko. O vėliau jau gal "pensija" tokiems reikalams

QUOTE(Shirbake @ 2013 11 02, 00:07)

Kiek suprantu- o tikrai neesu didelis specas- niekas tavo Peru negresia nei vienu nei kitu atveju. Nėštumas , gimdymas alina- tai tiesa- ir tai pasakys kiekviena moteriška turėjusi savo vaikų. kaip greitai atsistato organizmas priklauso nuo daugelio dalykų- mitybos, poilsio ir pnš. O navikiniai susirgimai - graužikų rykštė- kaip sakė mano gyvūnų veterinarė- čia loterija- koks gyvūnas pakliuvo. taigi, pagalvok, pasvarstyk, pasitark su veterinoriais..
QUOTE(vilkra @ 2013 11 02, 00:13)
Kiek suprantu- o tikrai neesu didelis specas- niekas tavo Peru negresia nei vienu nei kitu atveju. Nėštumas , gimdymas alina- tai tiesa- ir tai pasakys kiekviena moteriška turėjusi savo vaikų. kaip greitai atsistato organizmas priklauso nuo daugelio dalykų- mitybos, poilsio ir pnš. O navikiniai susirgimai - graužikų rykštė- kaip sakė mano gyvūnų veterinarė- čia loterija- koks gyvūnas pakliuvo. taigi, pagalvok, pasvarstyk, pasitark su veterinoriais..
o cia tie augliai daugiau patelem ar ir patinukam buna,ar vienodai ir tiem ir tiem?o mano Persis jau mergaiciu nori,jau kelinta karta paimu i rankas o mano maziukas visas grazus

QUOTE(andra96 @ 2013 11 02, 10:46)
o cia tie augliai daugiau patelem ar ir patinukam buna,ar vienodai ir tiem ir tiem?o mano Persis jau mergaiciu nori,jau kelinta karta paimu i rankas o mano maziukas visas grazus
suprantat ka noriu pasakyti...ir is kur man jam ta motery gauti

Dėkit skelbimą "Ieškom moters pasimatymams"

O dėl Peru, jei ne kritinis amžius, tai nematau svarstymų reikalo. jei sveika, stipri, o ir jūs anūkų norit, tai..pirmyn.. tie mažyliai..nu ir tas rūpestis malonus, ir jie patys, ir stebėjimas, kaip auga, bendrauja..vienžo, tik teigiamybės. Tik ta laikas kai reikia išsiskirti nežmoniškas